Juksemakerne til Trump velgere: Ta pilla og tie stille! -valgjukset MSM fortier

Nyhetskanalen News Max TV er blant de medier som ennå ikke har erklært noen seiersherre i det amerikanske presidentvalget. Snarere ser det ut som om den hurtigvoksende nyhetskanalen deler synspunkter med de millioner av Donald Trump velgere som er overbevist om at Demokratene forsøker å stjele valget. To uker etter valgdagen er det ennå ikke formelt avgjort hvem som har vunnet valget, selv om media har utpekt Joe Biden som vinner. Samtidig som media igjen og igjen terper på at Donald Trump har tapt valget, sier Trumps advokater at de har en meget god sak for å forkastet mange hundre tusen ulovlige stemmer som enten er avsendt pr post av aktivister som ønsker å se Joe Biden som president, eller stemmer som er blitt byttet om fra Trump til Biden av stemmetellingssoftwaren til Dominion Voting Systems.

På tross av omfattende mistanker om velgerjuks og stemmesedler postsendt av folk som har adresse på kirkegården, fortsetter MSM å fortelle oss at det ikke er noe å se. Svelg pillen, tie stille og gå videre. Imidlertid er det ikke fullt så lett, siden det er sådd en tvil om hvorvidt medias-valgresultat er et resultat av valgjuks. I følge anklagene fra president Trump og hans advokatteam, deriblant fra Lin Wood har det vært omfattende juks under årets valg, og et stort antall stemmer som er tellet opp av Dominion Voting Systems skal ha blitt byttet om fra Donald Trump til Joe Biden.

Jay Sekulow, Rudy Giuliani, Sidney Powell og de andre i presidentens advokat-team har gått til søksmål i flere delstater -og akter å ta saken til topps i USAs høyesterett. Deres vinnersjanser er svært store sier advokat Lin Wood som fungerer som en rådgiver for Trumps advokat-team. Selv mener advokatene at de har en meget god sak. Og mens velgerne venter på et endelig resultat ber Fake News Media oss “ta pillen, tie stille og lytte til CNN og Fox -for disse besitter jo den absolutte sannheten. News Max TVs Benny Johnson tar her et oppgjør med MSM

Mener Trump har vunnet valget

Facebook Comments

15 tanker om “Juksemakerne til Trump velgere: Ta pilla og tie stille! -valgjukset MSM fortier

 1. 17/11/2020, kl. 18:01 sa Bernt:

  Du får jobbe med å utfri åndsmaktene til oss 4.5 millioner nordmenn samt milliarder andre som deler mitt syn, klovnen Fri Pinsevenn.

  Det er ikke så enkelt som man skulle tro. Dette handler nemlig om et fenomen som er velkjent for samfunnsforskere. Man så det i Russland, i nazityskland, i kommunistkina og mange andre steder. Etter noen år med sensur og politisk manipulasjon blir folk rett og slett uimottakelige for sannhet. Man kan dokumentere så mye man vil men det preller av. Og de ansvarlige sørger selvsagt alltid for å etterfylle de manipulerte hodene med ny propaganda.

  Norske politiske manipulatorer har hatt et lett spill fordi folk i stor grad har flokket seg rund de norske mediene. Den mest brukte metoden er påvirkning av følelser. Man omtaler f. eks en krig og viser bilde av et gråtende barn. Straks prøver enfoldige nordmenn å finne ut hvem som er ansvarlig. NRK og de andre legger selvsagt ut åte som folk biter på. Det kan gjerne være blank løgn hvis det bare kan “forklare folks følelser”. Og da sitter de i fella. Man så mange skremmende eksempler på dette etter 2. vk. Selv etter at nazistenes grusomheter var avslørt og dokumentert fantes et fremdeles et stort anntal nazister. De var så indoktrinert at ingen sannheter kunne fri dem fra naziideologien. Et ganske uhyggelig fenomen. Men virkelig uhyggelig blir det når alle begynner å gå i takt. Slik som i Norge.

  I Norge har “trumphat” blitt en ideologi. Og bare informasjon som underbygger hatet “kan være sanne”.

  Man kan vel annta at “Bernt” er en trygdet person fra ytterste venstre som har som hobby å “bryte ned” søkelys. Men kanskje vil han få oppleve konsekvensene av det som skjer idag. Da vil han kanskje sitte å mimmre og klage og legge skylda på alt annet enn den ekstreme kulturmarxistiske aktivismen.

  3
  2
  • Hehehe…… “Gjest” har gitt oss et innlegg som gir en god indikasjon på at han har forsynt seg av det siste partiet med narkotika som SIAN i bibelbeltet importerte til Norge.

   Maken til klovne ablegøyer innlegg skal man lete lenge etter. Her er det kjemi inne i bildet.

   3
   2
  • Nå har jeg sett over lengere tid at «gjest» har skrevet gode og reflekterte innlegg. Gjest er godt bevandret i historien og har god oversikt over Norske politiske forhold, mye bedre en min oversikt.

   Jeg leser med interesse dine innlegg, men ikke alle bifaller dine innlegg, når det støter på noe «hardt» i deres følelser. Da kjenner de faktisk anstøtet, det er nettopp da når de kjenner det, at de kan gjøre noe med det.

   Da gir gjest dem en faktisk mulighet til å omvende seg, fra sitt harde og ubotferdige liv.

   Godt skrevet og skriv mer.

   Mvh RJ

  • Det mangler bare at Bernt er trønder med sexologi som fagområde. Også muldvarp selvfølgelig…

 2. Arnt Arnardo i Sirkus Arnardo døde i går.
  Lenge leve Kjell Andersen i Sirkus Søkelys som med sin feminin, snublende gange, store nese og mange Trump klovner i manesjen viderefører arbeidet til Arnt Arnardo.

  Norges mange førskole barn trenger den type sirkus og klovner som man finner her i Sirkus Søkelys. Så får vi voksne heller smile oppgitt av Sirkus Søkelys og deres mange klovners mange klisjeer og klovnestreker. Har man sette klovner med store neser, sko og bukser snuble i sine bein noen ganger, er ikke det så morsomt. Men førskolebarn synes utvilsomt at Trump-vant-valget klovnene i manesjen er morsomme.
  Men de som er eldre og som kan lese, synes slike klovner og Sirkus Søkelys er barnslige. De vet bedre og er mer modne.

  Men for førskolebarn og de med den mentale alderen er utvilsomt Sirkus Søkelys et meget viktig nettsted. Et nettsted ledet av Kjell Andersen og hans klovne ablegøyer.

  2
  3
  • Jeg synes dette innlegget var et glittrende eksempel på hvor brillierende intelligent Trumphaterne skriver. Det formelig oser av visdom. Jeg tror ikke Biden hadde greid seg uten slike sylskarpe supportere.

   3
   1
  • Så der hoppet Jesabel-ånden frem igjen.
   Som vanlig full av hån og spott.
   Disse religiøse åndsmaktene er nesten umulig å bli fri fra.
   Muligens Bernt kan få hjelp av noen som kan hjelpe ham med åndene som plager ham.
   Vi har lært å gjenkjenne Jesabel demonene på hva de skriver eller sier.
   Lett gjenkjennelig for de av oss som vandrer i Ånden og dømmer åndelig slik Paulus lærte Guds menighet.
   Det som kjennetegner Jesabel ånden i et menneske, er spott og hån og motstand mot alt som er Guds vilje.
   Du burde finne noen som kan fri deg ut fra disse åndsmaktene Bernt

  • Du får jobbe med å utfri åndsmaktene til oss 4.5 millioner nordmenn samt milliarder andre som deler mitt syn, klovnen Fri Pinsevenn.

   Ha en fin uke i manesjen. Som vanlig ler førskolebarn av deg mens noe eldre barn synes du er for barnslig, du og dine snublinger i dine egne bein.

 3. 17/11/2020, kl. 11:47 sa Kalsa:
  “Det viste seg at mine kjenninger hadde all sin info fra nrk,tv2 og Vg”

  Dette er min erfaring også. I langt større grupper har jeg f.eks spørt om noen har hørt om Christoffer Steel og den beviselige løgnen har skrev. Men ingen. Absolutt ingen hadde hørt om ham. Ei heller om noe annet som kunne sette spørsmål ved guden Barak Hussein og alle hans tilhengere. Men alle visste at Trump hadde løyet et bestemt anntall tusen ganger. Men på spørsmål om de kunne nevne et eksempel valgte de heller å pøse på med negative karakteristikker av ham. Folk hisser seg opp mer og mer. Det gjør de for å overbevise seg selv om noe de føler men som de ikke kan argumentere logisk for.

  De som vet litt om statsvitenskap og revolusjoner kjenner igjen disse fenomenene. Myndighetene og mediene påvirker folk følelsesmessig uten å gi dem sakelig informasjon. Dette er alltid et sikkert tegn på at demokratiet er avviklet.

  Dette har skjedd flere ganger i nyere historisk tid og alltid fått store negative konsekvenser. Hva kan vi vente oss nå? Ikke godt å si. Men enkelte ting tyder på at vi kan ha passert et point of no return. For uansett hvor god saken er som man kjemper for så vil det være fånyttes hvis man ikke lenger har en demokratisk stat. Da blir det som i Hong Kong, Sovjett eller nazityskland. I disse landene ble de opposisjonelle i det minste helter i de frie demokratiske nasjonene. Men slik utviklingen er nå så ser det ut som om politkerne i alle tidligere demokratiske stater kaster seg ut i den globale sosialistiske revolusjonen. Helt uten tanke for hvem som trekker i trådene. På samme måte som de forherliget Barak Hussein forherliger de nå den globale revolusjonen. Alle som ikke er enige med dem blir sakte men sikkert isolert og gitt samme status som jødene i mellomkrigstiden.

  Det hele virker så utrolig. Men slik føles det alltid før store samfundsomveltinger. Det er så lett å spille på folks ønsketenkning om at alt sikkert vil bli bedre. Og slikt spill ser vi mye av nå for tiden.

  Faktum er at nesten alle mennesker kopierer andres tanker. Bare noe ganske få prosent tenker selv.

 4. Juksemakere og media har mye til felles med djevelen.
  De går rundt som brølende løver for å søke å tale ned Guds vilje.
  Juksemakerne i det demokratiske partiet anført av svindleren Joe Biden og fake news media vil gjennom dette bli fullstendig avkledd.
  Takk til Søkelys som følger med å forsøker å vise at bildet ikke nødvendigvis er det fake news media forteller. Det er tragisk at så mange slumrende kristne stadig drikker søpla som serveres fra VG og andre fake news media kloakker.
  Ingen kristne bør besmitte seg med den løgnens ånd som preger VG og tilsvarende kloakkrør.

  8
  1
  • Selvfølgelig har de mye til felles med den gamle slangen. Slangen var en løgner fra begynnelsen og fortsetter løgnene gjennom sine redskaper. Det er virkelig ille at kristne faktisk tror på propagandaen som presenteres. Det finnes knapt noen objektive rapportere i Norge i det hele tatt. De forteller ikke sannheten om valgjukset.
   De vil få et sjokk når Trump stikker av med seieren.
   Kanskje er det også hensikten. De hjernevasker folk til å tro på at flertall av amerikanerne har stemt på en gammel senil og korrupt klovn.
   Det jeg finner virkelig tragisk er at kristne gjerne låner sine ører til løgnmedia og lar sine sjeler bli besmittet med smuss fra avgrunnen.

   6
   2
  • ” jeg var og spiste ut i går kveld. Hadde med meg 3 kjenninger som var hjernedød. Det ble en ingen hyggelig kveld. Det viste seg at mine kjenninger hadde all sin info fra nrk,tv2 og Vg”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *