Kontroversielle Todd Bentley hevdet han var booket til Asbury vekkelsen

Den kontroversielle predikanten og mannen bak Lakeland vekkelsen, Todd Bentley ville gjerne besøke og ta del i den pågående vekkelsen ved Asbury University i Kentucky. I en nå slettet post på Twitter fortalte Todd Bentley at “han var booket til å tilbringe noen dager ved Asbury. “Dette er en genuin utgytelse av Ånden jeg vil “soak” inn i noen dager,” skrev Todd Bentley. Enkelte tolket utsagnet dithen at Todd Bentley var formelt invitert

Todd Bentleys ønske om å “soake” inn vekkelsen ved Asbury universitetet ble ikke akkurat mottatt med hallelujarop av dem som er en del av vekkelsen. Det siste disse ønsker er en rabiat predikant som bruker knytteneven for å helbrede kreft eller sparke gamle damer i ansiktet under Guds kraft. Todd Bentleys ønske om å være en del av vekkelsen ble høyst kjølig tatt i mot av flere som mener at dette Guds verk må utspille seg uten menneskelig innblanding. “Don’t go. Stay home, repent and seek God. You don’t need to ruin it with a photo op.” skriver Israel Wayne i en tweet til Todd Bentley. Imidlertid skal Todd Bentley likevel ha besøkt Asbury-vekkelsen uten å ha fått noen innflytelse over det som skjer. På Twitter skriver han dette onsdag.

6 tanker om “Kontroversielle Todd Bentley hevdet han var booket til Asbury vekkelsen

 1. Tydelig plassert på bakerste rad. Mye tyder på at han og folk som ligner på han (sikkert hundrevis som kommer og vil stjele showet) har blitt plassert bakerst og fått tydelig beskjed om at de ikke vil få noen plass.

  1
  3
 2. La det også være sagt. Det har sånn ca. en snøballs kjangs i helvete at en fyr som Todd Bentley har blitt invitert til en konservativ, liturgisk, hellighetsbevegelse/metodist forsamling.

  Tvilsomt at de en gang ville invitert en helt vanlig pinsepredikant.

  Og denne «vekkelsen» har ingen profiler. Ingen navn. Ingen ansikter. Ingen synlige ledere, predikanter, forbedere, sangere, musikere eller ordstyrere.

  Bare studentene ved universitetet og noen liturgiske gudstjenester ledet av universitetets ansatte som overhode ikke er gitt eller tilskrevet noen spesiell eller fremtredende rolle med helt ordinære prekener som heller ikke har vært løftet fram som noe annerledes, spektakulært eller fremtredende.

  Alle setene unntatt de bakerst er holdt av for studentene og de ansatte.

  Innholdet er stort sett stillhet, rollig, lavmælt sang, syndsbekjennelse, kneling ved alteret, omvendelse, vitnesbyrd, forbønn og absolusjon.

  Utført av tilfeldige, vilkårlige studenter som bytter på det.

  2
  1
  • Heller ingen tungetale, profetier, fokus på tegn og under eller manifestasjoner, ingen skrik og skrål. Ingen skjermer, eller videoprosjektorer, ingen store lydanlegg og jeg har heller ikke sett noen elektriske instrumenter,

   Det heftigste har vært et afroamerikansk kor i en liturgisk gudstjeneste.

   2
   1
 3. Der var Todd Bentley på plass ja.Har ventet på ham… (Jeg skrev feil tidligere -Todd White, men mente han her) «Se MEG!!» skriker bildet. OG han har allerede bablet om FIRE!!!
  Show og føleri.
  Vi HAR Den Hellige Ånd når vi er frelst.

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.