Kina sendte 52 krigsfly inn i Taiwansk kontrollsone mandag

Kina peker nese til Joe Biden med å gjøre nøyaktig det motsatte av hva han ba dem gjøre. Den økende militære trusselen fra Kina mot Taiwan vekker bekymring i Washington. Mandag fløy 52 kinesiske militære fly inn i Taiwans kontrollsone, som et signal til Joe Biden at Kina blåser langt i at Biden og Washington er stadig mer bekymret over den økende militære trusselen fra Kina mot Taiwan rapporterer Next News Network. At Biden regimet er bekymret ser ikke ut til å gjøre inntrykk på den kinesiske ledelse

Den økende kinesiske sabelraslingen mot Taiwan skaper bekymring i Washington. Kina anerkjenner som kjent ikke Taiwan som en selvstendig nasjon og mener at Taiwan er et område som tilhører Kina. Det har i lengre tid hersket betydelig spenning over hvorvidt Kina kommer til å gjøre alvor av å gjenforene Taiwan med fastlands-Kina. Å ta kontroll over Taiwan er et av det kinesiske regimets viktigste mål og for USA og Vesten er den kinesiske trusselen høyst reell. Samtidig er det fint lite USA kan gjøre med et stadig mer aggressivt og militært selvbevist Kina, da USA på svært mange områder er avhengig av gods fra Kina. Kina sikler etter å ta kontroll over Taiwan og utgjør for USA en langt større militær og økonomisk trussel enn Russland.

Facebook Comments

11 tanker om “Kina sendte 52 krigsfly inn i Taiwansk kontrollsone mandag

 1. Rytteren på den røde hest !
  Kina har har rødt som hovud farge i sitt flagg og er sammen med Russland som bruker en rød stjerne på sitt militære den røde hesten

  • Løgn. Vi er ikke kommet til trengselstiden. (Da er heller ikke de kristne her)

   Kutt ut hestene Rune. Det kommer, men kun for de som ikke er kristne. Når du leser joh Åp så tales det ikke om menigheten etter kap 3. De 4rytterne kommer ikke før kap 6. Ja krig kan komme hver dag.

   Forstår det slik at du ikke liker å lytte på f.eks John Mac Arthur.

   2
   1
  • Les Valdres profetien , hun sier at helle profetien har hun fått fra Gud og får å understreke det ber hun oss lesse Johannes åpenbaring kapitel 6 og utover , til denne profetien blir det også. gitt en klar oppfordring om å gå ut og advare folk .

   Mc Arthur har jeg veldig sansen for , så hvor du får det fra at jeg ikke liker han , vet jeg ikke

   Det jeg merker meg Hanna, er at du fremstår som blind for tiden vi lever i.

   1
   1
 2. Viss rytteren på hvite hesten snart har gjort sin jobb- i grunnteksten, Corona, spansk og Italiaiiensk- er det godt mulig rytteren på den røde hesten er begynt og gjøre seg klar. Dagen kan være nær for maranata ropet….

 3. Det du merker deg er noe du bare innbiller deg. På tide å lytte snart Rune….
  (På tide å se til seg selv kanskje?)

  Jeg er ikke blind men vasket ren i Jesu’ dyrekjøpte blod og på vei til himmelen og skal for alltid være med ham og alle jeg har mistet.
  Inntil da skal jeg være et lys for Han og holde meg unna råttent snakk mer enn vaksinesnakk først og fremst. Spre ordet om korset, glede meg i Herren hver dag og gjøre det alle kristne har et kall til, også å trøste hverandre og ikke drive med skremselspropaganda om antikrist, trengsel krig matmangel og vaksine ,(de kristne har holdt på med det om mat og krig nå noe ekstremt i 5 år ) Vi skal heller ikke drive med løgner om at vi skal være her i trengselen osv.

  Det er mye rett i Valdresprofetien, kan du la være å snakke om den snart? Vi kan den vel snart utenat, men det er viktigere med Bibelen. OG, det HOLDER med Bibelen.

  Flott du liket Mac Arthur. Det hadde jeg ikke trodd, beklager jeg skrev feil. Da har du hørt mange taler da?

  1
  1
  • Hanna jeg gjør det Gud har kalt meg til å gjøre , dersom du ikke ønsker å lese å høre hva jeg skriver så ikke les det eller hør det, du er ikke Gud og fordi du har hørt det mange ganger , så har du ingen rett til å nekte andre å høre om at denne verden går sin undergang i møte og alle må vende om å søke frelse i Jesus , det er hva jeg i praksis sier ..

  • Vask munnen din først.
   Deretter kan du gjøre det vi alle kristne er kalt til.

   Du svarte ikke på spørsmålet om Mac Arthur

   1
   1
 4. Xi Jinping må få et møte med den Allmektige Himmelens Gud. For noen tiår siden var det en meget stolt statsleder som begynte sin karriere med å sette mennesker i konsentrasjonsleirer. Han fikk holde på med sitt uten at verden brydde seg med hva han holdt på med inntil tragedien var et faktum.

 5. VESTEN PROVOSERER KINA – DET KAN SNART SMELLE
  Meget store sjøstridskrefter har Vesten sendt til SØR-Kinahavet – herunder hangarskip. USA har provosert Kina ved å sende krigsskip gjennom Taiwan-stredet. Den samme gjorde Storbritannia forrige mandag da HMS Richmond gikk gjennom samme stred. Dette gjør Kina rasende ! Kina har en topp moderne marine – den amerikanske er gammel og trenger fornyelse. Analytikere mener at Kina har større sjømilitær slagkraft enn USA. Videre har Kina en stor fordel om krig bryter ut der borte : Kortere forsyningslinjer. Kommer disse NATO-land i krig ; så er gamle Norge også i krig ihht NATO-pakten.
  Bibelen forteller om GOG-krigen som skal finne sted i de siste dager. Jeg har undret om alliansen Russland – Kina virkelig er GOG ? De siste årene har disse to land hatt felles militærøvelser – den siste for kort tid siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *