Terje Tveiten, Åke Green og Jon Erling Henriksen til Zion-menighetens sommerstevne i Vikhallen

Også i år vil Zion menigheten i Fevik arrangere sommerstevne den første uka i juli. Under årets stevne vil vi få anledning til å lytte til bibeltro forkynnelse av den svenske pinsepastoren Åke Green, pinsepastor Terje Tveiten som er pastor i pinsekirken i Notodden og Jon Erling Henriksen som er pastor for Zion menigheten i Bryne. Stevnet som nå er blitt en fast tradisjon for den vesle menigheten som holder hus i Fevik sentrum, midtveis mellom Arendal og Grimstad innledes med åpningsmøte tirsdag 3 juli klokken 19

Stevnet som finner sted i Vikhallen midtveis mellom Grimstad og Arendal er et godt alternativ for dem som ønsker å høre tradisjonell forkynnelse hvor Kristus og Guds Ord er i sentrum. Det er velkjente og bibeltro forkynnere som i år blir å høre under sommerstevnet som begynner med kveldsmøter tirsdag og onsdag klokken 19 og deretter er det resten av uka frem til lørdag møter både klokken 15 og klokken 19. Det vil som vanlig være anledning til å kjøpe kaffe og mat etter møtene. Menigheten oppfordrer alle som ønsker å komme sammen om Guds ord til å sette av uke 27 som strekker seg fra tirsdag 3. juli tilogmed lørdag 7 juli. Møtene blir holdt i  Vikhallen som ligger midtveis mellom Grimstad og Arendal ved innkjørselen til Fevik langs fylkesvei 420. Innkjørselen fra E-18 er gått merket og når man har tatt av fra E-18 kjører man ca 1,7 km (fra Arendal) og nærmere 2 km dersom man kommer fra Grimstad eller Kristiansand. Vi ønsker alle velkommen til noen stevnedager med Jesus og Guds Ord i sentrum.

Møtetider;

Tirsdag 3. juli kl 19.00, Onsdag 4. Juli kl 19.00, Torsdag 5. Juli kl 15.00 og kl 19.00 Fredag 6. Juli kl 15.00 og kl 19.00, Lørdag 7. juli kl 15.00 og kl. 19.00.

Facebook Comments