Justin Peters på omfattende “Vokt dere for de falske profeter” turne i Agder og Rogaland

justin-petersSkal besøke Misjonshuset i Kristiansand, Kilden menighet på Jæren, Randaberg bedehus i Randaberg kommune, Bedehuset Betel på Vedavågen Karmøy samt i Norsk Luthersk Misjonssambands lokale i Stavanger

Justin Peters som selv leder noe som heter Justin Peters Ministries vil i begynnelsen av mai besøke både Agder og Rogaland hvor han skal holde temamøter med søkelys på de mange falske religiøse profetene og strømningene som har flommet inn over Guds menighet i de siste 25 år. Justin Peters har gjennom de siste år markert seg som en korrigerende røst med klare advarsler mot de mange og stadig mer grådige falske profeter og bedragere som har trengt inn i Guds menighet. 

Justin Peters som er velkjent for mange fra en rekke videoer og dokumentarer omkring ny-religiøsitet vil i mai måned gjeste både Kristiansand, Nærbø, Stavanger, Randaberg og Karmøy. Møtene med Peters har vært planlagt i nærmere ett halvt år og temaet: “Vokt dere for de falske profeter” blir stadig mer og mer aktuelt i en tid preget av åndelige villfarelser og grådige forkynnere som lover gull og grønne skoger i bytte mot donasjoner.

falske-profeter-kampanje

 

Peters vil starte sitt besøk med å besøke Kilden menighet på Nærbø søndag 3 mai kl. 11 hvor han etterpå drar rett til Kristiansand for å holde sitt foredrag i Norsk Luthersk Misjonssambands lokale, Misjonshuset i Kristiansand sentrum. Møtet i Kristiansand begynner klokken 19. De to påfølgende kvelder vil han bli å høre igjen på Jæren,  i Kilden menighet i Nærbø. Møtene der finner sted klokken 19 begge kvelder. Onsdag kveld besøker Justin Peters Randaberg bedehus i Randaberg (kl 1930) og torsdag går kursen til Vedavågen på Karmøy hvor det blir møte på Betel bedehus klokken 19. Fra fredag til søndag arrangerer Norsk Luthersk Misjonssamband en seminar helg i Salem Stavanger. Her er det seminar fredag klokken 1930, lørdag klokken 11 og 1930 samt møte søndag formiddag klokken 1100 og et seminar igjen søndag ettermiddag klokken 17.

Program for kampanjen

Søndag 3.Mai: Kilden menighet Nærbø klokken 11                                                           Søndag 3. Mai: Misjonshuset Kristiansand klokken 19                                                           Mandag 4 mai. Kilden menighet, Nærbø klokken 19                                                               Tirsdag 5 mai. Kilden menighet, Nærbø klokken 19                                                                 Onsdag 6 mai. Randaberg bedehus klokken 1930                                                                  Torsdag 7 mai, Betel bedehus, Vedavågen, Karmøy kl 19.

Program for konferansen Salem Stavanger
Fredag kl. 19:30 – Seminar: «Farlige doktriner/lære»
Lørdag kl. 11:00 – Seminar: « Underlige manifestasjoner» (Med spørsmålsrunde etter talen). kl. 19:30 – Seminar: «Smertelig helbredelse» (Med spørsmålsrunde etter talen).
Søndag kl. 11:00 – Møte: «En utvalgt ætt, et kongelig presteskap, ett hellig folk» (1.Pet 2:9-10) kl. 17:00 – Seminar: «Toleranse, gode gjerninger og snillhet, det kristne budskapet?» Arrangøren av weekenden i Stavanger  skjer i regi av Salem.

16 tanker om “Justin Peters på omfattende “Vokt dere for de falske profeter” turne i Agder og Rogaland

 1. Så hører vi på hva han har å si, helt til det dukker opp en ny “perfektus”, som kommer og slår oss i hodet med det samme bibelverset og ber oss vokte oss mot den falske profeten Justin Peters! Hva skal vi tro i disse forvirrede tider?

  • Det primære er skriftens ord. Alt som sies må testes på Bibelens ord. Men jeg forstår frustrasjonen. Det er mange røster i vår tid som roper høyt og derfor er min mening, ting må testet på Bibelens ord. Ikke bare på enkeltstående bibelvers , men på summen av Guds ord. Når vi hører svulstige løfter om velstand, lykke og alltid god helse må det testes på helheten i Skriften. Var de første kristne aldri syke? Var de nytestamentlige kristne av det rikeste sjiktet eller forteller ikke Bibelen oss at også de slet med de samme ting som oss? Men dersom du bor i aktuelle områder og har anledning til å komme, er det bare å komme og stille spørsmål.

 2. Jeg har hørt noe på Mr Peters og syntes absolutt at han har mye smart å si om div ministries og predikanter fra USA, men jeg syntes også at han enkelte ganger skyter litt fra hofta og kommer med noen forholdsvis tynne statments som jeg skulle ønske at han kunne begrunne dypere. Uansett jeg syntes at Mr Peters er en god motvekt til noen av galskapen vi kan se fra USA og syntes det er fint at han tar seg en tur til Norge.

 3. Jeg kan svare dere at videoen bare var en kort intro og at han nok i sine seminarer og foredrag begrunner det han sier. Under seminarene vil det bli gitt anledning til å stille kritiske spørsmål til Peters og selvfølgelig be om dokumentasjon.

  • Jeg har sett den youtube-snutten, der han konfronterer Todd Bentley. For å si det helt klart; Jeg er overbevist om at Bentley er en falsk profet/forkynner!
   Men, jeg tror ikke Peters var ledet av Gud til å fortelle ham sannheten under det møtet. Det er jo tydelig at det var en fiasko. Folk lo av ham, og han så ikke videre smart ut der han sto med caps på. Har langt mer tro på det han gjør nå, ved denne møteserien. Men, for all del, Peters må jo ha lov til å tråkke litt feil og gå litt i egen kraft han også:-) Sikkert en hederlig og fin fyr..

  • Selvfølgelig lo folk og hånte han..akkurat som folkemassene gjorde med Herren selv og apostlene. Justin gikk faktisk alene opp på scenen med salen full av Bentley og trosbevegelses tilhengere..Det krever ikke bare mot, men en enorm kjærlighet til Jesus, menneskene som var på møtet, og til
   sannheten i Guds ord. Jeg anbefaler alle å komme å høre på Justin..Han bruker KUN BIBELEN i sine forklaringer og avsløringer, ikke påståtte opplevelser og andre kilder. Justin har brukt mange år på å sette seg inn i dette, både lære og praksis, og har bla.fulgt Benny Hinn i 7 år på hans korstog. Justin kommer ikke med ubegrunnet kritikk,men med solid dokumentasjon og bibelske bevis. Dette blir spennede!

  • Bjørn: Tror du at Jesus helbreder i dag, gjennom forbønn og gjennom at det blir lagt hendene på syke på møter i kristne forsamlinger?

  • Ja jeg tror absolutt kan helbrede og gjøre mirakler idag. Har selv opplevd dette.. Men Ikke gjennom ulver som Bentley. Djevelen bruker menn som Bentley..og han kan også gjøre mirakler. (Matt.24:24)..Spørsmålet er hva som blir forkynt. Og her avsløres ulver som Bentley.

 4. Tror det kan være greit å høre på Justin Peters. Jeg kommer iallefall til å gå på et møte. Vi trenger virkelig røster som står opp mot de falske profetene og den villfarelsen de påfører hjorden.

 5. Jeg så videoen og det er sjokkerende å høre hva ‘de store’ predikanter lirer av seg. Kjenner at jeg blir både sint og lei meg for at disse gis spillerom til å fortsette med å håne Gud. Hvordan de kan få så mange tilhengere er en gåte, men Jesus har advart mot disse på forhånd.

 6. Når kommer noen til å stå frem og proklamere at denne Justin Biebers er en falsk profet?

 7. Han heter Justin PETERS – ikke Justin Biebers! – Sistnevnte er en helt annen. Justin Peters “driver” ikke med “profetering”, men dokumenterer forførelse/ vranglære. – Gå å hør han selv da vel!

 8. Bergen vil visst heller høre Todd White – nok en “trosforkynner” – siden det var fullt i Credo-kirken denne uken da han var der. (- jeg var der ikke, las bare avisen) Har ikke fått undersøkt skikkelig, men det sies at han er i NAR. Håper Justin Peters tar opp dette også og hva NAR er/ dreier seg om. For øvrig: Bill Johnson kommer til Bergen igjen i mai. – Er Stavanger i ferd med å våkne for forførelsen?

  • Todd White er dessverre en av trosbevegelsens representanter selv om han i denne sammenheng ikke var kledd slik. Dessverre er trosbevegelsen igjen på fremmarsj i Norge og derfor er Justin Peters en kjærkommen gjest til Norge. Folk trenger å høre hva det egentlig dreier seg om.

 9. Har i dag fått svært positiv tilbakemelding på møtet søndag kveld 3. mai i Misjonshuset, Kristiansand, av en kollega/ bekjent som var tilstede. Vedkommende var meget begeistret, men kunne også fortelle om en god del motstand, opprør, sinne og usaklighet fra noen i forsamlingen under den påfølgende spørsmålsrunden. Hun opplevde likevel at Justin Peters taklet dette bra og at han som fulgte han også virkelig kunne svare for seg og visste hva han snakket om.

Det er stengt for kommentarer.