Jonathan Cahn om uroen og terroren i Israel -Hussein Obama anklager den jødiske staten for å begå terrorhandlinger

jonathan-cahn2En tilstand av frykt fører nå til at israelere hamstrer pepperspray og våpen til selvforsvar mot palestinsk terrorisme. Det hele startet etter 29 Elul, Shemitah og konflikten dreier seg om tempelplassen og er en åndelig krig, sier Jonathan Cahn i en samtale med Jim Bakker. Den politisk korrekte media fremstiller nærmest det som skjer i det hellige land som en form for israelsk undertrykkelse av de “stakkars palestinerne”. Som vanlig befinner USAs president Barack Hussein Obama seg på feil side i konflikten og forrige onsdag anklaget Obama administrasjonen den jødiske staten for å begå terrorisme mot palestinere. Hør hva Jonathan Cahn har å si om krisen i Israel

Facebook Comments

3 tanker om “Jonathan Cahn om uroen og terroren i Israel -Hussein Obama anklager den jødiske staten for å begå terrorhandlinger

 1. Jonathan Cahn har fullstendig rett i det han seier i denne videoen.
  Det handlar om Tempelhøgda og Guds heilage fjell- Sion-fjellet.

  “Fagert og høgt,
  ei glede for heile jorda
  er Sion-fjellet lengst i nord,
  den store kongens by.” Salme 48

  Obama er ikkje ein ven av Israel. Han har ein muslims bakgrunn og det skin gjennom i alt han seier om konflikten.

  Han kunne sjølvsagt vore denne personen som Esaias 14 fortel om vil innta tempelhøgda i Jerusalem.

  “Du er slengd til jorda,
  du som sigra over folkeslag.

  13 Det var du som sa i ditt hjarte:
  «Til himmelen vil eg stiga opp,
  høgare enn Guds stjerner reiser eg mi trone.
  Eg tek plass der gudar samlast,
  på FJELLET LENGST I NORD”.

  Profetiane fortel oss kven det vert.

  “Dei som ser deg (ANTIKRIST), stirer på deg,
  ser grundig på deg:
  «Er dette DEN MANNEN som fekk jorda til å rista
  og kongerika til å skjelva,

  17 som GJORDE VERDA TIL EIN ØRKEN
  og la byane i grus,..”

  Han kjem.

  • Hei Torstein,

   Dersom det har seg slik at Obama er muslim, hvordan kan man da forklare at han er så homovennlig og aborttilhenger? Vil det være akseptabelt av en troende muslim?

   Han sier at han er kristen, men hva han legger i det, er ikke godt å si. Og vi skal heller ikke dømme. Men, vi skal og må bedømme, sier Ordet, og han fremstår ærlig talt ikke som hverken mulim eller kristen. Det er vel en tendens Amerika at det er mange lunkne kristne, slik som her, og at han muligens er en slik en?
   Vil vel si at Obama er like kristen som de fleste av de norske biskopene, prostene og prestene. I den grad det sier noe?

 2. Mulig at Obama er antikrist. Han har allerede skapt en allianse med han bibelen omtaler som den falske profet, leder for religiøse systemet som følger antikrist, nemlig paven.
  Kampen vil som Cahn sier stå om Tempelplassen i Jerusalem. Ifølge bibelen vil Jerusalem være en “løftestein” for folkeslagene, og enhver som prøver å “løfte” på Jerusalem skal skade seg selv, og mange folkeslag vil samle seg mot byen. Håper bare at Norge ikke på en eller annen måte blir direkte eller indirekte involvert.
  Obamas presidentperiode går snart ut og vi vil få svaret på om han er antikrist. Det kan oppstå situasjoner i USA som gjør at de ikke kan skifte president, og Obama blir da sittende inntil videre. Spesielt er det at Obama selv har sagt at han ikke er fremmed for å sitte en ny periode. Han mente til og med han ville vinne dersom han kunne stille i valg.

  Torstein har rett i at den nye presidenten kan hete Bush, ikke George Bush, men broren Jeb Bush. Toget med George har gått for lenge siden, Torstein.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *