Kristen baker får ikke prøvd sin sak på nytt i Colorado’s øverste domsstol

jack-philips-of-masterpiece-cakeshop-300x180Ikke samvittighetsfrihet for kristne i USA  til å nekte å bake kaker til homo-bryllup Colorado’s høyesterett har avvist en anke som ville gjort at en kristen baker ville ha fått prøvd sin sak på nytt. Som kjent ble den kristne bakeren Jack Phillips i en lavere rettsinnstans pålagt å bake kaker til såkalte likekjønnede bryllups-seremonier, noe den kristne eieren av Masterpiece Cakeshop i Denver, Jack Phillips mente var å krenke hans religiøse frihet. I en tidligere kjennelse slo dommer Robert Spencer fast at kristne som nektet å innfri kravene til likekjønnede kan straffes med bøter dersom de fortsatt nekter å imøtekomme kravene fra homofile kunder. 

Dermed er den kristne bakerens anke avslått og bare to av rettens dommere mente at saken hadde et religiøst grunnlag. De fem andre dommerne mente at saken var om diskriminering av likekjønnede og dermed ble saken nektet ført på nytt. Som tidligere omtalt mente den kristne bakeren at å bake en kake til en homofil bryllups-seremoni for han ville innebære deltakelse i noe han mente er synd og i strid med Guds Ord, og Phillips har flere ganger presisert at det ikke gjelder salg av varer til homofile og lesbiske rent
gay-marriage_2173326bgenerelt. I følge kristen tro har Gud innstiftet ekteskapet som en hellig pakt mellom en mann og en kvinne, og homofile ekteskap bryter etter bakerens religiøse overbevisning med Guds Ord. Bakeren som tilhører en baptistkirke sa i fjor dette: “Jeg er en etterfølger av Jesus Kristus, og jeg tror at den type relasjon er noe Jesus ikke ser med blide øyne på. Jesus var en tømmermann og han ville ikke ha snekret en seng for den type “ekteskap”. En advokat for Phillips som har bistått under prosessen sa under saken at “moralsk eller religiøs overbevisning er ubrukelig dersom den ikke kan leves ut,” og sannheten i dette vil stadige prinsippfaste kristne komme til å oppleve både i USA og Europa -dersom avkristningen fortsetter med dagens tempo. Etterhvert som mørket mer og mer omslutter den falne jord vil Guds folk som ikke går på kompromiss eller bøyer unna, ville komme til å betale en høy pris for sin tro. Andre “kristne” som forlengst har bøyd seg for presset og valgt kompromissets vei vil fremdeles kunne surfe gjennom troens liv, og bare overbærende ryste på hodet over disse dårer som tar alt i Bibelen bokstavelig og på ramme alvor.

Gud blåser fremdeles ut mørket og tenner troens lys -selv i de mørkeste hjerter

 

 

Den homofile ånd som har grepet taket slipper ikke lett taket på mennesker, men heldigvis ennå og takk Gud, finnes den også i dag noen som blir helbredet fra homofili. En av dem som har opplevd Jesu makt er den 44 år gamle David som i videoen under forteller hvordan Jesus frelste ham fra 27 år med homoseksualitet. Mens verden blir mer og mer begravd i synd og ondskap ser vi at Gud også i denne tid frelser noen ved å rive dem ut av ilden…


.

2 tanker om “Kristen baker får ikke prøvd sin sak på nytt i Colorado’s øverste domsstol

  1. All mulig støtte til konditoren. Kan ikke bare de skjeve gå et annet sted å handle kaker?? Virker som om det er om å gjøre å demonstrere, provosere og markere seg!

    Når det er sagt, så tviler jeg på om Gud anser at konditoren er medansvarlig for synden, på lik linje med presten…?

  2. Er redd det blir slik i Norge også. De homofile bruker alle midler for å tvinge kristne til å akseptere det bibelen sier er naturstridig og galt. De har kommet langt i sitt arbeid, for de fleste har ingen motforestillinger mot homofilt samliv. Selv kirken, den siste bastionen, har falt. Det står i bibelen at uretten skal ta overhånd. Norge er dessverre ingen kristen nasjon lenger, og det ser ut som Gud har overlatt Norge til seg selv.
    Visjon Norge, som burde formidlet Guds ord, importerer en sjarlatan til storstevner og bidrar sterkt til å villede og føre vekk fra Guds ord. Hanvold burde vite bedre, men penger synes å være det viktigste for han.

    Tiden er kanskje for at den ekte menighet skal skilles ut.

Det er stengt for kommentarer.