Kristen Colorado-baker saksøkt for å ha nektet å bake kake til advokat som ville feire kjønnsendring -møtte i retten denne uken

Den kristne bakeren Jack Phillips må igjen utkjempe en rettslig kamp på grunn av sin kristne overbevisning

En kristen baker fra Colorado som i 2018 vant en sak i USAs høyesterett etter at han ble anmeldt og utsatt for omfattende trakassering fordi han nektet å bake en bryllupskake til et likekjønnet mannlig par som skulle inngå ekteskap, er nå tilbake i retten. Dette fordi han på basis av sin kristne overbevisning nekter å ville bake en kake til en feiring av en kjønnsendring. I et intervju med Fox News, forteller eieren av det kristne bakeriet Masterpiece Cakeshop, at noen gjennom dette har satt opp en felle for å få ham til å krenke hans religiøse overbevisning.  Jack Phillips som driver Masterpiece Cakeshop i Colorado måtte i denne uken på nytt møte i retten. Phillips har utkjempet flere år med rettslig kamp fordi han av samvittighetsgrunner avviser oppdrag som innebærer det han mener er en krenkelse av hans religiøse overbevisning.

Bakeren som vant en lang rettslig kamp i 2018 er igjen under angrep. Denne uken måtte han møte i retten etter å ha blitt saksøkt fordi han sa nei til å bake og dekorere en kake som skulle brukes for å feire en kjønnsforandrings operasjon. Selve søksmålet ble fremmet etter at en advokat den samme dagen som han vant den forrige saken i høyesterett, tok kontakt med bakeriet og ba om å få bestille og dekorert en kake som skulle brukes til feiring av at en person skulle endre kjønn. De ble anmodet om å bake en to-farget kake som skulle symbolisere kjønnsforandringen til en kvinnelig advokat. Bakeren beskriver det hele som en felle og iscenesatt utelukkende fordi han vant frem i høyesterett. Utfallet av denne saken er usikkert da USA siden den gang har fått et mer kristendomsfiendtlig regime. Uansett utfall av den pågående rettssaken, vil begge parter anke dommen videre i rettssystemet.

Forfølgelsen av kristen Colorado-baker fortsetter, må kjempe mot nytt søksmål fordi han nektet å bake en kake for feire kjønnsbytte

Facebook Comments

3 tanker om “Kristen Colorado-baker saksøkt for å ha nektet å bake kake til advokat som ville feire kjønnsendring -møtte i retten denne uken

 1. De som har gjort denne mannen ondt, sier Paulus. Herren skal gjengjelde dem etter sine gjerninger, 2.Tim 4:14.

 2. Han står på forsatt, SOM de kan plage et menneske… Jeg setter ham høyt.
  Virkelig. Må vi ikke glemme ham i bønn.

  De som plager ham vil få igjen. Må si det er noen stakkarer som finner på dette de gjør mot ham. Mange er de blitt, og ingen kan nekte for at noen av dem er skrullete. (Jeg skrev noen)

  Merkelig hvor mye de mener at de skal regjere i verden. Vi skal ha SÅ toleranse for dem, men har opplevd jeg får NULL tilbake. Da er de fjols. (Ellers er de selvfølgelig ikke.)

  Tragisk at jeg MÅ ha disse parantesene. Er bare så utrolig lei av de syke debattene med og om dem. Noen av dem skal alltid være så stakkarslige når de ikke får det som de vil, du verden så krenket de blir i alt… Disse har lite omsorg for andre som virkelig blir krenket.

  Jeg har aldri klart å glemme denne tøffe kakebakeren siden Kjell skrev om ham.
  Dagene må være tøffe for ham. Han har nok visst at det kom til å skje igjen. Ihvertfall vært redd for det. Noen har tøffere kamper enn de fleste av oss. Men det er noen her inne som har hatt.

 3. Husker denne mannen. Han stod opp for sannheten, og det har kostet ham. Men det er viktigere å lyde Gud enn mennesker. Herren har framtiden hans i sine hender, uansett hvordan det ser ut for oss andre.

  Ha ham i bønnene deres, og husk på ham. Det er viktigere enn noen gang å stå imot løgner og ondskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *