Kapellan i militæret under etterforskning etter å ha skrevet innlegg på Facebook som var kritisk til at Joe Biden åpner opp for transseksuelle i forsvaret

Militærprest, kapellan Andrew Calvert er under etterforskning etter at han postet en kommentar på Facebook hvor han uttrykte motstand mot Joe Bidens nye policy i forhold til å la transseksuelle tjenestegjøre i forsvaret

En kapellan i det amerikanske forsvaret er under etterforskning etter at han la ut på egen facebookside et innlegg hvor han sa seg uenig med Biden regimets nye policy i forhold til å la transseksuelle tjenestegjøre i forsvaret. Under det nye regimet har det oppstått et helt annet klima i USA og kristne som motsetter seg den nye og svært LGBTQ vennlige agendaen til Joe Biden og demokratene, blir nå møtt med økende fiendtlighet fra myndighetene, melder Christian News Network. Konservative og bibeltroende kristne skal få merke på kroppen at Gudsrikets fiender har tatt over makten i Amerika ved hjelp av omfattende valgjuks.

USAs nye president har i løpet av sine første ti dager med makten markert seg som en president som ønsker å fremme agendaen til seksuelle avvikere og sodomittene. Biden som selv er anklaget for seksuell trakassering av en tidligere ansatt -ser ut til å velge en kurs som undergraver og effektivt knuser den kristne arven etter president Trump. I en rekke presidentordrer har Joe Biden innført lover som gir seksuelle avvikere myndighetenes velsignelse og amerikanske skattebetalere skal nå finansiere økt rett til fosterdrap både hjemme og i land som mottar amerikansk utviklingsbistand. I løpet av bare få dager har Biden tatt en rekke grep som provoserer evangeliske kristne ledere som nå advarer Joe Biden mot konsekvensene. Den amerikanske militærpresten som er major av rang uttrykte ikke annet enn de synspunkter som alle ekte kristne står for og Calvert uttrykte at han mente at transseksuelle er uegnet for tjenestegjøring i forsvaret. Det amerikanske forsvaret bekrefter at kapellanen nå er under etterforskning og Calvert beskyldes nå for å diskriminere noen på basis av kjønnsidentitet. I Bidens nye Amerika har man ennå lov til å mene at noe er i strid med Guds vilje og skaperordningen, men man har ikke lov til å uttrykke det -fordi slikt blir ansett som hatefulle ytringer og diskriminering. Kristne må rett og slett bare finne seg i at Bibelens etikk ikke lenger er tillatt å følge under det nye politiske regimet som har jukset seg til makt.

Tekst: Kjell Andersen

5 tanker om “Kapellan i militæret under etterforskning etter å ha skrevet innlegg på Facebook som var kritisk til at Joe Biden åpner opp for transseksuelle i forsvaret

 1. Den Biden, den Biden. Han fører USA dypere ut i synd og frafall. Det som skjer burde skape ettertanke hos Selbekk i Dagen og andre som ville ha Biden fremfor Trump som førte en mer kristen politikk.
  Det frafalls-religiøse ikke må glemme, er at Guds dom også vil ramme dem som holder med syndere.
  Paulus brev til Romerne er tydelig: Det er farlig å holde med dem som fremmer synd.
  Rom 1,32 slike som godt kjenner Guds dom at de som gjør sådant, fortjener døden, og dog ikke bare gjør det, men endog holder med dem som gjør det.

  • Fint å ha Søkelys som gleder med storyer om modige menn som våger å si fra. Inspirerende.

   Hvor er du, kristne nordmann… Hver gang jeg tenker at det koster, så kommer sangen straks opp; Det kostet Jesu’ dyre blod å frelse….

   Tenker at Kjell her inne er ganske så modig jeg….

  • Det er ingen ettertanke hos Selbekk. Han støtter LGBTQ agendaen og at barn drepes enda mer i mors liv. Det er like ille å være enig vs, de som faktisk utfører dette. Biden har høyt og tydelig sagt på forhånd hva han står for, så å komme etterpå med ettertanker er nytteløst. Biden står for en satanisk politikk mens Trump stod opp for bibel og bønn. Men Selbekk ble så lei seg pga, Trumps retorikk og talemåte. Dessverre utviklet Selbekk hat i mot Trump og er villig til å svelge den ugudelige forræderske og korrupte Biden. Selbekk burde trukket seg i skam som redaktør for Dagen.

  • Biden har høyt og tydelig sagt på forhånd hva han står for,
   Og dette er det amerikanerne vil ha. De vil ha fremgang og ikke bakstreversk politikk.

 2. Som det var i Noahas dager, slik skal det være i Menneskesønnens komme (matt 24:37-39) For liksom de i dagene før vannflommen, de åt og drakk, tok til ekte, og ga til ekte. Altså, alt virket å være normalt, og de visste ikke av det før vannflommen kom og tok dem alle. Altså: ved Jesu gjenkomst, er folk opptatt med de daglige gjøremål. Jesus sier i Matt 24: våk derfor for dere vet ikke hvilken dag deres Herre kommer.

Det er stengt for kommentarer.