Kan komme til å publisere flere dokumente som kan skade Hillary Clinton neste uke

Den amerikanske presidentkandidaten Hillary Clinton risikerer alt neste uke at Wikileaks wikileakgrunnlegger Julian Assange lekker noen flere ødeleggende eposter som skal være hacket fra Clintons personlige epost-server. Dette kan i så fall bli nok ei ubehagelig bombe for en presidentkandidat som både er upopulær og som sliter med å fremstå som troverdig. Det var i et intervju tirsdag kveld på Fox News at WikiLeaks grunnlegger Julian Assange fortalte at han hadde noen nye “bomber” av noen dokumenter som vil bli gjort tilgjengelig i begynnelsen av neste uke. Wikileaks kan sitte på et stort antall dokumenter som kan bli særdeles pinlige og ødeleggende for Hillary Clinton og hennes drøm om å bli Amerikas neste president. 

Hillary Clinton som er favoritt blant den amerikanske maktelite, for Wall Street og kapitalen, det politiske  etablissementet i Europa og her hjemme, og for folk flest som har latt seg skremme av medias ensidige “anti-Trump” kampanje, kan allerede tidlig i neste uke ble tvunget til å ty til nye host og hark, når hun blir konfrontert med nye og ubehagelige avsløringer. Dokumentene som er knyttet til Hillary Clintons kampanje, blir beskrevet som hillary-sick“betydelig” og vil komme i en betydelig mengde. Julian Assagne har i flere uker plaget Hillary kampanjen med et noe svært interessant om fru Clinton vil bli offentliggjort før valget i november. Hillary Clinton har lenge måtte stå skolerett for å ha håndtert klassifisert materiale på en lettfeldig måte. Nylig kom det frem at Hillary ikke kjente kodene for hva som er klassifisert materiale, og mange stiller spørsmål med hennes manglende dømmekraft. “Hillary Clinton oppfører seg som om hun står over loven.” hevder kritikere av den tidligere amerikanske utenriksministeren. Når Clinton nå hevder at hun ikke viste hva bokstaven “C” stod for i dokumentene er det få som tror henne. Fru Clinton har en svært lang merittliste i å tale usant og mange omtaler henne som en “notorisk løgner” som burde ha vært bak lås og slå. “Hillarys mange og graverende  løgner samt hennes lettvinte behandling av klassifisert materiale viser at hun ikke er skikket til å styre USA som president. Clinton lyver, taler usant og har et gigantisk troverdighetsproblem i spørsmålet om hvorvidt hun vet hvordan klassifiserte dokumenter og eposter skal behandles.

. Dersom amerikanerne virkelig er så dumme at de velger denne notoriske løgneren, får de i hvert fall en president de ikke kan klandre dersom hun gjør stikk motsatt av hva hun sier. Selv Frp har ennå mer troverdighet enn henne.

Her er nye 70 minutter med Hillary løgner, god fornøyelse