Kom igjen kristen-Norge, La ditt hjerte bli rørt -Arbeidsledig tømte kontoen for å hjelpe

john-go-fund-me2Hittil er 430 av 800 dollar kommet inn. En ung amerikansk 17 åring kjemper sin kanskje viktigste kamp noensinne. Kampen mot testikkelkreft i et USA hvor svært mange ikke har samme helse og sykehustilbud som vi. John Jacques fra Tampa Florida, er bare 17 år, en farget gutt som har fått det budskapet få av oss ønsker å høre. Nemlig at du har kreft med spredning og i håp og tro retter han sin bønn til Kristi legeme i verden, til Kristi legeme i Norge og til oss som elsker Herren vår Gud. Hittil kan jeg bare konstatere at noen har gitt, målet for innsamlingen er for å hjelpe ham av med kredittkort gjeld han har pådradd seg til medisinsk behandling foreløpig samt han satser at en kur basert på organisk mat, gitt oss av Gud skal hjelpe ham. Jeg var i kveld innom John’s Go Fund Me side og ble rørt til tårer av hva en norsk arbeidsledig giver skriver til den kreftsyke 17 åringen“Hi I’ll give you $ 68, that’s all I have, I live with my parents and am unemployed, and john-go-fund-methis is all I have in my bank account! You need it way more than me brother have it and be blessed in Jesus name! Praying for you to be healed as well!”..Hittil har fem gitt, og målet som er satt på innsamlingen er 800 US Dollar og summen er nå oppe i 133 dollar. Kjære Guds menighet – kjære troende -uansett hva slags menighet du tilhører og uansett hva du tenker og føler om slikt. Strekk ut din hånd, åpne ditt hjerte å gi et lite bidrag, og hjelp denne vår bror i Kristus ved å gi en liten håndsrekning slik at målet om 800 dollar blir nådd! Besøk hans Go Fund Mee side her og strekk ut din hånd med en gave om så det bare er 5 dollar. Be for gutten om styrke til å komme seg gjennom kampen i samfunn med Jesus, han som er vårt eneste håp!

Les ogsåKristne John ber om hjelp i sin kamp mot testikkelkreft med spredning -ber om hjelp av Kristi legeme

Besøk GO FUND ME og gi John Jacques en hjelpende hånd! Det er svært enkelt å bruke Go Fund Me for å gi et bidrag, med visakort er det gjort på et blunk og beløpet som trekkes er det du velger å gi. Go Fund Me er en seriøs tjeneste så du blir ikke svindlet.

The Language Of Jesus Is Love 

Denne saken av den kristne sangeren Scott Wesley Brown er en av de vakreste jeg vet om, at Jesu språk er kjærlighet og opp gjennom historien har titusener av mennesker delt Jesu kjærlighet med dem i nød. I vår tid er kjærligheten i ferd med å bli kald og som troende må vi la 1 Joh 3,18 inspirere oss til handling:
Mine barn, vår kjærlighet må være sann, ikke tomme ord, men handling.

 

 

13 tanker om “Kom igjen kristen-Norge, La ditt hjerte bli rørt -Arbeidsledig tømte kontoen for å hjelpe

 1. Trist å lese, av flere grunner. Testikkelkreft blir faktisk så mye som 98-99 % helt friske av, og det går meget lang tid fra man får en kul på testikkelen før det er spredning. Det er et tankekors for alle, og spesielt til oss mannfolk om å komme oss til legen når vi får illevarslende symptomer, som en kul. Bedre en gang for mye enn en for lite.
  Når det er sagt; jeg tror dessverre at denne “naturlige” greia har svært lite for seg, og jeg håper derfor at denne stakkars gutten heller søker helbredelse av Jesus Kristus, fremfor et tilsynelatende håpløst prosjekt med organisk mat!

  • Alle ting kan nok bidra, men det vi står overfor her er jo en tenåring som neppe har finansielle midler til å få hjelp av helsevesenet, har pådradd seg legeregninger hittil og så kan man ha to tanker i hodet samtidig. Be til vår allmektige Gud og samtidig ete sunt.
   Uansett syntes jeg vi skal hjelpe både med bønn og litt av omkostningene. Nå gav jeg reklamepengene fra AD sense hittil i år til ham, oppfordrer alle til å yte en skjerv og løfte det opp til 800 dollar i løpet av noen dager.

 2. Vet noen med sikkerhet hvem han er?

  Pa nettsiden stod det:

  Only donate to people you know & trust. When in doubt, don’t donate.

  • Jeg har kommunisert med gutten, hatt kontakt med en av hans bekjente som heter Isaac Underhill som først delte historien med meg og flere som følger hans kanal. Underhill har jeg hatt kontakt med siden han ble frelst i 2013, så jeg stoler på dette prosjektet.
   Kjell
   Hva Isaac Underhill sier kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=2aPFFntMOCc

 3. En av de viktigste saker publisert her. Å vise omsorg er en del av bibelens kjærlighetsbudskap. Guds ord er tydelig at vi skal hjelpe våre medmennesker i nød, med praktisk hjelp. Hvordan noen kan lukke hjertet er ei gåte for meg. Har merket at mange som kommenterer her inne er veldig opptatt av den sanne lære og konstant på kjetterjakt som en viss forkynner fra Vestlandet. Her har denne og andre anledning til å vise at kristen tro er mer enn harde ord om dogmer og den sanne lære. Men ut fra min erfaring med kjetterjegere har de ingen omsorg for mennesker.

  • Kristne predikanter er absolutt ikke ivrige etter å gi men å tjene fett.
   Har et bilde som er delt opp i tre bilder. Nr1 villa husene med rådyre biler og svømmebasseng i hagen. neste bilde nr 2 Mega kirke gull å glitter..bilde nr 3 mange av medlemmene som lever i fattigdom.

   Hvor er kjærlighet? Finnes eitt anna bilde med 16 kjente ansikt. Altså alt i fra Benny Hinn og flere andre. Under hvert bilde står det inntekten..Oh my L-rd vi snakker om flere ti talls millioner dollar.

   Eg lure om noen av de ville ha gitt noe av sin enorme formue til en fattig kreftsyk kristen afrikaner på 19 år

   Dere kristne kan spørre Jan Hanevold som er god for flere mill om han kan bidra?

  • Hei R, det gjøres slik, 1. gå til denne linken: https://www.gofundme.com/e5mw249z/donate
   Det ser ut som om Go Fund Me systemet er basert på visa kort eller kredittkort,
   Jeg kunne ikke se noe annen betalingsløsning enn kredittkort eller debittkort på den siden.
   Jeg kan sjekke om det er andre muligheter, men send meg en mail så skal jeg undersøke med John om det er en annen mulighet
   Kjell

 4. Er det seriøs verifikasjon på at historien er sann?
  Beklager men det er mye “der ute” i disse dager..
  Og vi vil jo alle hjelpe ..

  • Det er seriøst Eva. Gutten er syk og har pådradd seg gjeld som er stor for en sort 17 åring. En bekjent av meg der over, Isaac Underhill som kjenner gutten har delt historien med meg og på You Tube og jeg har tillit til ham. Go Fund Me er i hvert fall et seriøs kanal for innsamling av midler, og gutten ber faktisk bare om 160 bidrar med 5 dollar hver eller omkring 45 kroner.

 5. Ja, man kan se småligheten råder blant kristenfolket..
  Lett å se at retttroendhet og rette dogmer er viktige enn en kreftrammet kristen for mange.
  Her er det noen som ber om 7000 dollar til en hund. Etter fem dager har 125 mennesker gitt 6679 dollar til et nytt ben til bikkja. https://www.gofundme.com/symrmcgk
  Her en kristen tenåring alvorlig syk, 430 dollar av 9 mennesker på 6 dager. Den som bare kunne være hund. Langt verre å være svart kristen.
  Hm

  • Jeg er en smule enig i Jon Inge Olsens kritikk ja. Jeg syntes svært mange veldig lett skjuler sin “gjerrighet” bak mistro eller mistenksomhet. Jeg tror skriften lærer noe annet, gutten spør jo ikke etter de store summene, “Hvis 160 mennesker gir 5 dollar hver” er jo ikke akkurat det samme som om å anmode noen om å så inn titusener til et nytt jetfly til Creflo Dollar. Vi snakker her om noe som tilsvarer to flasker cola på Rema 100 som koster ca 45 kroner.
   Jesus sa jo i bergprekenen dette: “Gi den som ber deg, og vend ikke ryggen til den som vil låne av deg.” Matt 5,42
   Jeg etterlyser litt troskap og lydighet mot hva Kristus oppfordrer oss til.

Det er stengt for kommentarer.