Jonathan Cahn om uroen og terroren i Israel -Hussein Obama anklager den jødiske staten for å begå terrorhandlinger

jonathan-cahn2En tilstand av frykt fører nå til at israelere hamstrer pepperspray og våpen til selvforsvar mot palestinsk terrorisme. Det hele startet etter 29 Elul, Shemitah og konflikten dreier seg om tempelplassen og er en åndelig krig, sier Jonathan Cahn i en samtale med Jim Bakker. Den politisk korrekte media fremstiller nærmest det som skjer i det hellige land som en form for israelsk undertrykkelse av de “stakkars palestinerne”. Som vanlig befinner USAs president Barack Hussein Obama seg på feil side i konflikten og forrige onsdag anklaget Obama administrasjonen den jødiske staten for å begå terrorisme mot palestinere. Hør hva Jonathan Cahn har å si om krisen i Israel

https://www.youtube.com/watch?v=MnRD2hXyn64

2 tanker om “Jonathan Cahn om uroen og terroren i Israel -Hussein Obama anklager den jødiske staten for å begå terrorhandlinger

 1. Mulig at Obama er antikrist. Han har allerede skapt en allianse med han bibelen omtaler som den falske profet, leder for religiøse systemet som følger antikrist, nemlig paven.
  Kampen vil som Cahn sier stå om Tempelplassen i Jerusalem. Ifølge bibelen vil Jerusalem være en “løftestein” for folkeslagene, og enhver som prøver å “løfte” på Jerusalem skal skade seg selv, og mange folkeslag vil samle seg mot byen. Håper bare at Norge ikke på en eller annen måte blir direkte eller indirekte involvert.
  Obamas presidentperiode går snart ut og vi vil få svaret på om han er antikrist. Det kan oppstå situasjoner i USA som gjør at de ikke kan skifte president, og Obama blir da sittende inntil videre. Spesielt er det at Obama selv har sagt at han ikke er fremmed for å sitte en ny periode. Han mente til og med han ville vinne dersom han kunne stille i valg.

  Torstein har rett i at den nye presidenten kan hete Bush, ikke George Bush, men broren Jeb Bush. Toget med George har gått for lenge siden, Torstein.

 2. Hei Torstein,

  Dersom det har seg slik at Obama er muslim, hvordan kan man da forklare at han er så homovennlig og aborttilhenger? Vil det være akseptabelt av en troende muslim?

  Han sier at han er kristen, men hva han legger i det, er ikke godt å si. Og vi skal heller ikke dømme. Men, vi skal og må bedømme, sier Ordet, og han fremstår ærlig talt ikke som hverken mulim eller kristen. Det er vel en tendens Amerika at det er mange lunkne kristne, slik som her, og at han muligens er en slik en?
  Vil vel si at Obama er like kristen som de fleste av de norske biskopene, prostene og prestene. I den grad det sier noe?

Det er stengt for kommentarer.