Josh Sigurdson; Australia i ferd med å bli en politistat -COLLAPSES Under CRIPPLING TYRANNY!

Mens vi nå er inne i en periode i Skandinavia hvor samfunnene åpner opp igjen etter Corona-restriksjoner, er utviklingen helt annerledes i Australia hvor myndighetene er i ferd med å stramme grepet. Josh Sigurdson i World Alternativ Media som er bannlyst fra YouTube -rapporterer i denne videoen om hvordan Australia er i ferd med å bli en politistat ala kommunist Kina. Dermed bekrefter Sigurdson det pastor Steve Cioccolanti nylig publiserte om tyranniet som har senket seg over Australia. Australia er som en stor øy langt borte fra oss, at MSM forteller oss lite om det mørke som har senket seg over det australske folket i navnet av Corona.

Australia strammer Covid-19 grepet over sine innbyggere. Josh Sigurdson rapporterer i denne Rumble videoen om utviklingen i Australia som er i ferd med å bli en fullverdig politistat ala det vi ser i Kina. Samtidig strammer også Joe Biden grepet og det er nå bestemt at alle statlige ansatte må være vaksinert.

Facebook Comments

16 tanker om “Josh Sigurdson; Australia i ferd med å bli en politistat -COLLAPSES Under CRIPPLING TYRANNY!

 1. I mitt innlegg nedenfor: https://www.sokelys.com/josh-sigurdson-australia-i-ferd-med-a-bli-en-politistat-collapses-under-crippling-tyranny/#comment-2002669 spurte jeg om noen kunne underbygge påstanden om at vaksinen er dyrets merke basert på bibelen?
  Jeg spurte også hvordan det passer at vaksinen er dyrets merke når flere land nå fjerner restriksjoner og krav?

  Igjen så er det synsing, vage beskrivelser og beskyldninger som dominerer. Jeg legger merke til at ingen svarer direkte på det jeg spør om! Alle bare forholder seg til noe de har hørt et sted, ingen viser til . Det bør være en tankevekker.

  (PS! Nick skal derimot ha ros for en grundig gjennomgang hvorfor han mener vaksinen ikke er dyrets merke)

  • …det falt ut et vesentlig ord i siste avsnitt:
   “Alle bare forholder seg til noe de har hørt et sted, ingen viser til bibelen. Det bør være en tankevekker.”

  • Takk for tilbakemeldingen! Setter pris på dine holdninger her inne, det er bra du er ute etter mer enn bare påstander!

 2. HVA ER DYRETS MERKE?

  Bibelen er en ÅNDELIG bok. Dyrets merke er derfor et åndelig bevis på at vedkommende tilhører “dyret” – nasjonene – når dyret angriper religionene gjennom et felles vedtak i FN – dyrets bilde.

  At det sitter på pannen betyr at vedkommendes tanker er styrt av dyret – denne verden – og at det lokaliseres på hånden viser at personens handlinger tangerer denne verdens handlinger.

 3. Vi ser konturene av dyrets system i dagens samfunn, alt fra kontantløs betaling til vaksinen. Til sammenligning så ser en konturene av Jesus igjennom GT, som kan være en interessant vinkling.
  Det er så utrolig fascinerende med Guds Ord hvor klart og tydelig det kan være, ned til den minste detalj.
  Ikke noe er overlatt til fantasien eller menneskelige ideer når det kommer til noe så alvorlig som dyrets merke.

  Det er lett å la seg rive med i teorier og ideer om nettopp dette når en ser hva som foregår i verden i dag; er vaksinen dyreste merke? Er det en forløper?

  Når en leser Åpenbaringen, så oppdager vi hvor nøyaktig det faktisk er beskrevet, Guds Ord er et fantastisk mesterverk, noe vi kan trygt sette vår lit til.
  Vi ser bl.a at det er antikrist som innfører hans eget system, dyrets merke. Bibelen går så grundig til verks at det til og med beskriver hva dette merket skal inneholde; dyrets tall eller navn.

  Men før det innfører dette systemet, så vil antikrist kopiere Jesus Kristus, han vil gjøre mye av det samme som Jesus gjorde her på jorden; både i form av store tegn og en falsk død og oppstandelse, som vil forundre hele verden. Alt dette kan vi lese i versene som kommer i forkant av dyrets merke.
  Menneskene vil av den grunn bøye seg for denne “frelseren” da de ser dette, og deretter blir merket innført

  Åp 13:13-15 “Og det gjør store tegn. Til og med får det ild til å falle ned fra himmelen på jorden for menneskenes øyne. Det forfører dem som bor på jorden, på grunn av de tegnene som ble gitt det å gjøre for dyrets øyne. Og det sier til dem som bor på jorden, at de skal gjøre et bilde av det dyret som fikk sverdhogget og ble levende igjen. Og det fikk makt til å gi dyrets bilde livsånde, så at dyrets bilde til og med kunne tale, og gjøre så at alle de som ikke ville tilbe dyrets bilde, skulle drepes.”

  Deretter kommer merket: “Det utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn.”
  (Åp 13:16-17)

  Vi ser likhetstrekk i dag, men når Guds Ord er så grundig og tydelig på hva som vil skje før dyrets merke, da skal vi være svært forsiktig med å legge til eller ta bort hva skriften selv sier om dette temaet.
  Hvor eller hvem er den falske messiasen som skal komme før merket? Guds Ord sier som nevnt han skal gjøre store tegn fremfor menneskers øyner.

  Er vaksinen dyreste merke? Betydningen av merket i Åp 13:16 er “stempel” i grunnteksten, i tillegg sier Guds Ord at dette skal inneholde dyrets tall eller navn. Jeg tror Guds Ord gir oss en ganske sterk indikasjon på at dette ikke kan være vaksinen, det stemmer hvertfall ikke med dette merket vi finner i Åp 13:16, det stemmer heller ikke hvor den er plassert..

  Men kanskje tydeligst av alt, det er antikrist som selv innfører dette systemet etter at verden bøyer seg for ham da de ser de store tegnene han gjør.

  Når en ser konsekvensene av å ta imot dyrets merke, da forstår en hvorfor dette merket er så tydelig beskrevet, det er ikke til å ta feil av.

  Vi har en stor Gud, Hans Ord er fantastisk!!
  “Salig er den som leser og de som hører det profetiske ord og holder fast på det som der står skrevet. For tiden er nær.”
  (Åpenbaringen 1:3)
  Hold fast på hva som er skrevet!

  Når det gjelder vaksinen, så velger undertegnede å styre unna da en ikke vet pr dags dato om den har langsiktige bivirkninger.
  Konsekvensene en ser er at jeg kan miste mye av friheten jeg nå har, akkurat slik som for dem som ikke ønsker å gå over til kontantløs betaling.

  6
  1
  • Jeg tror Nick har en fin og klar forståelse av Åpenbaringen. Det er viktig at en ikke er som mange, lik en bølge på havet, som drives hit og dit av alle nyeste trender.

   Om jeg kan legge til, ser vi i Åp.13 at det er to dyr (eller personer) som skal stige fram i endetiden. Det er for det første “Dyret fra havet”, dvs fra menneskehavet, nasjonene. Det er Antikrist. Åp.13:1-10. Han får makt over hele, eller store deler av jorden.

   Deretter stiger et annet dyr fram, “Dyret fra jorden”, som er den falske profet. Åp.13:11-18.

   Det skal oppreises et bilde/billedstøtte av Antikrist i templet i Jerusalem. Dan.12:11; 9:27; Matt.24:15 ff. Denne begivenheten vil innlede den store trengel.

 4. Her innfører Biden dyrets merke og dyrets system i USA
  https://www.youtube.com/watch?v=48xHlAjDZes

  Folk som ikke ser dette, er blinde. Vi kan lite gjøre for å hjelpe dem,.
  Dersom de troende ikke ser at Johannes Åpenbaring 13 oppfylles i disse dager, skyldes det at Gud har sendt dem en kraftig villfarelse slik at de ikke kan se sannheten

  3
  6
  • Uten å argumentere hverken for eller i mot så er jeg nysgjerring på resonnementet som konkluderer med at vaksinen er dyrets merke. Er det noen som kan underbygge den påstanden basert på bibelen?
   Jeg ber ikke om løsrevne bibelsitater – det kan jeg finne selv – men hva er en evt tolkning som viser at vaksinen er dyrets merke.

   Bare for å ha nevnt det, så ser jeg at det er uenighet inne på Søkelys også om dette. Noen mener at vaksinen ikke er dyrets merke, noen mener det er med på å legge til rette for dyrets merke, noen mener det er forløperen for, og noen mener det faktisk er dyrets merke.

   Hvordan passer England, som fjernet restriksjonene i juli, og Danmark, som fjerner restriksjonene i dag, inni et slikt resonnement?

   7
   2
  • Jeg er enig langt på vei.
   Sitter å ser på tv hvor de snakker om Bidens vaksinekrav.
   Dette er begynnelsen til dyrets merke.
   Vi er i første år av den store trengsel og de neste årene vil bli rent mareritt for Guds folk.
   Gud vil gi sitt folk styrke til å gå gjennom den store trengsel, og det vil oppleves hardt når vi ser at verdens barn og frafalne kristne er untatt fra trengselen fordi de har forlatt Guds vei og Guds Ord.
   Når vi går gjennom den store trengsel og lider fordi vi ikke bøyer oss, kan vi finne trøst i at Gud går med oss.
   Langt værre er det for de mange som skal gå gjennom vreden.
   Verdens barn og frafalne kristne er spart til Guds vrede og vil ikke oppleve noe vesentlig trengsel i de kommende sju år.
   Trengsel er for menigheten og de utvalgte som skal til himmelen.
   Vreden er for de ugudelige og frafalne kristne som søker tilflukt i skjøgens kirker.

   2
   4
  • “Dette er begynnelsen til dyrets merke.” (ref Kikki)

   Jeg forstår at flere mener det samme som Midnattsropet og Kikki. Kan noen gi en bibelsk tolkning – helst ikke synsing og tro – på hva som tilsier at det er riktig at vaksine og vaksinekrav knyttes til dyrets merke. Spesielt nå som flere land ser ut til å fjerne vaksinekrav.

   3
   1
  • Du har helt rett. Dyrets merke er her.
   De fleste har alt tatt dyrets merke og presset på alle oss som ikke har bøyd oss for denne styggedommen vil øke og øke.
   De er ute etter totalt makt og kontroll.
   Folk i denne tid er forvirret og villedet. Jeg liker ikke å erkjenne det, men denne videoen forteller hvorfor vaksinen er dyrets merke
   https://www.youtube.com/watch?v=qGPfh0zFpnc

   Mange vil avvise budskapet fordi de er forblindet at denne verdens gud.

   1
   4
 5. Biden har det travelt med å tvinge på dyrets merke på alle. Folk får ikke noe valg. “Ta dyrets merke” eller få sparken er budskapet fra Joe Biden.
  Vi ser hvordan myndigheter verden over driver sitt spill, lukke, åpne, stramme til og lukke igjen. Dyrets merke er her. Er man en kristen og ikke ser at vaksinen og vaksineregimet er dyrets merke, da er man åndelig og bibelsk blind.
  Jeg forventer at presset mot oss som ikke vil ta dyrets merke, vil øke. De bruker corona og delta for å presse folk til å gå i mot sin egen samvittighet og Guds ord.
  Strategien er helt åpenlys. Man bruker bevist korrupte smittetall til å tvinge på folk merket. I mange land strammer de til, og i noen land åpner de opp. Strategien er åpenlyst å åpne opp slik at smittetallene øker for deretter å skylde på ikkevaksinerte. Satan er kløktig, men ikke så kløktig at han lurer de kristne som har Guds Ånd og som er født av Ånden. Vi ser og forstår.
  De navnekristne og religiøse, de ser men forstår ikke hva de ser slik at de omvender seg og advarer andre mot dyrets merke.

  4
  5
  • Jeg har også begynt å se at vaksinen er dyrets merke.
   På høy tid at folk ser hva som de innfører.
   Biden er blitt den mann Satan har utvalgt til å tvinge gjennom Antikrist systemet i USA. Biden er mest sannsynlig en forløper for Antikrist
   Måtte Jesus vekke bruden som ennå sover.

   1
   4
  • Viss vaksinen er dyrets merke som du åpenbart mener, vil det da si at alle mennesker på jorden som tar vaksinen går til helvete uten mulighet til å få nåde. Kristne som ukristne. Det du gjør er å dømme alle som tar vaksinen til helvete.

   Du er en villfaren skinnhellig løgner. Det må gå an å ha to ting i hodet samtidig, noe de overhode ikke evner å gjøre.

   6
   2
  • Z.
   Du mener dette fordi Trump innførte merket.
   Biden bare fullfører det Trump satte i gang.
   Gud lot Trump miste posisjonen som president fordi han fremmet og fremmer disse vaksinene som vil vise seg å være dyrets merke.

   2
   3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *