Jonathan Cahn: The Prophetic Jubilee Mysteries (del 3)

Tredje del av Jonathan Cahns samtale med Jim Bakker over temaet The Prophetic Jubilee Mysteries er nå publisert på You Tube og vel verd å få med seg.

https://www.youtube.com/watch?v=mLGCmS-VU7c

7 tanker om “Jonathan Cahn: The Prophetic Jubilee Mysteries (del 3)

 1. Torstein: “Cahn må ha tent veldig bra på bøkene sine som gav folk forventningar om at Messias skulle koma i JUBELÅRET 2015. Diverre slo det feil.
  Hausthøgtidene til jødane har alt passert for i år” -Jeg tror du blander kortene litt her Torstein. Jeg har aldri sett at Cahn har skapt forventninger om at Messias skulle komme i 2015. Hvis du klarer å avlede det ut fra hva han har sagt og skrevet omkring temaet shemitah og harbinger så må du enten ha tullet med hukommelsen eller og blandet han med Renee Moses og de mange andre som har profetert dette. Slik jeg har forstått Cahn i noen av talene hans har han en teologi som konkluderer med at Kristus ikke kan komme før Antikrist har stått frem. Hvor mye han har tjent eller tatt inn på sine bøker har jeg ingen anelse om.

 2. Denne skjeggen er avslørt som en falsk profet. Han var helt sikker på at det skulle skje noe fælt 16. september, noe det ikke gjorde.
  Det er bare vrøvl og eget tankespinn han kommer med…Dere i søkelys bør holde dere for gode til å la en slik figur få oppmerksomhet her…

 3. jeg tenker før man uttaler seg om andre profeter, så må man gjerne spørre seg selv om man tok feil angående Bush i gjenkomst? Der du i lange tider har proklamert hans igjenankomst gang på ga gang.

 4. Anbefaler varmt å lytte til Jonathan Cahn, en hengiven kristen med store bibelske kunnskaper. Han tok slett ikke feil med sin advarsl om økonomisk nedgang under Shemittahen, noe både klippene og også en artikkel her på Søkely klart viser. Å lytte til Cahn er alltid veldig spennende.

 5. Den falske profeten er vel avslørt for noen måneder siden, med sitt shemitah tøv.

 6. Cahn sier at det kommer en Guds straff over USA og flere land på grunn av frafall og ugudelighet. De som tror at Gud bare velsigner og aldri straffer bør lese dette fra Jeremia:

  18 Dette ordet kom til Jeremia fra Herren: 2 «Stå opp og gå ned til pottemakerens hus! Der skal jeg la deg få høre mine ord.» 3 Så gikk jeg ned til pottemakerens hus. Han sto og arbeidet ved dreieskiven. 4 Når karet han holdt på å lage av leire, ble mislykket i pottemakerens hånd, laget han det om til et annet kar, slik han syntes det var riktig. 5 Da kom Herrens ord til meg: 6 Israels hus, kan ikke jeg gjøre med dere slik denne pottemakeren gjør med leiren? sier Herren. Se, som leiren i pottemakerens hånd, slik er dere i min hånd, Israels hus. 7 Snart truer jeg et folkeslag eller et rike med å rykke opp og rive ned og ødelegge. 8 Men dersom det folket jeg har truet, vender om fra ondskapen sin, da angrer jeg på det onde som jeg hadde tenkt å gjøre mot det. 9 Snart lover jeg et folkeslag eller et rike å bygge og plante. 10 Men dersom de gjør det som er ondt i mine øyne, og ikke hører på min røst, da angrer jeg på det gode jeg hadde tenkt å gjøre mot dem. 11 Og nå, si til mennene i Juda og til dem som bor i Jerusalem: Så sier Herren: Se, jeg utformer en ulykke og legger en plan mot dere. Vend om, hver fra sin onde vei! Gjør veiene og gjerningene deres gode!

Det er stengt for kommentarer.