“Jesus hadde sin Judas og Trump hadde sin Pence”

Det er nå svært anstrengt mellom president Trump og Mike Pence som tidligere i dag ble stemplet som “a TRAITOR, a Communist Sympathizer & a Child Molester. Lock him up,” av advokat Lin Wood i en serie angrep på Twitter. Flere har i dag tatt til sosiale medier og fordømt Mike Pence og sammenlignet ham med bibelens Judas skikkelse. I en tweets lagt ut av presidenten tar Trump i bruk sterke ord mot Mike Pence: “Mike Pence didn’t have the courage to do what should have been done to protect our Country and our Constitution, giving States a chance to certify a corrected set of facts, not the fraudulent or inaccurate ones which they were asked to previously certify. USA demands the truth!,” skriver presidenten om avtroppende visepresident Mike Pence som med dette sviket er ferdig i amerikansk politikk.

Mike Pence hadde en historisk mulighet ved å velge å forholde seg til grunnloven og se til at all tvil om valgjuks hadde blitt ryddet av veien. I stedet går Pence over i historien som en Judas som sviktet de nærmere 76 millioner amerikanere som stemte på Trump. Denne dagen vil gå over i historien som dagen da det republikanske partiet ble avslørt som en del av sumpen. Kveldens opptøyer og stormingen av kongressen som ble utført av aktivister fra Antifa som gav seg ut for å være Trump supportere. Under Trumps tale tidligere på kvelden var nærmere enn million Trump tilhenger samlet og da det ble kjent at Mike Pence allerede før presidenten hadde avsluttet sin tale, la ut på Twitter et skriv om at han ikke ville blokkere for godkjenningen av valgmenn basert på det millioner av mennesker vet var valgjuks. Dette førte til sterke reaksjoner blant de nærmere en million Trump tilhenger som var samlet for å høre presidentens tale. Mange av de fremmøtte har beskrevet Pence handlemåte som et forræderi -og omkvedet er ikke at Pence sviktet Trump, men at han sviktet dem, de amerikanske velgere. Mike Pence som har gitt seg ut for å være kristen har ettertrykkelig blitt avslørt som en del av sumpen, og kveldens massive reaksjoner betyr i realiteten at Mike Pence er ferdig i amerikansk politikk. For det republikanske partiet er denne dagen en katastrofe, og dersom de riggede valgresultatene blir stående, vil republkanerne ha tapt både Det Hvite Hus, flertallet de hadde i Senatet og ikke minst MAGA bevegelsen. For alle RINOs i det republikanske partiet har dette blitt en katastrofe. Ikke bare har de tapt de posisjoner de hadde og mistet senatsflertallet, men de har først og fremst mister en stor del av velgerne som stemte republikansk i valget. Mike Pence svik i dag vil gjøre at det republikanske partiet vil bli redusert til et miniparti mens et nytt parti, folkets patriotiske parti vil kunne vokse frem som en sterk populistisk patriotisk bevegelse som vil hente inn den velgermassen som sendte Trump til det hvite hus i 2016. Samtidig som dette skriver vil Søkelys understreke at vi tar avstand fra all vold og ødeleggels som blitt utført av enten Trump tilhengere eller Antifa som skal ha vært svært aktive i dag og gitt seg ut for å være Trump tilhengere. Vi tar sterk avstand fra vold på begge siden og beklager at en ung kviinne ble skutt og drept av politiet i kveld. “Alt dette kunne vært spart dersom Mike Pence hadde gjort det riktige. I stedet ble han en Judas,” sier en svært skuffet og rasende Trump supporter. Uansett er dette teppefall for Pence videre fremtid i amerikansk politikk -og en ting er 100 prosent sikkert. En eventuell Kamala Harris og Joe Biden administrasjon vil aldri klare å helbrede splittelsen som nå preger USA.

Facebook Comments

7 tanker om ““Jesus hadde sin Judas og Trump hadde sin Pence”

 1. Mike Pence har vel aldri vært noen politiker. Kun en pappfigur i Republikanernes diorama. Vi ser det samme i det hjemlige Frp der den ene etter den andre ikke bare svikter velgerne sine, men også seg selv. All makt korrumperer, og allmakt korrumperer fullstendig. Se bare på “arbeider”-partiet som en multimillonær glatt kupper for å få SM på cv’en.

  2
  1
  • Hele samfunnet er jo blitt pillråttent. Lurer sannelig på om det virkelig kan være no i det Jesus sa jeg

   2
   1
  • Stopp litt! Er ikke Mike Pence bra nok?!

   Mike Pence er jo den pene, kristenkonservative abortmotstanderen og familiefaren som holder Guds underkastelsesbud hellige. Donald Trump, på de annen side, er mannen som motsier seg selv i samme setning, splitter for å herske og bedrar sin tredje kone mens hun ligger på fødestuen med deres nyfødte…

   Her kan vi vel si som i gamle dagers oppsedelige kriistedomsbøker: Hvem vil du likne?

   Svaret er gitt. Slik Valdres-profetien forespeiler: I en gudløs og urettferdig verden der kvinner er like mye verdt som gamle menn,
   heier fortsatt Gud på seg selv. Derfor heier han også på Trump! Yeah!

   Four more years! Grab them by the pussy!

   Jeg ler meg enda skakkere! (Men, Gud forby, om jeg da blir skeiv – da må jo noen hjertegode koko-kristne se til å steine og kveste og forgjøre meg slik Gud, den elskverdige Helvetets og USAs skaper, påbyr!)

   6
   2
  • Hva da LindaK? Som Jesus sa. Og hvem spesielt i samfunnet?
   Bare lurte…. 🙂 Du har jo rett…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *