Joe Bidens USA fortsetter å provosere Kina -vil levere F-16 og flere våpen til Taiwan

Nedtelling til konfrontasjonen mellom USA og Kina. Joe Biden og Washington fortsetter å egge til militær konfrontasjon med Kina over Taiwan. USA som befinner seg i en tidlig fase av økonomisk resesjon har plassert seg på kollisjonskurs med Kina og mange tror at det bare er spørsmål om tid før Amerika og Kina befinner seg i militær konflikt over Taiwan. På samme måte som USA fortsetter å tirre den russiske bjørnen gjennom å sponse krigen i Ukraina, -er USA i gang med å provosere det mektige Kina ved å ruste opp Taiwan. Kineserne anser som kjent Taiwan som deres område og planlegger å gjenforene Taiwan med fastlands-Kina.

Det amerikanske utenriksdepartementet har godkjent et salg av F16 jagerfly og andre våpensystemer til Taiwan for 619 millioner dollar heter det i en melding fra Pentagon. Kina som anser Taiwan som en del av deres territorium er ikke blide for at USA og Biden regimet fortsetter å ruste opp Taiwan. Kina som allerede nå er passe irritert på Biden administrasjonen mener at leveranser av våpen til Taiwan er i strid med “et Kina politikken” som har vært rådende amerikansk politikk siden president Nixon tid som president. På samme måte som med Russland vil Kina snart få erfare at inngåtte avtaler med USA ikke er verd papiret de er skrevet på. USA har i de siste dagene provosert Kina med å hevde at det var en laboratorie lekkasje som førte til utbruddet av Corona-viruset og man anklager Kina for å samarbeide for tett med Moskva om leveranser av våpen. USAs støtte til Taiwan og kritikken av Kina har ført til tettere samarbeid mellom Russland og Kina

2 tanker om “Joe Bidens USA fortsetter å provosere Kina -vil levere F-16 og flere våpen til Taiwan

 1. Som gud lot hele sin fylde ta bolig i Jesus lar antagelig satan hele sin fylde ta bolig i antikrist. Og det er menneskenes synd som gjør det mulig.

  Alle krigene, de ugudelige kongene og problemene i fortidens Israel var en konsekvensen av folkets synd. Det var Gud selv som førte dette over dem. Men israelittene nektet å si virkeligheten i øynene. De trodde de kunne redde seg ved å ta politiske grep. Akkurat som folk idag. Men himmelen blir bare stadig mørkere.

  De fleste trossamfunn i dag forkynner ikke lenger klart om alt det som står i Guds Ord. De tier om mange ting og ser gjennom fingrene med mye annet. På den måten forkynner de en annen gud. Og antikrist kan nettopp bety “i stedet for kristus”. Jeg tror antikrist har blitt den “nye kristus” som forkynnes i veldig mange av dagens trossamfunn. Men folk flest er, eller ønsker å være blinde for dette.

  Denne nettsidens viser dette veldig klart. I stedet for å forkynne omvendelse fra synd fordeler de skyld og vidreformidler propaganda etter eget forgodt befinnende. Typisk stiller sokelys seg på samme side som noen av de verste diktaturer som finnes i verden idag. Hvis man bare underordner seg disse så tror antagelig sokelys at det vil bli “peace in our time”. En slik tenkemåte ble den utløsende årsaken til 2.vk. Men trolig var dette også noe som var bestemt av Gud selv.

  Med det store omfanget av synd i kristne miljøer er ikke meningheten lenger salt i verden. De har blitt en del av verden. Og da tror jeg Bibelens profetier om endetiden vil gå i oppfyllelse uansett hvor mye man anklager, beskylder og propaganderer. For det som kommer er antagelig Guds dom over synden og frafallet midt i blandt oss.

  3
  1
 2. Det er en del jeg ikke får til å gå i hop. Med tanke på at Biden har ett korrupt samarbeid med Kina, og flere av Demokratene er på Kinas lønningsliste, også noen som er på toppen i politikken – dette ser du klart gjennom Laptopen fra Helvete – hvor sønnen til Joe Biden, Hunter, la igjen mange avslørende bevis.

  Men Biden har ikke bare ett korrupt samarbeid med Kina, også Ukraina, hvor dens elite mer eller mindre er i hånden på de Korrupte Demokratene.

  Legg så til den Okkulte Bush president II – som også er med i det okkulte Skulls and Bones – la ut et bilde en gang, hvor vi så Putin og Xi (Kina) og Bush – med sine frimurer klær.

  Hva om alle er med i høye frimurer grader – og egentlig handler det om ett samarbeid – selv krigen. Sånn at medias rolle – er å lage ett fiendbilde – når egentlig våre egne lands regjeringer – er femtekolonner og vår egentlig fiende. Alt omhandler å ødelegge det bestående, disse folkene tilber Føniksfuglen, som reiser seg opp fra asken. Dette er hva den Nye Verdens orden handler om.

  Vi så det under Korona Hysteriet, hvordan nasjonene samarbeidet – og senere har det kommet frem at man i USA drev med Gain-of-Function forskning, på Korona virus – altså for å gjøre det mer skadelig for mennesker. Så ble dette overført til det mest avanserte type 4 laboratorium i Wuhan i Kina – og alt peker på at det ble frisluppet som en plan – mellom nasjonene – hvor Demokratene er høyst skyldig – jeg vil spesielt peke på Obama, og de bak han. Altså de som er høyest opp vet hva det er snakk om (de lengre ned vet ikke hva deres ledere gjør) – men likevel – var ikke viruset det farligste – det var vaksinene, spesielt de her i Vest.

  Og så har det kommet frem at vaksinene ble opprinnelig lagd via Pentagon – det er de siste dokumentene som har blitt frisluppet – altså vi var utsatt for ett bio våpen angrep – fra våre egne myndigheter.

  Du vet – babylon eller babel – betyr forvirring – og folk er forvirret – fordi all informasjon, faktasjekkere ol. – er ute for å villede folk – for å ikke se det opplagte.

  Tenk etter da denne høyst onde Pelosi dro avgårde til Taiwan, nesten med ett smil om munnen – enda de i Taiwan ville ikke ha henne der, fordi de ville ikke vekke Kinas vrede. Men hun trosset alt og dro. Og riktig – så forutsigbart – Kina reagerte som forventet.

  Så USA driver og legger opp til krigshissing – mens alle andre får skylden i våre land. I Kina og Russland lager de fiendebilder av Vesten – mens egentlig, er eliten i nesten enhvert land, sanne fiendene via deres medlemskap i de hemmelige klubbene – som har sterke og rike mektige folk på toppen – som frimureri og andre fordummende sekter – bare for å bruke APs nestleder Bulls retorikk fra rundt 1920-30 tallet – han talte om kristendom som fordummende sekter, når han egentlig pratet om sosialistene, kommunistene og alt det han selv sto i.

  Sann kristen visdom – er høyere enn denne verdens visdom, som Bibelen anser som en ren dårskap.

  2
  4

Det er stengt for kommentarer.