Joe Biden vil ofre hundretusener av jobber for å tilfredsstille den fanatiske venstresiden

Joe Bidens plan er å gjøre ytterligere millioner av mennesker arbeidsledige. Dersom Biden skulle vinne valget vil USA stå foran sin største nedtur noensinne. Joe Bidens utsagn om at hans mål er å gjøre slutt på oljeindustrien har sendt sjokkbølger til amerikanske velgere som med rette frykter for at en eventuell Biden administrasjon for alltid vil knuse deres levebrød. Torsdagens debatt som var den siste under årets valgkamp ble en stor seier for president Trump -og velgerne fikk for første gang se at gamle Joe Biden går for “The New Green Deal” og nedstengning av økonomien selv om det vil koste ytterligere millioner av arbeidsplasser.

Bidens politikk vil føre millioner av amerikanere inn i fattigdom

4 tanker om “Joe Biden vil ofre hundretusener av jobber for å tilfredsstille den fanatiske venstresiden

 1. Winning winning winning, og debatten var en ren homerun for Trump. Biden tabbed seg ut flere ganger, men at han innrømmet å stenge ned fossilt brensel tok kaka – der tapte Biden alle statene som utvinner olje, gass og kull.

  • Og alle med sunn fornuft sine stemmer også. Denne miljøavguden må kastes på søpla. Miljøpolitikk er en ny avgiftspolitikk i ny drakt. Det samme gjelder her hjemme også. Bruk stemmene deres fornuftig, og tenk hva som gagner samfunnet mest i sin helhet.

   Kom dere ut av miljøbobla dere som har satt dere i denne. Har til og med hørt tull om at vi må ta vare på jorda for at Jesus skal ha en jord å komme tilbake til. Men hvis vi tror på det, hvor dumme er vi da? Skal vi tro på Jesus som har sagt han skal komme igjen, eller tullinger som spår jordens undergang, hvis vi ikke tar vare på miljøet?

   Hvis jorda ville bli ødelagt før Jesu gjenkomst, ville han ha sagt oss det, og jeg har ikke funnet det noe sted. Åpne bibelen, og se om forkynnelsen dere hører stemmer med ordet.

   2
   1
 2. Stor seier for Trump i debatten?? Velgerne er uenige i akkurat det. Flertallet mener at Biden fikk en knepen seier. Det viktigste var at han klarte seg godt. Han mistet ingen stemmer, og ligger fortsatt an til å gjøre et valgskred.
  Tipper at han også tar Florida, så dette vil være avgjort tidlig.

  • Mange har kåret Trump som vinner av debatten. VG og norske medier sier jo alltid det samme som fake news CNN mener -og i deres øyne hadde Biden vunnet debatten selv om han hadde blitt båret ut av studio på båre eller forsovet seg til debatten.
   Media og utspørrere behandler jo Joe Biden som ei porselensdukke mens de som glupske ulver forsøker å rive i stykker Trump.
   Dette går mot et gigantisk valgskred for Trump, og jeg tror han vil gjøre det bedre enn han gjorde i 2016

Det er stengt for kommentarer.