Jesse Duplantis: “Jesus hadde aldri ridd på et esel dersom han var fysisk på jorden i dag”

Falsk lærer og trosforkynner Jesse Duplantis vil ha 54 millioner dollar for å skaffe seg et Dassault Falcon 7X privatfly

“Den falske læreren og velstandsforkynneren Jesse Duplantis ber nå sin disipler etter penger til å kjøpe seg sitt nye fly. Vi trenger et fly til 54 millioner dollar slik at vi kan dra hvor som helst i verden uten et stopp. Duplantis oppfordrer nå sine tilhengere til å¨bla opp,” skriver det amerikanske nyhetsmagasinet “Christian News Network”. Duplantis sier videre at Gud overfor ham har insistert på at Jesse Duplantis trenger en Dassault Falcon 7X som er en tre-motors jetfly som kan bringe opptil 16 passasjerer. Duplantis som er en av mange velstands og lykkeforkynnere som figurerer i den kristne kirke sa videre dette:

“Jeg tror virkelig at dersom Herren Jesus Kristus hadde vært fysisk til stede på jorden i dag, så ville han ikke ha ridd på et esel,” -Nei, han hadde vært i et fly og flydd over hele verden,” sa Duplantis i videoen hvor han tigger penger fra sine disipler. For min del vil jeg ikke gi ei eneste krone til Duplantis eller andre religiøse lykkejegere, men jeg tviler ikke et sekund på at Duplantis får sitt fly. Lettlurte og godtroende fjols går det mer enn 22 av på dusinet. Spesielt i USA hvor mange kristne lever i den villfarelse at velstand, lykke og materielle goder er bevis på vi har Guds velsignelse. Dersom det hadde vært tilfelle hadde både Jeff Bezos, Bill Gates,  Carlos Slim Helu og Sheldon Adelson og alle de andre av verdens aller rikeste stått nærmere Gud og vært mer velsignet av Gud. Forbes berømte liste over de 25 mest rike mennesker i verden hadde da vært listen over de 25 som Gud setter høyest og som Gud hegner mest om. I Guds rike er det snarere motsatt. Her er det de fattige som blir erklært salige mens de rike går tomhendt og skuffet bort. Jesus sa: Mitt rike er ikke av denne verden, og selv om disse amerikanske velstandsprofetene så avgjort er av denne verden, er Gud fremdeles de fattige og hjelpeløses far. Og Skriftens ord kan ingen velstandsprofet forandre.