Joel Osteen, en velstands hallik i Kristi kropp

joel_osteen-false_prophetMegakirkelederen Joel Osteen som er en av Amerikas mest betydningsfulle velstands og lykkeprofeter. Som sønn av sin far John Osteen som representerte trosbevegelsen på 1980 tallet er Joel Osteen en formidler av det hjernedøde budskapet som har kjennetegnet denne bevegelsen. Riktignok har Osteen skåret vekk noe av det ekstreme som preget trosbevegelsen anno 1980 tallet, men likefullt møter vi i Osteen velstandsforkynnelse i forening med uklare og intetsigende budskap som mest minner om New Age og såkalt selvrealisering. Her er et knippe Joel Osteen kritiske videoer fra You Tube som forteller mye om hva slags religion denne megakirkelederen forfekter.

https://www.youtube.com/watch?v=QsvynX60pWM

Jeg vet ikke om folk uten Kristus går fortapt

https://www.youtube.com/watch?v=pKF_QgNezBY

Mormonere er kristne i følge den falske one-world religion predikanten

https://www.youtube.com/watch?v=FeQrf4f8dzE

Steve Lawson avslører Joel Osteen

Loading

10 tanker om “Joel Osteen, en velstands hallik i Kristi kropp

 1. Påfallende at predikanter som denne MacArthur, prøver å hevde seg selv ved å rakke ned på andre kristenledere.
  Han er helt tydlelig en djevelens disippel, som er kledd i “kristne fåreklær”, for å dra mennesker bort fra gode forkynnere.

  Joel Osteen forkynner at vi ikke skal ta til takke med middelmåddigheter, men forvente at Gud utruster oss og gir oss rike velsignelser, slik at vi igjen kan velsigne andre. Slik også Osteen gjør.
  Dette er et viktig budskap. Slike falske lærere som MacArthur, som repreneterer saten, vil at vi skal leve undertrykket, i fattigdom og sykdom, og forholde oss til janteloven!
  Heldigvis ikke mange som kjøper dette sprøytet:-)

 2. Joel Osteen er åpenbart en falsk lærer som forkynner et intetsigende evangelium. Mac Arthur forkynner evangeliet slik Bibelen lærer mens det denne megakirkepastoren lirer av seg, kan du like godt finne frem hos terepauter og andre som vil få folk til å føle seg bekvemmelige i synd. Jeg vemmes når jeg ser denne falske profeten på religiøst tv.

 3. Roberto; Er det Guds Ord som lærer oss at vi skal rakke ned på andre kristne fra talerstolen, slik som MacArthur gjør?

 4. Jeg har sett gjennom video-snuttene, og et par ting slår meg: Joel Osteen er tydelig på at den eneste veien til Gud er gjennom Jesus!

  Det er ikke en eneste ting her som strider mot Guds Ord.

  Og dersom det forholder seg sånn at noen mener at Gud ikke vil at vi skal ha det godt; være friske, ha mat på bordet, og nok midler til å kunne velsigne andre, så kjenner de ikke Gud!

  Det er påfallende at ondskapens tjenere, Washer og MacArthur, står på talerstolen og utgir seg for å være kristne, og rakker ned på en Guds mann, som Joel Osteen er.

  Hver har sitt kall, og forkynnelsene kan variere. Det trenger vi. Dersom alle var av typen Hans Erik Nissen, som taler 99 % lov og 1 % nåde, så ville vi aldri hatt fremgang i våre liv og heller ikke i Guds rike!

 5. Kjell: Det eneste korrekte er fjerne Osteen fra listen over falske lærere, og erstatte ham med Washer og MacArthur, som er djevelens representanter!

 6. Joel Osteen er lige en falsk profet!

  Joel Osteen er meget omdiskuteret også i Amerika. Og netop dette er meget i fokus på forsiden af hans hjemmeside, mens der slet ikke er fokus på Jesus. På resten af hans hjemmeside står der heller ikke ret meget om Jesus, nærmest tværtimod. I stedet for er der nogle bønner rundt omkring som bliver afsluttet med “in Jesus name, Amen”. Desværre er bønnerne ikke særlig bibelske, og det er hans budskaber heller ikke.
  Umiddelbart lyder Osteen som en meget salvet forkynder. Han er særdeles veltalende, og formidler sine budskaber i et sprog som de fleste kan forholde sig til. Men hvis man gennemgår hans forkyndelse, vil man se, at de kun handler om os, hvad vi kan, hvordan vi får succes, og hvordan vi kan leve “vores bedste liv nu” (titlen på en af hans bøger). Der er ikke noget om, at vi skal lægge vores liv ned for Gud, ikke noget om at vi skal omvende os fra synd. Hvis man sammenligner hans forkyndelse med Jesus’ eller Paulus’, så kan man kun komme til den konklusion, at Osteen ikke har den samme åbenbaring som bibelens prædikanter. Og her har vi et problem.
  Osteen er stolt nok til at indrømme, at han ikke kender de kristne doktriner. Han nævnte i en prædiken i sommeren 2007, at han engang blev bedt om at tale om de sidste tider overfor en gruppe præster. Hvortil han svarede, at det var han ikke i stand til. Hans forklaring var, at han kendte ikke nok til doktrinerne for endetiden, (hvilket han ikke skal anklages for). Derefter sagde han, at han ikke engang kendte til de doktriner, som gælder tiden nu. Dette fik den store forsamling til at grine højt.
  Der er desværre ikke noget at grine af. Pastoren for en af de største kirker i verden praler af, at han ikke kender til de kristne doktriner. Det er meget tragisk og forklarer også, hvordan det kan lade sig gøre at forkynde så kraftig vranglære som Joel Osteen gør.
  Derudover er Joel Osteen heller ikke bekendt med at det kun er igennem Jesus Kristus at man kan blive frelst. Med andre ord går Osteen indfor den gamle vranglære: en Gud, mange veje.
  Osteen bruger det forslidte argument “at kun Gud kender deres hjerter”. Problemet er at vi alle er onde i vores hjerter, og siger vi at vi er gode, er det fordi vores hjerte bedrager os. Vi står jo alle skyldige overfor Gud, fordi vi har brudt hans lov.
  Der er ingen tvivl om at Osteen er en falsk profet. Hans taler om dig og mig, men ikke om Jesus. Taler om at leve det et godt og behageligt liv, men ikke noget om at lægge sit liv ned for Jesus. Det kan godt være Osteen har en af verdens største kirker, og at han (desværre) er den mest indflydelsesrige prædikant i Usa. Men det er bestemt ikke et argument for at hans lære er i overensstemmelse med bibelen.

 7. Så skulle i bare se danske herligheds-forkyndere, troens ild, Bibel og missionscentret, og mange, mange flere – Danmark er et mekka for Amerikansk inspireret herligheds teologi, jeg er Norsk gift, så jeg kender til hvad som sker i begge lande, og snart kommer min anden bog,”en verden i fordærv” som afsløre dem, min første bog er efter dem såvel “en families pris” begge bøger under pseudonym Bill Fuglseth hos forlaget SAXO, læs dem venner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *