Joel og Victoria Osteen med lovprisning av Donald Trump

Joel Osteen og hans kone Victoria

Den kjente amerikanske velstandspredikanten Joel Osteen og hans kone Victoria var nylig i hardt vær etter det i media og på sosiale fora ble hevdet at Joel Osteen hadde lukket kirken for ofre for den historiske flommen som rammet Houston, hvor Joel Osteen har sin gigantiske Lakewood Church. Etter en kaotisk helg med kraftig kritikk, uklare og litt forskjellige svar fra Joel Osteen og hans stab, ble det etterhvert klart at Joel Osteen og hans kirke for fullt kastet seg inn i hjelpearbeidet. Imidlertid er det nå flere som kritiserer Joel Osteen etter at den kjente pastoren og hans kone, på en radiostasjon kom med utsagn hvor Joel Osteen og hans kone lovpriste Donald Trump

Selv om Joel Osteen etter et oppslag i The Blaze måtte gå ut og si at han ikke ville gi sin åpne tilslutning til noen av kandidatene som kjempet om å bli president i USA, var likevel Joel Osteen full av lovprisninger etter at Donald Trump i en telefonsamtale spilt av på radioen slo fast at “Joel Osteen og virksomhet ville bli en stor velsignelse for New York. “Vel, det mange ikke vet om Donald Trump er at han er en giver,” slo Osteen fast og fortsatte: “Ikke bare til vår ministry, men til mange forskjellige saker..Du kan ikke finne en mer givende og omsorgsfull person enn mr Trump,” og vi føler oss veldig velsignet av å ha ham som venn og velsignet fordi han ringer inn,” sa Joel Osteen hvorpå Victoria tok over og omtalte Donald Trump som en av de snilleste personene hun hadde møtt, hvor mange som deler Victoria og Joel Osteens lovprisning av Donald Trump vites ikke, og landet virker svært splittet etter at Donald Trump mot alle odds vant fjorårets kamp om Det Hvite Hus.

 

17 tanker om “Joel og Victoria Osteen med lovprisning av Donald Trump

 1. Interessant, en vranglærer og falsk profet lovpriser en bløffmaker, og narr som har gjort USA til en stor vits for verden. Hvorfor påtalte ikke Joel Osteen og hans hustru det faktum at president Trump er en stolt synder som lever i hor? Dette viser hvordan den rike elite godsnakker og kosesnakker med hverandre, at en såkalt “pastor” er en del av det gode selskap burde ikke undre noen.
  Slik er det med de falske profetene. I stedet for å konfrontere synderen med Guds klare ord, ser vi her hvordan de roser og godsnakker med en mann som helt åpent lever i strid med Gud og hans hellige ord.

  • Det er jo typisk Joel å tale vel om alle og enhver….(det samme kan man ingelunde beskylde deg for, Bjørn…)
   Dersom Joel tok avstand fra Trump, eller var negativ til ham, ville du kritisert det også…..

   Dersom du kommer til himmelen en dag, Bjørn, og Jesus stilte deg følgende spørsmål: Hvorfor brukte du så mye verdifull tid på å sverte mine tjenere?
   Hvorfor talte du stygt og usant om Joel Osteen, en mann jeg benyttet til å nå millioner av mennesker med evangeliet, og som bidro med mange titalls millioner av dollar til hjelpearbeid, nært og fjernt? Hva svarer du da, Bjørn? At du har oppdaget svakheter hos Osteen, som Jesus ikke visste om? Eller fremhevet din egen fortreffelighet?

  • Jeg tror vel ikke Joel Osteen påtaler noen som lever i synd. Han smiler seg glatt gjennom livet.

 2. Kjell; din intoleranse mot glade mennesker er til å ta og føle på…?
  Er det sånn å forstå at man må være syk, fattig, trist og en drittsekk for å være salig??

  • Tror du virkelig at Joel Osteens smil gjenspeiler at han nødvendigvis er glad? Et smil kan være påklistret, det kan skjule mye rart vet du Ansgar.
   Et smil kan skjule at han er syk, fattig, trist og en drittsekk.
   Et smil er ikke identisk med et godt liv Ansgar..
   Et smil kan også være ei maske ved du.

 3. Joel Osteen forkynner ikke evangeliet. Han sier ingenting som synd, omvendelse og helliggjørelse. Dessverre.

  • Da har du ikke hørt ham tale. Han taler ofte om synd og omvendelse. Og på slutten av hver preken, inviterer han mennesker til å vende om fra synd, og ta i mot Jesus Kristus som sin Frelser og Mester:-)

 4. Jeg ga opp Joel Osteen og hans form for kristendom etter at jeg i to uker hadde bedt om en Mercedes men bare fikk en BMW. Skuffelsen var så stor at jeg forlot Jan Hanvold og hans kirke.
  Nå bare går jeg rundt og ber om at mennesker skal bli fri for sykdom og katastrofer.

 5. Birgir; Har du noengang hørt en tale med Joel??? Jeg har knapt nok hørt ham tale om penger og økonomisk velstand en eneste gang…(og jeg har sikkert hørt 200 av hans prekner).
  Og ikke en eneste gang har han talt om “så og høste”. Ikke en!!!

  En ting er at det er mye uvitenhet her på søkelys, men det er også fryktelig mye LØGN, blant menneskers som utgir seg for å være kristne…

 6. Kjell; utgangspunktet når folk smiler er at de er glade. Men, at noen har et påklistret smil, kan vi være enige om.
  Jeg så engang at Joel kommenterte det at folk anklaget ham for å smile for mye. Han sa at, “beklager, det er bare sånn jeg er…”

 7. It’s great because of the knowledge you share with us, I will always follow your blog and will share your blog with my friends

Det er stengt for kommentarer.