Krigshisser Lindsey Graham gleder seg over døde russere -vi kunne ikke brukt pengene bedre

Amerikanske Neo Cons slike som Joe Biden, Lindsey Graham, Victoria Nuland og krigshissere fra begge politiske partier hauser nå opp til krig mot Russland. Lindsey Graham, senator fra det republikanske partiet og en del av den amerikanske sumpen var i samtaler med den ukrainske presidenten. I sin samtale sa Lindsey Graham at “russerne dør, de beste penger vi noen gang har brukt. Det viktige for Lindsey Graham og hans likesinnede er at folk dør. Tidligere var det irakere som ble drept, syrere, afghanere. Nå er det penger til å drepe russere som gleder den amerikanske krigsforbryteren.

Det denne amerikanske krigsforbryteren lirer av seg er direkte motbydelig. Og Zelensky sier nærmest halleluja.. Det er kvalmende. “He may be the most personally repugnant reptilian reprobate I have ever seen in a long life in politics #LyndseyGraham,” skriver George Galloway.

Disse Neo Con som nå styrer verdenspolitikken gleder seg over død og fordervelse som Hillary Clinton også gjorde…

Joe Biden, Lindsey Graham og andre krigshissere i Washington sender milliarder av dollar til Ukraina for å drepe flest mulig russere, men penger til sine egne hjemme har de ikke. Vi ser litt av det samme i Norge. Jonas Gahr Støre regimet har bevilget 75 milliarder kroner til krigen mot Russland, men har lite til fattige og hjemløse i vårt eget land. Kvalmende..

I ettertid har det blitt hevdet at det ukrainske informasjonsministeriet har redigert klippet og Lindsey Graham har avvist å ha sagt dette. Det russiske utenriksdepartementet har lagt ut dette på Twitter som en reaksjon på Lindsey Grahams benektelse.

4 tanker om “Krigshisser Lindsey Graham gleder seg over døde russere -vi kunne ikke brukt pengene bedre

 1. Hvorfor skriver dere ikke heller om vekkelsen på Vigeland, fremfor alt dette krigskaoset??

  1
  1
  • Først og fremst fordi alle medier i kristen-Norge har omtalt vekkelsen der.
   Kristenfolket er klar over hva som skjer på Vigeland.

   1
   3
 2. Dette er også avslørt som et manipulert og falskt sitat for lenge siden,

  Men dette bryr ikke Søkelys seg om?

 3. Uttalelsen, ifølge Dagbladet, er sagt i en annen sammenheng, klippet ut og limt inn noe ikke alle har fått med seg

Det er stengt for kommentarer.