Karismatiske ledere og Donald Trump vil delta i en fellesbønn-event på Facebook søndag 18 oktober

Flere karismatiske ledere, deriblant Paula White-Cain, Darryl Strawberry, James Robison, Pastor Samuel Rodriguez, Joni Lamb og Donald Trumps svigerdatter, Lara Trump vil sammen med presidenten delta i en nasjonal bønnedag for nasjonen søndag 18 oktober. Hendelsen som begynner førstkommende søndag klokken 23 norsk tid vil kunne følges fra Donald Trumps side på Facebook. Arrangørene av internett-bønnemøtet håper at flest mulig vil ta del i bønne-eventen som skjer på et kritisk tidspunkt bare uker før det amerikanske folk skal avgjøre hvorvidt Donald Trump får fornyet tillit eller om Joe Biden vil ta over den 20 januar 2021.

Coronapandemien som førte til nedstengning av samfunnet som igjen har ført til økt arbeidsledighet, økende fattigdom og kaos og uro i amerikanske byer preger i økende grad det amerikanske samfunnet -og nettopp derfor ønsker de troende å komme sammen på nett til bønn. Samtidig som amerikanere flest opplever mindre kjøpekraft og økende priser på matvarer, har enkelte medier begynt å rapportere om en kommende matmangel i 2021. På grunn av Corona-nedstengning og smitte blant folk som jobber i landbruket -meldes det nå fra flere steder at avlinger blir stående å råtne fordi bønder og ansatte i jordbruk er satt i karantene. Også presidenten selv vil delta under søndagens bønnemøte på Facebook. Man kan følge det hele ved å logge seg inn på https://www.facebook.com/DonaldTrump/

Facebook Comments

6 tanker om “Karismatiske ledere og Donald Trump vil delta i en fellesbønn-event på Facebook søndag 18 oktober

  • Bønn er som onani (eller selvbesmittelse heter det vel i søkelys-lingoen): det gjør bare godt for den som utfører den og ingenting for den man tenker på ????

   Trumps kristne bekjennelser er vel like troverdige og sannferdige som alle andre “alternative fakta” han knuser motstanderne med ????

   3
   4
  • Ja, jeg ber om at Trump taper med solid margin, og at han blir etterforsket, tiltalt og dømt for grovt skattesvik og andre kriminelle handlinger, og at han må tilbringe resten av livet i fengsel. I Jesu navn?❤️ Vi ber om at Biden og Harris må bringe anstendighet, ærlighet og handlekraft til Det Hvite Hus, og at de starter jobben med å redde liv, rettferdig fordeling og starte å rydde opp i den skakkjørte økonomien?❤️

   1
   4
 1. Selv om jeg håper Trump vinner valget, er jeg ikke overbevist om hans tro. Kan gå med på at han er religiøs, men ikke frelst.

  Språkbruk og framtreden viser det. Dessuten er han gjengift. I bibelen har jeg ikke funnet noen annen grunn enn død eller, eller hor før ekteskapet var inngått, som gyldig grunn til å skille seg, og gifte seg med en annen.

  Døperen Johannes mistet hodet sitt pga dette, da han sa at herodes ikke hadde lov til å være gift med herodias.

  Selv kan jeg ikke være sammen med en mann jeg elsker, av samme grunn. Han er skilt, men ekskona lever fremdeles. Jeg er ikke bundet til en ektefelle, men ønsker ikke å gifte meg med noen andre. Så da får jeg heller være alene. Dessuten har jeg levd i hor tidligere, så jeg kan ikke gi det samme som en ren jomfru.

  3
  1
 2. 14/10/2020, kl. 16:54 sa
  Olav Bryn
  :
  INGEN troende kristne kan stemme på Trump?

  Svar: utdyp gjerne hvorfor, og hva alternativet er. Kan ikke se at Biden er noe bedre. Amerikanere har valget mellom disse to. Hva mener du i så fall de skal gjøre, og hvorfor? Skal de eventuelt la være å stemme?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.