Kongeriket Norge har bestilt tre millioner likposer og folk spekulerer på om det henger sammen med vaksinasjonen

Den 20 april 2021 bestilte kongeriket Norge ved politiet, Sysselmannen på Svalbard og forsvaret inn likposer og plastflak for tilsammen 30 500 000 koner pluss moms. En del stiller nå spørsmålet hva kongeriket Norge egentlig trenger tre millioner likposer til. Forventer myndighetene massedød blant nordmenn pga Covid-19 eller vaksinen de presser på folk? Mange lurer og i en post på Facebook blir bestillingen av store mengder likposer debattert og kommentert.  “Hvor mange likposer blir dette? pr stykk? Myndigheten ber alle å ta vaksiner så det ikke blir en høy dødsfall, så kjøper de en utrolig høy antall likposer. Hjelp!!!,” skriver Leyla Westbye som har kommentert saken. “Som jeg ser det, med tanke på tidspunktet, så er det for å få folk til å tenke… 🤔

– Bort med alle restriksjoner.
– Vaksinen beskytter ikke mot “Deltavarianten”
– Forventet diverse alvorlige virussyke p.g.a ett sterilt liv med sprit og munnbind.
– Inkjøp av likposer
Folk… 1 + 1 = 2… 😱
Gi oss lite mer totalitære regler…

Bestillingen på likposene kan du se her: https://www.doffin.no/nn/Notice/Details/2021-303528?fbclid=IwAR08jZHwhBvXvT3kQcnYUR5zL26pMkeTxiVVHtoXaiJAhEsilFelwL_dPMg

Og debatten disse likposene har skapt kan du følge her

Facebook Comments

26 tanker om “Kongeriket Norge har bestilt tre millioner likposer og folk spekulerer på om det henger sammen med vaksinasjonen

 1. Bra du følger med! Interessant. Personlig har jeg skjønte en god stund, at Erna Solberg – og en hvis mengde mannskap – vet veldig godt hva som skjer og hva som vil skje. At de står og lyver døgnet rundt – herder deres sjel, og gjør de immun mot menneskelig lidelser og død. Det virker som de foretrekker det.

  Det er jo sånn – at for å komme til det punktet at du ikke lengre har noen samvittighet for andres død – så har du blitt innvidd – på en eller annen måte.

  I Islam – når de gjorde korstog i eldre tider – eks. når de invaderte India (hvor 100 millioner ble drept, over noen hundre år) – så ofte tvang hærledelsen alle – å drepe noen, med kaldt blod – ellers ville de få en hard straff. Dette kalles satanisme – man innvier seg med blod – og etter det, så kan man drepe enda flere, uten kvaler. Har dette skjedd i Norge – bak vår viten? Vel, vi er jo allerede herdet som nasjon – pga blodet til minst 650.000 drap på ufødte. I evigheten vill uansett alt bli avslørt.

  Her Islam og India:

  https://opprettholdende.wixsite.com/okkultreligion/post/historie-og-fakta-verdens-st%C3%B8rste-holocaust-i-historien-blir-formelt-hvitvasket-ut-av-historien

  På min blogg – så skriver jeg mye om det – og jeg vet at det jeg skriver, er for utrolig for mange, så de tar det ikke til seg, tross alt, vi bruker ikke munnbindet for øyeblikket, og alt virker bra på overflaten, fordi media forteller oss ikke sannheten, de bedrar oss, De fleste vil ikke vite – eller forstå, noe som Mike Yeadon også sier – han som har jobbet med vaksiner ol. i 40 år – og vært sjefsdirektør bla. på Pfizer – han sier at 90% vil ikke vite – kun 10% tar det til seg. De klarer ikke å forstå at myndighetene ønsker å ta livet av deg:

  https://www.vaken.se/michael-yeadon-vakna-och-agera-innan-tiden-rinner-ut/?fbclid=IwAR1svu4lcpE3sAkkoNdtOi2h_5NB8J_9-ftf8B-cqDlrhsfFcODmWB_PCXs

  Vi som vet og skjønner tidene vi lever i – skal ikke frykte – men samtidig forstå hva som skjer. Jesus var veldig klar for at vi måtte våke – det står bla. i Matt. 24 – og flere andre steder. Spørsmålet er om rikdommen har sløvet våre sanser såpass mye – at vi er som de kokte froskene – løper av gårde for å ta vaksine – mine 3 venner – som jeg evangeliserte mye sammen på 90 tallet – de har alle tatt vaksiner – jeg har advart 2 av dem – ved å vise til Dr. Sherri Tenpenny – som er kristen og har jobbet med vaksiner i 21 år – men de har ikke svart engang – jeg tviler på om de tar meg på alvor.

  Å være varsler i denne tiden – er noe slitsomme greier. Folk vil ikke høre – de vil ikke vite. Men Ånden pusher på meg hele tiden, at jeg ikke må gi opp. Siste skrev jeg også inn på Bjørn Olavs blogg – som gjorde delvis narr av de som så vaksinen som Dyrets Merke ol – jeg puttet inn en haug med lenker – men jeg vet ikke om han tar det på alvor.

  16
  2
  • Jeg er enig at systemet som nå utspiller seg ved covid-19 og vaksinering er opptakten til hva som er i vente. Men det er ingenting i Bibelen som understøtter at å ta en vaksine er dyrets merke. Hva er forskjellen på å ta vaksine mot meslinger, kusma og røde hunder. Eller når man skal reise til østen må man ta vaksine for å i det hele tatt komme inn i landet. Slik har det vært i mange tiår. Dyrets merke er knyttet opp mot å tilbe dyret og antikrist. Man forkaster frelsen og Jesus bevisst. Ingen kan lures til helvete. De som går ut og sier at vaksinen nå er dyrets merke er riktig på villspor og kommer med løgner. Men systemet som nå utspiller seg er forløper og advarsel til hva som kommer. Da tenker jeg på myndighetenes totalitære makt som de nå viser. Så ja, i fremtiden må du ta merket, tilbe dyret, forkaste Jesus og frelsen, ellers får du ikke kjøpe og selge og til slutt blir du drept.

  • Ingen kan lures til helvete??

   Hva må man gjøre for å bli frelst?

   Jo, man må bøye seg for Jesus, få syndene tilgitt, ta i mot DHÅ, tro i sitt hjerte, og bekjenne Jesus som herre og Gud til mennesker, så leve resten av livet i kamp mot synden.

   Hva må man gjøre for å komme til helvete?

   Ingen ting.

   Da er man lurt til helvete

   Mvh RJ

   2
   3
  • Jeg tror Z mener at ingen frelste kan lures til helvete igjennom en vaksine, noe jeg er helt enig i.
   Der er div teorier om at hvis en tar vaksinen, så får en dyrets merke og at en derfor mister frelsen.
   Så en kristen kan derfor bli lurt til helvete fordi han eller hun tok vaksinen. Evt de misjonærene som tar vaksinen for å komme inn i landet Gud har kalt dem til å misjonere, ender plutselig opp i helvete. …og å misjonere blir nytteløst til alle som er vaksinert.
   Dette stemmer selvsagt ikke med Guds ord. Når dyrets merke kommer, da vil en vite det, en slipper å spekulere hva som er hva.

   Vi skal ikke mer enn 10-12 år tilbake i tid da vi hadde en lignende runde, dengang var det svineinfluensa. Den vaksinen var også dyrets merke i følge enkelte, historien gjentar seg.

  • Djevelen er en mester i forførelse. Han brukte Donald Trump til å forføre kristenheten til å tro at han var en redningsmann.
   Det blir bare patetisk når en gammel mann roper ut “make america great again” uten å peke på Gud og hans vei som løsningen.
   Trump serverte en menneskelig vei til storhet -og derfor ble han felt av Gud. Ingen kan lures til fortapelse sier du. Det er feil. Jesus advarte og sa til sine: “Se til at dere ikke blir ført vill”.

   1
   1
  • Verset du viser til dreier seg om falske messiaser som utgir seg for å være Jesus, en advarsel som er aktuell i dag og enda mer i fremtiden.
   Men om vi holder oss til tema; vaksinen, så kan ikke dette verset brukes. Vi kan ikke bli lurt til fortapelsen via en vaksine.
   Bibelen er svært tydelig på hva dyrets merke dreier seg om, hvorfor skal vi forandre på det? Derfor, når dyrets merke kommer, da vil en vite det, en slipper å spekulere hva som er hva.

 2. Bibelen er klar på at “en liten surdeig syrner hele deigen”. Men det bryr ikke de navnkristne seg det spor om.

  De bare fortsetter sin falske tro på det norrøne “helviti”, Platons lære om den udødelige sjel og et treenig troll ala Asbjørnsen og Moe.

  Den stolte og hovmodige kristenheten vil derfor ALLE snart måtte bøye sine knær i redsel når Jehova ved Kristus slår til. Men “den dagen vil Han ikke høre bønner” heter det. For da er det fullstendig slutt og Harmageddons vinder vil fjerne storparten av menneskeheten.

  Dette baner veien for tusenårsriket. Der starter oppstandelsen av de fleste av de mennesker som har levd siden vannflommen.

  Vil DU bli å finne som menneske på en ny og renset jord i all evighet? Eller velger DU evig død?

  6
  5
  • DU har i alle fall valgt dødens vei. Det er bare å se på kommentarene dine, hvordan du harselerer med Guds Ord, og gjør Ordet ugyldig. Du er frekk og hovmodig, og gjør deg til dommer over alt og alle. Sannheten bor ikke i deg. Det eneste du har å komme med er fører til et evig liv i ildhavet som er forberedt djevelen og hans engler.

   5
   5
  • Amen, amen
   Mange i kristenheten velger evig død og vi ser det på deres frukter.

   1
   6
  • Og som vanlig er fariseeren Birgir Hermansen ute med sine fordømmelser. Han burde vite bedre enn å håne Jehovas tjenere.
   All denne fordømmelsen og eder og forbannelser vil falle tilbake sjufoldig på Hermansens eget hode.

   6
   7
  • Birgir Hermansen er et presist motbilde til Sjimi – spotteren som forfulgte Jehovahs tjener kong David. Sjimi fikk holde på en stund, men til sist møtte han sin skjebne – evig bortrykkelse fra livet og evig død.

   Det er alltid trist å lese om og være vitne til slike skjebner. Men for at Bibelen skal gå i oppfyllelse må også noen motfylle slike forbilder.

   4
   4
  • JVene er avleggere av alkoholikeren, diliriumfidusen Charles Taze Russell som ikke kjente Gud og Jesus, og gudsspotteren og gudsfornekteren Josepf Franklin Rutherford. De hadde EN agenda: Å vende mennesker bort fra Gud. JVene viderefører det djevelske oppdraget. De har ingen kjærlighet til gamle og syke og barn og unge, fordi det blir ikke ført inn i månedsrapporten, fordi slikt er å regne som åndelig svakhet.
   Vi ser jo hvordan JVene harselerer med Guds Ord her på Søkelys også. De gjør ALT for å ta med seg så mange som mulig med seg ned i dødsriket, til helvete, til den uslokkelige ild, hvor deres orm aldri dør og ilden ikke slokner.

   3
   2
  • JVene på søkelys er en og samme person: JV, VOX og Sidsel m.fl.
   Er treenigheten et troll, da er også JV det 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   Et såkalt nettroll 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   Mvh Meg

   18
   3
 3. Covid-19-“vaksinene” er ikke vanlige vaksiner, men bygger på menneskelig RNA/DNA-bestanddeler. Det betyr at du ved å ta disse tilfører menneskedeler fra andre til din egen kropp. Det igjen betyr at du i prinsippet bedriver kannibalisme. Akkurat som ved inntak av blod fra andre menneskelige donorer. Sanne kristne vet godt at dette er direkte i strid med Gud Jehovahs ord i Bibelen.

  Noen av vaksinevariantene ble også produsert ved hjelp av aborterte fostres genetiske RNA/DNA. Dette betyr selvsagt ikke noe for onde, avkristnede djeveldyrkere eller noen av de “froskekvekkerne” vi finner inne på Søkelys.

  Sanne kristne tjenere for Jehovah Gud og Kristus bevarer imidlertid sin gode samvittighet ved fullstendig å avstå fra denne menneskelagde djevelskapen. Skulle det dessuten vise seg at at dette kan være starten på “dyrets merke”, vil de som motstår dette stå fri fra konsekvensene Gud vil påføre de som tar “merket” – evig og endelig død i Harmageddon. En skjebne som rykker nærmere for hver dag som går.

  9
  5
  • Takk til JV for et godt og velsignet innlegg.
   Ettersom tiden er gått, har jeg begynt å sette pris på visdommen og åndsåpenbarelsen som denne broder eller søster har blitt gitt
   Det er mye visdom og kunnskap hos JV og det setter vi pris på.
   Jehova Gud er vår Far og Sønnen er vår frelser og redningsmann.

 4. En rar tid vi lever i …. folk er så stork dumme at de lar seg injisere av noe , som til og med Helse Norge innrømmer at de ikke vet konsekvensene av, de sier bare at sannsynligvis er konsekvensene verre uten vaksinen…
  Hva kan jeg si , jo dere som tar vaksinen må jo bare være helt stork dumme eller totalt hjærne vasket , ikke rart Hitler kunne starte masse utryddelse av jøder …

  Uansett jeg tror ikke at vaksinen er direkte dyrets merke, men at det er en del av prosessen for å få dyrets merke , det er jeg helt sikker på.

  Er vaksinen dødelig på sikt ? vel jeg vet ikke , men i bibelen står det at mennesker skal bli mer sjelden en fint gull fra Ofir …

  IKKE TA VAKSINEN !!!

  7
  4
  • Du har 100 prosent rett Rune.
   De som tar vaksinen eller forsvarer vaksinen, forsvarer djevelen og hans forførelse-
   Se bare på Birgir Hermansen, han var en gang en troens mann, men nå, en spotter og fornekter av verste sort.
   Det ble et trist sorti på Birgir Hermansen.
   Det å vende seg fra lyset til mørket får sine konsekvenser.
   Man merker på fruktene at et menneske har vendt seg bort fra rettferd til urettferdighet.
   Til Guds brud. Ta ikke denne djevelske vaksinen.
   Den har alle tegn i seg på å være dyrets merke
   Bare se her
   https://www.dagbladet.no/nyheter/tok-vaksine—slik-ble-huden/74023160

  • Her var så gudsfornekteren Randi med sin vanlige tirade. Gi meg ett BEVIS på at bivirkninger er BEVIS på dyrets merke. Det må du kunne begrunne utifra BIBELEN. Men det er GARANTERT at du IKKE klarer. Likesom du IKKE klarer å BEVISE utifra BIBELEN at vi IKKE skal be for myndighetene vores.

  • Det er trist å se hvordan Birgir Hermansen har falt.
   Det var tidligere en fryd å lese hva Hermansen skrev.
   Nå, bare sorgen. Når et menneske faller i fra Herren er det en sorg hos Guds folk. Vi må virkelig be om at Birgir får et nytt møte med Jesus og finner tilbake til livet i Gud igjen.
   Vi må alle be for Birgir. At han omvender seg og møter Jesus til frelse og utfrielse.
   Amen

 5. Hei

  Jeg sendte info til Document.no – angående 3 millioner likposer. Han svarte på denne måten:

  Sifrene som er oppgitt i anbudet, er helt åpenbart (dvs. det står der) en produktkode og ikke et antall. En påstand om innkjøp av over tre millioner likposer er således grov desinformasjon. Hvis noen vil vite det reelle antallet (eller hvorfor et slikt antall skal kjøpes inn), kan de kontakte personen som er oppgitt som ansvarlig for anbudet i utlysningteksten.

  Denne kommentatoren har bestemte meninger, men jeg vet ikke om han har rett. Han har tatt feil før, på ting jeg har sagt. Hva mener du?

  2
  2
 6. Ærlig talt, når jeg trodde Kjell ikke kunne synke dypere, så stuper han ned i enda et gjørmehull fylt av løgn og konspirasjoner.

  3
  14
 7. 15/07/2021, kl. 06:21 sa Birgir Hermansen:

  “JVene er avleggere av alkoholikeren, diliriumfidusen Charles Taze Russell som ikke kjente Gud og Jesus, og gudsspotteren og gudsfornekteren Josepf Franklin Rutherford. ”

  Slik jeg har forstått det var Russell var sykelig opptatt av endetidsprofetier. Ganske mange lar seg fasinere av dette. Men da han spådde verdens undergang i 1914 ble det klart for alle at han var en falsk profet. Rutherford tok over restene av Russells “studiegrupper” og etablerte JV. Han konstruerte en ny religion og truet alt og alle med harmageddon hvis de ikke trodde på hans nye religion. Målet var å skremme flest mulig til å gå rundt og selge bøker om sin “profetiske endetidslære”. Rutherford ble rik og endetidslæren ble værre og værre. Etter at den alkoholiserte Rutherford døde prøvde de å rydde opp i all svadaen han hadde skapt. Det har de faktisk holdt på med helt frem til idag. Men fremdeles baseres Rutherfords religion på at ganske mye i Bibelen må forvrenges og feiltolkes.

  Det ekstreme er at en alkoholisert advokat lager en helt ny religion som ingen har hørt om før for å berike seg selv og at tusenvis av mennesker tror blindt at han i praksis er “den siste og eneste sanne profet”. Det er nesten uvirkelig. Og hans etterfølgere strør fremdeles om seg med trussler om død og fordervelse for alle som ikke tror på ham. Selv tror de at de er “guds spesiellt utvalgte”. Og til tross for dette tør de ikke si hvem de er og poster gjerne kommentarer under falske navn. Trenger noen å lure på hva slags ånd de har i seg???

  16
  1
  • Det at de er opptatt av tittelen “guds spesielt utvalgte” eller “sanne kristne”, burde være alarmerende nok i seg selv.
   Virkeligheten av deres tro stikker ikke dypere enn bare argumenter, påstander og skinnhellighet, holdningene deres er svært avslørende hvilken ånd som bor i dem. Frukten taler for seg selv.
   Det er påfallende at du finner ikke vitnesbyrd blant medlemmene, kun av de som har blitt fridd ut av denne religionen.
   Der finnes heldigvis håp, Gud vil at alle skal bli frelst!

   9
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.