Jan Hårstad: Hakan Fidans tale

“Dette er en tale som Hakan Fidan  holdt i det tyrkiske sikkerhetsrådet på seinsommeren 2015. Talen er ikke nødvendigvis gjengitt helt ordrett for det har ikke lykkes meg å få tak i originalen.. Hakan Fidan er sjefen for den tyrkiske etterretningstjenesten MIT og sentral i Syriakrigen,” skriver Jan Hårstad i dette innlegget (Teksten har jeg skrevet selv,men som du vet har jeg her på verdidebatt skrevet utallige artikler om Hakan Fidan,Syria og Tyrkia. Jeg begynner å kjenne dem) la Hårstad til i et innlegg postet etter at Søkelys la ut dette søndag. Dermed er innlegget langt på vei fiction -noe Harstad antar Hakan Fidans kan eller kunne ha sagt,

“Brødre. Presidenten har gitt meg det ærefulle oppdrag  å framlegge det som er tyrkisk politikk i den nærmeste tida. Enhver her vet konsekvensene av å lekke strategiske opplysninger. Det trenger jeg ikke opplyse om. (latter i forsamlingen)

Brødre:store begivenheter står for døren. Vi har allerede klarert en plan med våre allierte i Qaida,med Zawahari,med Islamsk Stat,med Muslim Brotherhood, Saudi Arabia og Qatar. Vi regner med å iverksette den i august.

Dere vet like så godt som meg at amerikanerne på et visst tidspunkt ble hysteriske når det gjaldt Tyskland og fikk National Security Agency til å overvåke alle de tyske toppolitikerne,ja ikke bare dem, men også bank og industrisjefene.

Det man kom fram til var at tyskerne var iferd med å double-cross dem. De fant fort ut at det ikke var Steinmeier som var utenriksminister i affærer som hadde med Russland og Ukraina å gjøre, men Gerhard Schrøder. Det var han som var Merkels mann overfor Putin.

Schrøder hadde framforhandlet en avtale med Russland som gikk ut på at Tyskland i Nato skulle gjøre alt som sto i deres makt for å forhindre at USA fikk med seg EU-statene på en krig mot Russland i Svartehavet, Krim og Ukraina. Merkel var også så uforsiktig at hun sa at Krim er russisk, det var kanskje en glipp? Hva vet jeg? (humring i salen)

Som motytelse for å sabotere amerikansk planlegging,lovet Putin at Tyskland skulle ha lederskapet i utvinning av olje og gass både i Sibir og i Svartehavet. Og de ga grønt lys for at Russland kunne trappe opp i Syria sammen med Iran og Kina.

Ikke noe av dette var i USAs interesser og relasjonene med Tyskland forverret seg.

Som dere vet er det knapt gått to år siden Tyskland offisielt sa at nå var tiden moden til å tre fram med verdenspolitikk. Ursula von der Leyen ble tildelt store summer for å oppmodernisere tanksene,flyvåpenet og Bundesmarine.

Og det aller første de gjorde av militær verdenspolitikk var å sende 500 offiserer fra Bundeswehr til Kurdistan samt deres aller beste våpen,for oppbygging av en framtidig kurdisk stat. Helt åpenbart mente strateger og generalstab at den nye staten Kurdistan skulle være en klientstat under Tyskland. Kirkuk flyter på olje og besettelsen for Tyskland er kontroll av olje og gasstater.

Men som vi ser det,er dette en krigserklæring mot tyrkisk politikk: det er fullstendig uakseptabelt. Kurdistan har vært en provins i Tyrkia helt siden 1300-tallet og skal være det til evig tid – så vil Gud det. (applaus)

Vi kan simpelthen ikke leve med at Tyskland med sin verdenspolitikk biter seg fast i Kurdistan. Det er et prosjekt som må nedkjempes.

Sammen med våre brødre har vi allerede gitt anseelige summer til islamsk frigjøring i Tatarstan,til Dagestan,til Tsjetsjenia, til uighurene og Refat Chubarov på Krim har allerede fått 2 millioner dollar for å bygge opp en geriljabataljon av våre brødrene; tartarene. Og vi gleder oss over det fine militære samarbeidet som har oppstått mellom ukrainske Høyresektoren og tartarene.

Så kommer Merkel med melding om at Krim er russisk! (uro i salen)

Dette er også fullstendig uholdbart,noe Zawahri,Islamsk Stat,Saudiene og Qatar var helt enige i og vi har derfor laget en felles plan som går ut på å hogge Tyskland ned til passende størrelse.

Vi vil derfor finansiere en massiv flyktningestrøm rettet mot Tyskland for å destabilisere og svekke Tysklands posisjon i Europa – og deres planlagte “Weltpolitik”. Vi vil generøst dele ut reisepenger til alle familier som lover at de vil forsøke å ta seg inn i Tyskland. Ikke Østerrike,ikke Sveits, men Tyskland. Det er poenget.

Når Tyskland ser at Tyrkia er det sentrale utgangspunkt for flyktningestrømmen,vil de komme til Ankara og trygle på sine knær om hjelp. Vi kan presse penger ut av dem og viktigst av alt: Vi kan si at betingelsen for fortsatt velvillig samarbeid er at Tyskland drar oss inn i EU umiddelbart. De vil gjøre det.

Hva betyr et EU-medlemskap for Tyrkia? Vi er en islamsk stormakt,vi har en hær på 750 000 mann,vi er en nasjon i vekst såfremt vi kan få løst Kurderproblemet.

Europa eldes,økonomiene er slette, ungdommen er degenererte sopere og  transvesitter,  -ikke kan de krige og liberale fjols er de. Med det militante Tyrkias innmarsj i Europa vil den muslimske ungdommen der få en ledestjerne og et støttepunkt for sine frustrasjoner og sitt sinne. I en periode på femti år overtar tyrkisk Islam Europa og Istanbul blir hovedstaden i det euro-islamske Kalifatet. Det er bare en stat i Europa som har muskler,økonomisk og militært og det er Tyskland. For å realisere våre planer må vi forpurre en mulig allianse mellom Russland og Tyskland,mellom Kurdistan og Tyskland og mellom Iran og Tyskland.

Derfor vil vi nå tilrettelegge økonomisk og logistisk for en flyktning-invasjon målrettet mot Tyskland for å få Merkel til å danse etter vår pipe og ikke omvendt. Alle våre brødrene er innforstått med at ingen flyktninger kommer til Saudi Arabia og Gulfen,derfor finansierer de stort og Saudiene har allerede sagt til Tyskland at de godt kan bygge 200 moskeer der.

Vesten er uhyggelig svak og det islamske Østen seiler opp som erstatter av en fullstendig utbrukt og degenerert sivilisasjon. Det finnes ikke lenger kristne korsfarere. De kristne overgir sine kirker til Islam. Det er sant.

Islam vil seire. Tyrkia – ikke Tyskland – vil drive verdenspolitikk!

(forsamlingen reiser seg: Allah Akhbar! og tyrkisk nasjonalsang framføres)

4 tanker om “Jan Hårstad: Hakan Fidans tale

 1. Skremmende, men ikke overraskende at det ligger en agenda bak flyktningestrømmen som nå påfører Tyskland enorme kostnader. Pastor Wilkerson så at et økonomiske sammenbrudd starter i Tyskland og deretter brer seg til USA og øvrige land. Tyskland, det økonomiske lokomotiv, bringes raskt i kne hvis ikke strømmen av flyktninger stopper opp.

 2. Nei, Torstein, talen er ikke sann.
  Som du vet så er jeg inne på verdi debatt å skriver. Jeg følger også med på hva Jan Hårstad har av innlegg.
  Jeg hoppet litt i stolen da jeg leste hva han skrev, men i en kommentar lengre ned på siden, innrømmet den godeste Hårstad at det var noe han selv hadde funnet på.
  Men han mener at denne historien godt kan være sann.
  At det kan være slik Tyrkia har ønsket det…

  • Jeg ser det nå Anders. Jeg la ut dette innlegget før han la ut sitt oppklarende (Teksten har jeg skrevet selv,men som du vet har jeg her på verdidebatt skrevet utallige artikler om Hakan Fidan,Syria og Tyrkia. Jeg begynner å kjenne dem.)
   Jeg så hans innlegg ganske tidlig og fant det interessant (har tillatelse av Jan til å legge ut hans innlegg)

 3. Dette er i hvertfall fakta at Hakan Fidan kom med støttende uttalser til Islamic State og det mens Merkel var i Tyrkia forrige uke.

  Han ønsker Islamic State får eget konsulat i Istanbul .

  “?ISIS is a reality and we have to accept that we cannot eradicate a well-organized and popular establishment such as the Islamic State; therefore I urge my western colleagues to revise their mindset about Islamic political currents, put aside their cynical mentalité and thwart Vladimir Putin’s plans to crush Syrian Islamist revolutionaries,? Anadolu News Agency quoted Hakan Fidan as saying on Sunday.”

  “Turkish Intilligence chief: Putin`s intervention in Syria is against Islam and
  international Law, ISIS is a reality and we are optimistic about the future”

  http://www.syrianews.cc/turkish-mit-chief-crosses-all-lines-and-defends-isis/#imageclose-20324

  Det er ikke ofte man hører om Kalergi – planen.

  Merkel er en ev toppene i Eu som har fått tildelt Kalergi prisen.

  “Flyktningestrømmen som skal bryte ned Europa”

  http://www.nyhetsspeilet.no/2015/10/den-kunstige-flyktningestrommen-som-skal-bryte-ned-europa/

Det er stengt for kommentarer.