Jeff Berwick i video: “Den nye normalen” er kodeord for “the new world order”

Jeff Berwick i “The Dollar Vigilante” er blant dem som er kritisk og motstander av det systemet den globale maktelite nå er i ferd med å tre ned over våre hoder. Gjennom skremsel og propaganda har vi nå blitt innbilt at Covid-19 og Coronaviruset er en skremmende usynlig fiende vi alle må leve med, inntil frelsen kommer i form av en vaksine. Blant dem som ønsker å være en frelser, finner vi Bill Gates, som av enkelte er gitt kallenavnet “Kill Gates” -fordi Bill Gates tidligere har tatt til orde for å gjennomføre tiltak som medfører at det blir færre innbyggere på kloden. Jeff Berwick som fortiden er bosatt i Mexico sammen med sin familie, har tidligere oppfordret sine følgere til å ty til Bibelens ord og profetier for å finne svar.

Berwick som er en kanadisk-født gruner og skaper av Stock Media Corporation som ble et av de mest populære finansielle nettstedene på 1990 tallet.  I 2005 var hans navn og bilde å finne i en rekke media etter at hans katamaran kom inn i en storm og forliste utenfor El Salvador. Både Berwick selv og en kamerat av ham som var med ombord, ble funnet i live etter at de hadde reddet seg ved å klamre seg til et surfebrett. Berwick som i 2009 grunnla “The Dollar Vigilante” som er et nettsted som promoterer gull, sølv og kryptovaluta er en Libertarianer og Anarkokapitalist som er ideologier som vektlegger individuell frihet og er kritisk til den store stat. Berwick er derfor i opposisjon til den globale maktelite som søker å tre “the new wold order” nedover hodene på folk. I likhet med bibelske kristne er Jeff Berwick kritisk til agenda 2030 som promoteres hardt av Solberg-regjeringen, Bilderberg-gruppen, FN og den katolske kirke. Jeff Berwick, Christopher Greene (Alternativ Media TV(og Josh Sigurdson (World Alternativ media) og en rekke andre alternative røster, ser det som en livsoppgave å advare almenheten mot det kontroll og overvåkingssamfunnet som nå blir tredd ned over våre hoder.

Dyret og dyrets merke

Blant de ting som opptar Jeff Berwick og en flere andre alternative røster, er innføringen av dyrets merke. Dyret er den store mektige stat med en sentralisert myndighet som krever full kontroll og tilnærmet blind lydighet av innbyggerne. I bytte mot privigerliger som å kunne jobbe, kjøpe og selge, krever Dyret full kontroll. I følge de bibelske skrifter blir verdensriker gjerne identifisert som “dyr” i de bibelske tekstene. For første gang i verdenshistorien lever vi nå i en tid hvor det finnes teknologi som muliggjør innføringen av det kontroll og merkesamfunnet Bibelen forutsier vil komme i de siste dager. I videoen under tar Jeff Berwick sin daglige luftetur med hunden Lucy og bruker anledningen til å snakke fritt om Covid-19, Corona. hjernevask-systemet vi kaller skoleverket, bitcoin, Bill Gates, vaksine, gull, sølv og den nye verdensorden, 666 og dyrets merke. Jeff Berwick er i hvertfall en mann med mange utradisjonelle tanker, men han har forstått at de bibelske profetier om dyrets merke, 666 og den kommende verdensdiktator -er noe høyst reelt. NB: Videoen er tatt ned av YouTube i forbindelse med utrenskningen av konservative og kristne på sosiale medier

 

Facebook Comments

2 tanker om “Jeff Berwick i video: “Den nye normalen” er kodeord for “the new world order”

  1. 666 er ifølge Bibelen menneskets tall, og som åpenbaringen avslører blir 666 det som kjennetegner den siste tid.Alt kommer til å dreie seg om mennesket som opphøyer seg til gud..”Mens de gjorde krav på å være vise, ble de bare dåraktige,og de byttet bort den uforgjengelige Guds herlighet med eit bilde .gjort lik et forgjengelig menneske.rom 2 22-23. Menneske dyrker seg sjølv som den øverste skapning, samtidig som Gud overgir dem til sin egen dårskap og lyster. Dette medfører det som skjer idag, med homofili og pedofili kjønnforvirring etc. Mennesket blir da i sin blindhet eit lett bytte for den siste antikrist. Også mange kristne kjem til å bli ført vill. Og den store trengsel står for døren.Men den som holder seg til Guds Ord, og ser inni frelsesverket, han er trygg uansett ka som skjer.For den som er rettferdig av tro(Jesu tro) skal leve! Prise Gud og Lammet!

  2. Tror menighetene i Norge kunne satt på en video av Bervick 🙂
    Det predikes lite om dette og folk sover, jeg må bare le 🙂
    Vi lever i en spennende tid. Vi som er Guds barn kan bare glede oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *