Justin Pierre James Trudeau regimet fortsetter forfølgelsen av kristne pastorer i Canada

Pastor Derek Reimer forblir bak murene i etterkant av to rettslige høringer, melder Rebel News. Pastoren som til vanlig er aktiv med å dele ut mat og forsyniger til fattige og husløse i Calgary ble arrestert av politet da han demonstrerte mot en dragshow event for barn. Pastoren ble der angrepet og kastet i bakken. Han er nå sperret inne og siktet for flere kriminelle forhold knyttet til hendelsen ved dragshowet. Det svært antkristelige regimet i Justin Trudeau som arresterte og trakkaserte kristne pastorer under Covid nedstegningen av den kristne gudstjenestefeiringen, fortsetter dermed forfølgelsen av landets kristne, som ikke bøyer seg for de åndsmakter nå kontrollerer Canada og andre vestlige liberale land.

Se Rebel News deking av forfølgelsen av pastor Derek Reimer. Som under Covid er Canada i krig med den levende Gud.

 

2 tanker om “Justin Pierre James Trudeau regimet fortsetter forfølgelsen av kristne pastorer i Canada

 1. Den djevelske ånd Justin Trudeau arbeider i, er den samme som Hitler, Mao, Stalin, og Nord Koreas leder. Han er glattbarbert på utsiden, men full av dødningeben på innsiden. Dragshow for barn er pedofili. Det er bedre å henge en kvernstein rundt halsen og senke dem i havet dyp enn at de misbruker våre barn.

  1
  4
  • Tror kristne generelt skal være forsiktige med å anklage andre for pedofili. Å kle seg ut er ikke overgrep.

   Fullstendig ubegrunnet religiøs skrekkpropaganda er tusen ganger verre. Overtroen på trengselstid, demoner, dommedag og helvete har derimot formørket millioner av barns liv.

   Jehovas oppfordring til strenge fedre om å denge ulydige er selvsagt heller ikke særlig sunt.

Det er stengt for kommentarer.