Jonathan Cahn med profetisk budskap til Joe Biden -en mann som vil bety ødeleggelse og undergang

Det er et alvorlig budskap Jonathan Cahn har for det nyinstallerte regimet i Washington. Et budskap om dom og straffedom. Mulighetens vindu er i ferd med å lukkes, og en forherdet, korrupt drapsmann av ufødte barn avla sin ed over en Bibel, hvis ord han har forkastet. Joe Biden og Kamala Harris er i følge bibelkodene assosierte med “undergang og ødeleggelse”. Det er sterke ord Jonathan Cahn gir direkte til den nyinstallerte amerikanske lederen som vil feile -fordi han vandrer på mørkets veier, og illustrerte det allerede første dagen med å signere en rekke presidentordre som er i strid med Guds evige ord.

Her er Jonathan Cahns profetiske ord til Joe Biden og hans regime. Jonathan Cahn var ikke blant de som har profetert at Donald Trump ville vinne valget i 2020, men at han håpet og ønsket det på grunn av Trumps pro-kristne agenda har vi lenge hørt av hans budskap. Under Trumps presidenttid fikk USA et mulighetens vindu for vekkelse, et vindu som nå ser ut til å bli lukket. Joe Biden er en mann som lenge har vært plassert i maktens korridorer, og han har vært og er en frontkjemper for LGBTQ agendaen og for retten til å myrde barn i mors liv. Selv om Cahn kanskje ikke ser det, er en slik mann forherdet i synd og vil fortsette kursen mot undergang og tilsist evig død og fortapelse. Det ufødte barns blod er på hans hender -og det er kun en radikal omvendelse fra massemyrderiene som kan frelse denne mannen, er mitt budskap.  Det er Jesabel og Akab som nå har sitt come back i Amerika -og derfor applauderes han av ugudelige og religiøse, mens Guds sanne menighet er i sorg.

 

Facebook Comments

13 tanker om “Jonathan Cahn med profetisk budskap til Joe Biden -en mann som vil bety ødeleggelse og undergang

 1. Ha ha , mens vi venter i spenning på oppfyllelsen!!
  Cahn bablet om at når obama ble president så var det et tegn som varslet dom.
  Ting tar tid, ja.

  4
  2
  • Du ler du Røråsen…
   Det kan plutselig skje at du blir så vettskremt at du skjelver av angst og angrer bittert på disse gangene du lo så ugly, jeg håper du tar en prat med Gud nå så du unngår det.

   5
   1
  • Ja, kanskje det 🙂
   Eller kanskje noe annet -som gjør at du blir pissredd.
   Ikke glem at det er gamleBiden som sitter med litt makten nå -det lover ikke så bra.

   Men kom du med i kohorten min og Jesus sin, så blir det uansett perfekt 🙂 Hvem ønsker du å treffe først der oppe? Daniel? Noah?

  • Han kan helt sikkert mer enn det jeg kan. Problemet er at han tolker og leser det gjennom sine briller, slik vi har sett mange andre såkalte profeter også gjør. De forutsier det ene etter andre uten at det skjer slik de sier! Det har blitt spådd kriger, trengsler, vinnere av presidentvalg, store ting som skal skje,osv osv
   De forteller masse på en ullen måte som kan tolkes på mange vis, slik at de ikke trenger å bli konfrontert med sine falske påstander.
   Som en gammel dame sa til meg: de aller fleste ting som folk er redde for eller frykter skal skje, det skjer ikke!

  • Jeg sa ikke noe om hva Cahn gjør, bare at han er belest. Jeg har alltid vært litt skeptisk til ham, men fulgt med innimellom. Alltid noe å lære. Du har rett i at det har vært mye galt ang profeter. Men jeg tror du bør følge litt med på Cahn en stund.

 2. Jonathan Cahns advarsler blir gitt for å rettferdiggjøre dommen. Mennesker skal ikke kunne komme å si. Viste ikke. Gud gjør det dermed klinkende klart at Hans dommer er rettferdige og sanne. Dette er måten Gud rettferdiggjør sine dommer på. Først advare og deretter dømme og sende straffen. Når jeg ser Biden på tv -så ser jeg et levende lik vandre rundt. En død mann, en zombie, fullstendig ribbet for alt av menneskelighet.
  Et slags tomt skall, et dyr som babler i vei fordi han er senil, forherdet og mentalt og sjelisk død. At han i tillegg søker til skjøgekirken som er toppen av tomhet og falskhet og sex-overgrep, bør ikke overraske noen. De urenen religiløse åndsmaktene tiltrekkes av slikt og har sitt hjem i denne religiøse hore.

  8
  4
 3. Man trenger ikke være profet for å forstå at fremtiden er uskker nå. Bidens reduserte psykiske kapasitet kan svekke USA’s utenrikspolitkk betydelig. Og det vil den psykopatiske diktatoren i Kina vite å utnytte. Omstillingen av økonomien og struping av energisektoren kan øke eksporten av arbeidsplasser og skape massearbeidsløshet. Den enorme statsgjelda er fremdeles et uhånterlig problem. I tillegg har demokratenes nazistempling av konservative skapt større splittelse enn noen sinne. Og så skriker venstresiden i USA om mer sensur og nedstenging av medier med uønskede meninger. Og som ikke det var nok så har de innført en helt åpenlys dobbeltstandard for hånheving av lov og rett. Nærmest for å demonstrere forakt for alle som ikke underkaster seg.

  Det jeg ikke blir enig med meg selv om er hva som kan ligger bak. Jeg kan se for meg at enfoldige politikere ikke har forutsettninger for å forstå konsekvensen av det de gjør. Men det utrolige er at vi ser den samme koordinerte utviklingen i hele vesten. Konspirasjonsteoriene florerer men jeg føler meg helt sikker på at hvis noen bakmenn virkelig styrer vesten i rettning av globalt sosialistisk diktatur så vil de ganske enkelt kunne bruke konspirasjonsteoriene som et verktøy for å fremme sin sak. Det å spille mot seg selv fra motstanderens side er ganske vanlig i slike sammenhenger. Både for å diskreditere opposisjonen, for splitte den eller kjøre den utover sidelinja. Kanskje kan noen av konspirasjonsteoriene som blir lansert gi noen pekepinner på hvem som trekker i trådene?

 4. Men det sto også fram falske profeter i folket. Slik skal det også blant dere komme falske lærere, slike som lurer inn vranglære som fører til fortapelse. De fornekter den Herre som kjøpte dem, og fører over seg selv en brå fortapelse. 2 Mange vil komme til å følge dem på deres skamløse ferd, og for deres skyld skal sannhetens vei bli spottet, 3 og i sin griskhet vil de utnytte dere til sin egen vinning med oppdiktede ord. Men fra gammel tid er ikke dommen over dem uvirksom, og deres fortapelse sover ikke.

  • Litt utenfor r sin kommentar, men det var en annen med bokstaven r -et eller annet her i kommentarene før (var det rn?) noen som husker? Har ikke lest noe fra ham på lenge. Savner kommentarene… Håper alt er bra med ham…. Noen som vet? Har savnet Rickard også.

  • Hei Hannah.

   Jeg ser innom her av og til, fordi dette nettstedet har blitt til noe jeg ikke liker. Derfor tror jeg at en del trekker seg ut herifra, det ser ut som at noen kristne har skiftet side også, pga. MSM.

   Mvh RJ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *