Josh Sigurdson i World Alternativ Media fengslet i eget hjem i Canada av Covid-19 politiet

Den frittalende Josh Sigurdson i World Alternativ Media er fengslet i foreldrenes hjem og satt i Covid-19 karantene etter å ha kjørt gjennom deler av USA for å komme til Canada. Dersom ikke Sigurdson overholder Covid-19 karantenen blir han truet med store bøter og fengsel og myndighetene ringer han jevnlig opp for å sjekke at han holder seg innendørs og overholder husarresten myndighetene har pålagt ham. Covid-19 hysteriet er i ferd med å knuse den siste rest av frihet folk ennå tror de har.

Det er en dypt frustrert Josh Sigurdson vi møter i videoen hvor han forteller at han er satt i Covid-19 karantene (husarrest) i sitt hjemland som var Canada. Tyranniet har senket seg over Canada som truer sine egne innbyggere med fengsel og bøter dersom de motsetter seg karantene som er en form for husarrest. Sigurdson blir jevnlig ringt opp at myndighetene som vil sjekke om han overholder Corona-karantenen. NB Videoen er tatt ned av YouTube i forbindelse med innføringen av den nye verdensordning der sensur er den nye normalen

https://www.youtube.com/watch?v=8fL4XKEgsKA

Én tanke om “Josh Sigurdson i World Alternativ Media fengslet i eget hjem i Canada av Covid-19 politiet

  1. Jeg synes ikke synd på fyren i det hele tatt. Han visste at han måtte i karantene. Han er offer for sin egen dumskap.

Det er stengt for kommentarer.