Kongen: “Landet er i en vanskelig situasjon” -nasjonalt bønneråd maner til bønn og faste for land og folk

Kong Harald. Foto Flick (lisens)

Corona viruset skaper nå angst og panikk i folket. Skoler og offentlige institusjoner stenges ned, kristne forsamlinger avlyser konferanser, gudstjenester og møter. Usikre mennesker hamsterer inn matvarer og mange butikker kan fortelle om tomme hyller, kaos og folk tør ikke stole på at informasjonen om matvaresituasjonen fra myndighetene er riktig. I en uttalelse fra hans majestet kong Harald heter det at “Landet vårt er i en alvorlig situasjon som rammer enkeltmennesker og hele samfunnet. Det er avgjørende at vi alle deltar i den nasjonale dugnaden for å unngå å utsette oss selv eller andre for smitte. Det er derfor viktig at vi alle følger anbefalinger og pålegg fra myndighetene. Vi må bidra med det vi kan for å hindre spredning av viruset, og jeg vil særlig takke helsepersonell over hele landet som i disse dager gjør sitt ytterste for å avhjelpe situasjonen. Vi alle håper at utviklingen snart vil snu,” skriver hans majestet på kongehusets nettside. Som kristenfolk og troende på Skriftens Ord stiller vi oss bak kongen, men tar det hele et skritt lengre. Nemlig å oppfordre kristenfolket til bønn og faste for vårt land og folk. Den første nordmann er nå registrert død.

Svært mange nordmenn føler uro og bekymring over de siste ukers spredning av corona viruset. Så langt er bare en nordmenn død av viruset, men fra Italia meldes det om mer enn ett tusen døde som en følge av denne smittsomme pesten. Så langt skal 736 nordmenn være smittet av viruset, og så langt er det 103 nye smittede siste døgn. Legekontor, fastleger, legevakt og 113 blir nedringt av bekymrede nordmenn, og de dramatiske tiltakene som er satt i verk i dag minner oss om alvoret i situasjonen. I kveld kom nyheten om at Norge har fått sitt første Korona-dødsfall og det er frykt for at flere kommer til å dø som en følge av dette viruset. I en melding lagt ut på Facebooksiden til nasjonalt bønneråd heter det dette: “Alv Magnus og Jon Steinar Kjøllesdal snakker om tilstanden i landet og Guds planer med Norge i denne tiden. På mange måter har mørket fått innflytelse i samfunnet. Men bibelen sier: Stå opp, bli lys! Guds plan for Norge er fult av fremtid og håp! Remi Høidahl snakker om fastetiden og oppmuntrer oss til å benytte den godt med en dag eller flere i faste og bønn. Hvis Guds folk ydmyker seg og ber, søker Gud og vender om fra sin onde ferd, så vil Gud lege landet. Corona-viruset – hvordan skal vi som kristne forholde oss til dette, og hvordan kan vi be angående situasjonen: Frihet fra frykt, bønn for myndigheter og beslutningstakere og stans i virusets innflytelse i Norge og verden over,”  I den hellige Skrift heter det: “Da åpenbarte Herren sig for Salomo om natten og sa til ham: Jeg har hørt din bønn og utvalgt dette sted til et offersted for mig. Når jeg lukker himmelen, så det ikke kommer regn, og når jeg byder gresshopper å fortære landet, og når jeg sender pest iblandt mitt folk,  og så mitt folk, som er kalt med mitt navn, ydmyker sig og beder og søker mitt åsyn og vender om fra sine onde veier, så vil jeg høre fra himmelen og forlate deres synd og læge deres land.” (2 Krøn 7,12-15)

Være villge til å be

Som kristne må vi være villige til å be den vanskelige bønnen for vårt land og folk, nemlig at Guds vilje må skje gjennom alt som skjer. Gud har aldri lovet oss kristne gull og grønne skover og det å være en troende i vanskelige tider er slett ikke alltid like lett. Likevel, så kan vi ha den frimodige tillit til Gud vår Fader, at Han lytter til våre bønner og sukk, bønner og sukk for vår nasjon som har gått så langt bort fra Guds vei gjennom å legalisere fosterdrap, hylle regnbueagendaen og lovprise urett og ugudelighet.  “Og dette er den frimodige tillit som vi har til ham, at dersom vi beder om noget efter hans vilje, da hører han oss; (1 Joh 5,14) Søkelys slutter seg til oppfordringen om bønn og faste for Norge og befolkningen.. La oss alle vende oss til Gud i bønn om at Herren skal vende dette vanskelige til frelse og vekkelse i nasjonen.

6 tanker om “Kongen: “Landet er i en vanskelig situasjon” -nasjonalt bønneråd maner til bønn og faste for land og folk

 1. Se opp for de super rike filantropene , bla Bil Gates , setter dere nøye inn i deres visjoner for verden og hvilke ” gode formål” det pøser milliardær av dollar i.

  Djevelen har planlagt dette nøye , snart vil han fremstå som anti krist , jeg vet ikke hvem det er, men jeg vet litt om Bil Gates visjoner og de er djevelske, han ønsker ett gjennom kontrollert samfunn, der samfunns borgere kan rangeres og alt er registrert.

  • Bill gates er bare en løpegutt. I det store bildet,på hvem som styrer denne verdens krefter. Med tanke på alt som i ligger i luften. Jeg Nevner Eu, Nato, Fn. Cia. Som alle er bygd opp fra begynnelsen,for å styre denne verden med frykt manipulering. Og Med penger . Dette er reci av egen styrelse fra makt eliten (ilumati). Som eier de største bankene olje selskapen mmm mere

   Men vi skal være saltet og lyset i denne verden. Vi skal være ambasadører for Kristus. I denne mørke tid må vi be om blodets beskyttelse. Og kraft til fornyelse både blant troende, og ikke troende. Så må det komme en forandring. Det å bli født på nytt.

 2. 13 mars 2020 – PROFETISK BUDSKAP TIL NORGE – Land Land, Hører Herrens Ord!
  (Delt av Åshild Bjørk Tønnessen 11.mars 2020- profet tjenesten i Fokuskirka)

  Torsdag 27.2 våknet jeg opp med dundrende hodepine,svimmelhet og utmattelse. Hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg trodd jeg hadde blitt overkjørt av et godstog mens jeg sov. Første innskytelse var å binde og bryte det jeg,ved første øyekast ,anså som et angrep,men ingenting hendte.

  Istedet fulgte disse symptomene meg de kommende dagene og bønnen min om hva dette var forble ubesvart. Symptomene intensiverte seg natt til onsdag med feberkramper.Da jeg satt meg ned med Jesus,morgenen etter, spurte jeg igjen og denne gangen kom svaret.

  Jeg opplevde Jesus komme med et spørmål til meg;»når begynte dette du kjenner i kroppen?»jeg svarte ;»da jeg våknet torsdag for en uke siden» Så sier han:»Når var det coronaviruset kom til Norge? «Jeg leser,når sant skal sier,ikke så hyppig aviser så det visste jeg ikke.

  Etter å ha sjekket fant jeg ut at første tilfellet i Norge ble oppdaget onsdag 26.2,dagen før jeg våknet med en kropp som ikke spilte på lag. «Der har du svaret på spørsmålet ditt «sa Jesus.

  Idet han sier det får jeg se et syn. Jeg ser Norge og Norges grenser. Inn mot Norge kommer det små coronavirusceller i en stor fart.De er flere enn jeg kunne telle og det var akkurat som om noen stod med mange gevær og skøyt fra alle vindens retninger med ett mål for øye;vårt land.

  Jeg opplevde Jesus si at den hjelpen Norge trenger i denne tiden ikke først og fremst er sikkerhetstiltak,selv om dette og er viktig,men Guds inngripen og hjelp.Jeg opplevde han si at vi som nasjon trenger å ydmyke oss og komme innfor Guds allmektiges trone og stille oss på murene for dette landet både mot coronaviruset, men og mot fryktens ånd som har fått grep hos menneskene.

  Jeg fikk to vers og opplevde Jesus si at vi som nasjon trenger å innvie oss og lyse ut en bønn og fastedag nettopp for dette.

  Versene er:
  Esras bok 8.21 og 23

  «Så ropte jeg ut en faste der ved Ahaveelven,så vi kunne ydmyke oss for vår Guds ansikt.Vi skulle søke Ham,så vi kunne få den rette veien for oss og våre små og alt det vi eide.

  «Så fastet vi og ba vår Gud inderlig om dette,og Han svarte på våre bønner»

  Jobs bok 11.13-20

  «Hvis du nå bare setter ditt hjerte i rette skikk,og rekker dine hender ut mot Ham – er det misgjerning i din hånd,må du få den langt bort,og du må ikke la ondskap bo i dine telt- ja,da kan du sannelig løfte ditt ansikt uten å klandres.Du kan stå støtt uten å frykte. For da får du glemme din møye og bare huske den som vann som rant forbi. Ditt liv skal skride frem mot klarere lys enn på høylys dag. Selv i mørke,skal du bli som den lyse morgen. Du skal være trygg,for det er håp. Ja, du er under beskyttelse og kan legge det til hvile i trygghet. Du skal legge deg til hvile,og ingen skal gjøre deg redd. Ja,mange skal søke gunst framfor ditt ansikt.»

  Det er med stor ydmyket og ærefrykt jeg deler dette og ber inderlig om at vi sammen kan stille oss i gapet for denne nasjonen og befale dette angrepet å gå i jesu navn.Vi er Guds sønner og døtre og vi sitter sammen med vår herre Jesus i himmelen og vi er gitt autoritet og myndighet. La oss sammen innta vår rettmessige posisjon,la oss sammen ydmyke oss innfor vår levende Gud og la oss sammen stille oss på murene.
  __________________________
  La oss stå sammen og bruke vår kongelige autoritet mot alt fiendens velde! Vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot maktene og myndighetene, mot verdensherskerne i denne tidsalders mørke, mot ondskapens åndelige hærskarer i himmelrommet (Ef.6:12)

  Vår Gud er Stor, Vår Gud er Mektig!
  La oss stå sammen for beskyttelse av vår nasjon og folk. Førstkommende søndag “utroper” vi en BØNN og FASTEDAG. Spre og del dette til flest mulig fellesskap og menigheter.

  https://uavhengig77.blogspot.com/2020/03/13-mars-2020-profetisk-budskap-til.html

  • Norge trenger en sann blodvekkelse der mennesker finner frelse og blir tvettet i lammets blod.
   Vi bør alle bruke tid på bønn for landet vårt, våre kjære, våre naboer, våre eldre og våre syke.
   Selv de velykkede og de vi har feider med må vi legge frem for Herren i bønn.

Det er stengt for kommentarer.