Korona-vaksiner er nå helt bortkastet

Koronavaksinene er nå helt bortkastet fordi vaksinene ikke gir beskyttelse for den nye varianten BQ-11 skriver nettstedet Doucument. Artikkelen kan leses i sin helhet fra Documents egen nettside men en av kommentarene postet av Feliz Navidad er verd å ta med seg.

“Måtte dette komme ut!
Stakkars mennesker som lot seg narre til å bli jabba, og som nå ser mennesker gråne i raskt tempo og folk som faller som fluer.
Mennesker som i sin klokkertro på han Staten løp for å få stikket. Mennesker som lydig overholdt antall besøkende, siden de stolte på de som skal passe på oss. Mennesker som lot seg injisere for å beskytte eldre familiemedlemmer. Mennesker som splittet familier i blind tro på at de handlet rett fordi Staten sa det. Mennesker som skrev rasende innlegg med fullt navn der de åpent sa uvaksinerte skulle lynsjes.
Alt var totalt forgjeves og nå er kroppen full av ting som aldri skulle vært der. Mennesker er ødelsgt for resten av livet, mens andre allerede har ofret livet, fordi Staten ba dem om det. De tvilte aldri. Tvert i mot. De skrev så det sprutet i kommentarfeltene og kalte oss konspinisser. Selv ble jeg i begynnelsen sensurert flere steder da jeg advarte og sa hva som kom. Stakkars mennesker som ble så grundig lurt og som nå er fullstendig klar over det. Noen må stille politikerne til ansvar.

Les hele saken fra Document.no: https://www.document.no/2023/01/02/koronavaksinen-er-na-helt-bortkastet/

7 tanker om “Korona-vaksiner er nå helt bortkastet

 1. Eg er ikkje vaksinert, men for nokre dagar sidan vart det heile kasta på meg.
  Er på bedringens veg. Ser ut som eg har mista smakssansen. Det kan og ha med å gjera at eg har lese for mange dumme smaklause kommentarar om ukrainakrigen.

  • Hvis du har mistet smakssansen, er det mest sannsynlig at du har opplevd det samme som veldig mange andre som er forgiftet av dette «viruset».

 2. Det har vært et bortkastet oppstyr hele dette sprøytepresset som har vært. Folk blir sjuke og nå er det alle de snirklete variantene som får skylden for at det ikke har hjulpet en plass å ta 1/2/3/4…5 doser med sprøyter.

  • Der er ingen varianter. De lyver. Der er sygdom i sprøjterne, og hvem ved, om de putter Marburg virus i? Nobelpris vinderen Luc Montagnier sagde, at der er hiv i corona biovåbnet, og mon ikke der er det i vaccinerne også? Derfor eksploderer cancer og anden sygdom nu.
   Dr Fleming i New York har sagt, at de sprøjter vil medføre hurtig alzheimers, og US militær har forrige år frigivet et dokument, hvor der står, at man skal forvente en “zombie Apocalypse”. Kanskje derfor er volden nu ved at eksplodere, fx i Danmark?
   I kan jo tjekke danske newspeek.info og snaphanen.dk og amerikanske vaccineimpact.com og se.

  • Boken «vaksinetvang», burde mange lest. Det har vel aldri vært så mange syke med alt mulig rart de kaller varianter som det er nå, og det etter alle disse sprøytene.

 3. Min gode nabo på 75 er nu død, efter tredje vaccine. En kveld hørte jeg hende råbe “AAAAAAARH” inde på den anden side af væggen, og kort efter holdt der en ambulance med båre. Jeg fik at vide, at hun døde, før de nåede hospitalet! Hun var frisk forut, men havde kol.
  Jeg advarede hende i begyndelsen af 2021 mod vaccinerne, men hendes uintelligente datter fik hende overtalt! I sommers fik hun opblussen af en gammel sygdom, rosen i benene, og lå een måned på hospitalet. Jeg så hende næsten ikke hele sommeren, og vi plejer ellers at tale over hækken, og hun plejede at havde mindreårige børnebørn overnattende tit. Det havde hun ikke.
  Hun fortalte mig to uger inden hun døde, at hun pludseligt havde fået hjerteproblemer, havde tabt 26 kg, så nu vejede hun 60 kg, og hun havde kvalme konstant! Og igen opblussen af rosen i benene. Nu er hun under 6 fod jord!
  En præst har fortalt mig, at han er ude og tale m døende UNGE hver uge!!! I et lille landsamfund!!

Det er stengt for kommentarer.