CNNs Don Lemon saksøkt for å ha seksuelt antastet mannlig bartender i New York

CNNs nyhetsanker Don Lemon har vært en av dem som har forsøkt å sverte og latterliggjøre president Trump og evangeliske kristne som støtter president Trump er nå saksøkt av en mannlig bartender som angivelig skal ha blitt utsatt for et seksuelt motivert overfall av det profilerte CNN ansiktet. Don Lemon skal ha møtt på bartenderen Dustin Hice på en bar i New York i 2018, og skal da seksuelt ha antastet Hice som ikke ønsket seksuell omgang med det profilerte CNN ankeret. Dustin Hice som er 15 år yngre enn Don Lemon saksøkte i 2019 det kontroversielle nyhetsankeret og forteller at han etter den seksuelle antastingen er blitt rammet av angst, skamfølelse, skyldfølelse og sinne. Hice sier videre at hendelsen har påført ham en rekke emosjonelle plager og at han også blir latterliggjort og mobbet i nærmiljøet.

Don Lemon selv avviser anklagene og velger selv å blokkere folk som påminner ham eller omtaler hans seksuelle antasting av den mannlige bartenderen. Saken er så pinlig for CNNs nyhetsanker som forøvrig gav sin varme støtte til Justin Smollet som politianmeldte angivelige Donald Trump supportere for å ha angrepet ham. I ettertid ble det kjent at Smollet som var en farget homofil skuespiller selv hadde betalt to bekjente for å gjennomføre et fabrikert angrep på ham, slik at han etterpå kunne dra offerkortet og hevde seg utsatt for angrep fordi han var homofil. Don Lemon var blant dem som gav sin støtte til Justin Smollet selv etter at det ble klart at hans historie ikke hang på greip. Nå ønsker ikke Don Lemon å bli påminnet om det pinlige faktum at han selv er saksøkt for seksuell antasting. En som har omtalt det faktum at Don Lemon er saksøkt for seksuell antasting av den mannlige bartenderen er Twitter personligheten Terrence K. Williams som nå er blitt blokkert av det kontroversielle CNN ankeret.

Facebook Comments

2 tanker om “CNNs Don Lemon saksøkt for å ha seksuelt antastet mannlig bartender i New York

  1. Min mann og jeg har vært gift i omtrent syv år nå. Vi var lykkelig gift med to barn, for den siste måneden begynte jeg nå å merke litt merkelig oppførsel fra ham og noen uker senere fant jeg ut at mannen min ser noen. Han begynte å komme sent hjem fra jobb, han bryr meg nesten ikke om meg eller barna lenger. Noen ganger drar han ut og kommer ikke en gang hjem igjen i cirka 2-3 dager. Jeg gjorde alt jeg kunne for å rette opp dette problemet, men alt var forgjeves, jeg ble veldig bekymret og trengte hjelp Da jeg surfe på Internett en dag kom jeg på en webside som antydet at Dr. Igbinovia kan hjelpe med å løse ekteskapelige problemer, gjenopprette ødelagte forhold og så videre, så jeg følte at jeg skulle prøve ham, så jeg tok kontakt med ham, og han gjorde en trylleformel for meg bare to dager min mann kom til meg og ba om unnskyldning for de gale han gjorde og lover å aldri gjøre det igjen siden da alt har gjort kom tilbake til det normale. Jeg og familien bor lykkelig sammen igjen .. Takk til Dr. Igbinovia. Hvis du trenger en stavebeslag som kan kaste en spell som virkelig fungerer, foreslår jeg at du kontakter ham. Han vil ikke skuffe deg. Dette er e-posten hans: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp / viber +2348144480786 ta ting for gitt og det vil bli tatt fra deg

  2. du vil hente tilbake din ekskjæreste, kjæreste, mann eller kone eller en av dine kjære, hvis du trenger åndelig oppmerksomhet, føler du at ting ikke går bra med deg, og du trenger hjelp til å endre ting, med hjelp av denne fantastiske Tryllekunstner, great Love spell caster chubygreat@gmail.com. med sin magiske kraft løser han ethvert problem du tror du står overfor. bare ta kontakt med ham med følgende detaljer! e-post chubygreat@gmail.com eller whatsapp +2348165965904 med disse to detaljene kan du nå ham, og han er alltid der og klar til å hjelpe deg med å løse problemet ditt for livet. Jeg fant ham da jeg trengte hjelp til å gjenvinne mannen min som forlot meg og gikk bort med en annen kvinne i flere måneder, ved hjelp av Chubygreat Stavearbeid kunne jeg bringe ham tilbake, og vi lever sammen lykkelig etter. tusen takk for hjerte, må Gud fortsette å øke styrken og gi deg visdom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *