Jonathan Cahn ser fremdeles at tegnene på dom manifesteres i Amerika -selv etter valget av Donald Trump

cahn-jonathanAvguden Ba’al møter vi for første gang omtalt i Bibelen i Dommerbokens andre kapittel. Straks Moses arvtager Josva var død, begynte Israel-folket som akkurat hadde inntatt Kanaans land, og vende seg bort fra Bibelens Jahve og da var det gjerne rett i hendene på den avguden vi møter i Bibelen som Baal. Når israelitten inntok Landet så de hvordan hedningene dyrket sin gud Baal. Baal var guden som representerte velstand, han var den gud som skulle gjøre dem rike og gjøre landet fruktbar. I motsetning til Jahve var Baal en gud de kunne ta på og føle, de kunne berøre ham. Mye av dyrkelsen av Baal er linket til seksuell umoral med rituell sex og tempelprostituerte. De dyrket seksuell umoral, sier Jonathan Cahn til Jim Bakker

Og det er nettopp “Baals” domstegn Jonathan Cahn ser har manifestert seg konkret i New York city da portbuen til Baals tempel ble avduket en regntung mandag i New York City. Men over hele USA kan man, tross en ny president se symptomene på USAs dyrkelse av Baal eller selvet i form av mange hundretusen fostermord, utsvevende seksuell adferd og homoseksualitet. Det at USA har valgt en ny president som har kommet med mange løfter vil neppe fjerne Guds dom over USAs synder, for det er forferdelig å falle i den levende Guds hender, dersom han ikke ser Jesu blod over hvert enkelt menneskeliv. Hør Jonathan Cahns oppdatering avThe Harbinger of Baal

 

 

16 tanker om “Jonathan Cahn ser fremdeles at tegnene på dom manifesteres i Amerika -selv etter valget av Donald Trump

  • Alvorlige tider! Jesus er forsinket! Alle endetidsfantasier har hittil feilet. Feil på feil på feil. Og bortforklaring på bortforklaring på bortforklaring. Kanskje de bibelske eventyrene virkelig ER oppspinn?

 1. Både Hillary og Donald bruker det sataniske handtegnet ” devels horn.
  Som en kristen hilser man vel ikke til folk på denne måten?

  “Get ‘Em, Donald Trump: PizzaGate Is Real, Hillary’s Sick! – David Seaman”

  “What am I talking about? What is Spiritcooking and why is Twitter going completely CRAZY talking about #PizzaGate?”

  http://beforeitsnews.com/politics/2016/11/get-em-donald-trump-pizzagate-is-real-hillarys-sick_david-seaman-2860886.html

  Er Norge dypt involvert ?

  “Hvor blir våre skattekroner av?”

  http://www.verdidebatt.no/categories/1044/threads/11667764

  “Norge kutter gigantoverføringer til Clinton-stiftelsen”

  http://www.hegnar.no/Nyheter/Politikk/2016/11/Norge-kutter-gigantoverfoeringer-til-Clinton-stiftelsen

 2. Ler meg skakk! Bare jeg ikke blir skjev! Kontinentalplatene er i bevegelse og fallet blir fryktelig! Hosianna i det høye med krem og tungetale! Endetarmen, endetiden! Amen!

  • Tror VIRKELIG at du trenger et radikalt møte med den levende Jesus Kristus, Aron.

  • Nei takk til møte med en steindau fantasifigur! La overtro, menneskeforakt, maktarroganse og gruppehat dø ut med de gamle indoktrinerte. Nei takk til djeveltro, barnemishandling, kvinnehat og alskens kristent vrøvl.

 3. Aron; forstår at du ikke har det så greit? Sliter litt med deg selv, og strever med de eksensielle ting i livet. Om du trenger noen å snakke med, så er det bare å si fra?

  • Ja, jeg forstår ikke hvordan vi skal stoppe religiøs fanatisme og religiøse vrangforestillinger fra å spre dumhet og ondskap. Det er så mye elendighet som skyldes religion.

 4. I øyeblikket så har Hillary fått hele 3.000 000 flere stemmer enn Trump. Det mer enn antydes at valget er rigget, til fordel for Trump.
  Er ikke så sikker på at det blir Trump som innsettes 20. januar…

  • Jeg hørte såvidt om at enkelte medier omtalte dette. Vi får vente å se, jeg hørte en story om valgjuks hvor flere tusen døde skal ha stemt på Hillary, samt 1,5 millioner ulovlige innvandrere. Det vil bli massivt bråk i USA dersom Hillary klarer å stjele valget, da blir det kaos i hvert fall.

 5. Aron skrev:
  “Ja, jeg forstår ikke hvordan vi skal stoppe religiøs fanatisme og religiøse vrangforestillinger fra å spre dumhet og ondskap.”

  Dette er ingen ny problemstilling. I Sovjet var utryddelse av kristendom en vitenskap. Gulag var et viktig verktoy. I det kommunistiske Kina har kristendomsforfolgelse anntatt helt ekstreme former. Mye av det samme kan sies om det som skjer i mange islamske stater. Massemyrderiene i romeritden er kjent for de fleste. I middelalderen var massemord og tortur av evangeliske kristne en del av den katolske kulturen. I det hele tatt kunne man skrive veldig mye om hatet mot kristendommen.

  Man kan i regelen regne med at i de landene hvor hatet mot kristne er storst er de landene hvor nesten ingen onsker seg til. Tvert i mot faktisk. Folk flykter fra dem. Og omvendt. De landene som har lykkes best opp gjennom historiene er de som ble tuftet paa evangelisk tro.

  Aron: Jeg vil anbefale deg en studietur til Nord Korea. Du vil finne mange meningsfeller der og faa mange tips om utryddelse av kristen tro. Hvis du ber om det blir du sikkert invilget statborgerskap. Da kan du nyte rendyrket ateisme resten av ditt liv.

 6. “Operasjon Duck” Denne kriminaliteten må ikke forties!

  ” Overgrep mot barn:
  Slik avslørte de norske overgriperes skjulte liv. «Det planlegges et overgrep som skal skje neste uke» ”

  http://www.dagbladet.no/nyheter/slik-avslorte-de-norske-overgriperes-skjulte-liv-det-planlegges-et-overgrep-som-skal-skje-neste-uke/65371650

  Mørke paralleller til USA`s “pizzagate”

  Kan dette også være realiteten til norske barnehagebarn?

  “#PizzaGate Pedophile Rings Exposed by former HEAD of FBI and the PEOPLE ”

  https://www.youtube.com/watch?v=ZRQAMYsGxSg

  “MOST IMPORTANT VIDEO!”

  https://www.youtube.com/watch?v=FOd9S-jCmM8

Det er stengt for kommentarer.