Klar for vaksinepass og tredje dose med gift -konsekvenser av vaksine-nekt kan bli utestengelse

Under dagens pressekonferanse tok statsminister Jonas Gahr Støre til orde for utvidet bruk av Corona-pass som kan brukes for å utestenge de som ikke er vaksinert fra uteliv og konserter. Det er med andre ord Covid-status og Corona-pass som vil være billetten til samfunnets goder. Foreløpig er det opptil kommunene å avgjøre om Covid-pass skal tas i bruk. Støre sa videre at regjeringen vil vurdere bruk av Coronapass som nasjonalt tiltak. Samtidig presser regjeringen på for at folk skal ta den tredje dosen med gift. Guds folk befinner seg forhåpentligvis allerede på utsiden av dette med uteliv, nattklubber, besøk på puben osv osv. Guds folk behøver heller ikke å ta del i de vertslige forlystelser som kino, konserter og kulturarrangement. Å spise på restauranter og ta del i julebord er også en unødvendighet for troens folk. Dersom kirker og menigheter innfører Coronapass for å slippe inn, er det bare å styre unna disse religiøse møtene og finne forsamlinger som ikke diskriminerer folk på basis av om du har tatt injeksjonene med gift.

6 tanker om “Klar for vaksinepass og tredje dose med gift -konsekvenser av vaksine-nekt kan bli utestengelse

 1. Skal bli interessant å se hvilke menigheter som innfører vaksinepass. Kan bli de fleste det for de mister nok statsstøtte hvis de ikke gjør det.
  Bare jeg kommer inn på kjøpesenter og andre butikker, spiller vaksinepass liten rolle for meg.
  Oj, oj for en tid vi lever i!

  • Når det gjelder butikker, er det en god tanke å handle lokalt. Altså støtte butikkene i nærområdet. Men blir det vaksinepass på kjøpesenter er netthandel alternativet. Enkelt og greit.
   For å handle trenger man penger. Det som er skremmende nå, er status i Danmark. Den danske regjeringen vil nemlig la arbeidsgivere gi uvaksinerte ansatte sparken, leste jeg på Document.no
   Dette ligger nok og truer i horisonten her hjemme også.
   Hvem holder stand mot sprøyta da?

  • Det som skal dø må dø, ingen menighet som får statsstøtte er uavhengig.

   Og står det ikke skrevet: Herren lar ikke den rettferdige sulte, men avslår de gudløses krav.

   Mvh RJ

 2. Slik det ser ut er det ikke greit å være i
  arbeidslivet, glad jeg pensjonist. Men det kan jo strammes inn også der, bare pensjonerte får kr. til konto om du er reg. som vaksinert. Tanken om det som skjer, er forløper til antikristsystemet, blir klarere for hver uke.

  • Du har rett Westgut. Det som skjer er at “dyrets” system rulles ut for verden gradvis. Tingene skjer gradvis slik at folk er som frosken i gryta som stadig blir mer og mer varmet opp. Noen ser det tydelig. Andre ser det ikke.

   1
   1
 3. En god latter forlenger livet sies det, men nå holdt jeg på å le meg i hjel når jeg leste dette :
  “Guds folk behøver heller ikke å ta del i de vertslige forlystelser som kino, konserter og kulturarrangement. Å spise på restauranter og ta del i julebord er også en unødvendighet for troens folk”

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.