Jan Hårstad: Moralske øvelser i provinsen -Islamisme på Vangsgutetunet.”

islam-krig-kristne“Det jeg har gjort i de siste dagene er å slite meg gjennom mange lederartikler samt kronikker om problemene med at terroren har kommet til Europa. Jeg velger med omhu ordet slite,for forfatterne av disse har nesten ikke noe å si. Det er fullstendig hjelpeløst. Egentlig kunne alle artiklene bare inneholdt ett ord: integrering og Halvor Tjønn vil ha “hardhendt integreringspolitikk”.(KK 20 nov 2015) Det jeg nå begir meg inn i burde egentlig vært en bok,men her noen fragmenter av min tenkning,” skriver Jan Hårstad i et innlegg vi gjengir. Hårstad er en av Norges mest klarsynte “hobby-analytikere” på feltet Midtøsten og islams fremvekst i Europa og på hva den globale maktelite søker å dyrke frem

Israelske Debka hadde etter min mening en meget god analyse av 13 november i Paris.Erfarne etterretningsfolk der var imponert over attentatets profesjonalitet. De mente at hele 200 personer var nødvendig for spaning,transport,våpen,etc over en periode på to måneder.

Med hotellrom,biler,dekkadresser,ammunisjon regner jeg med at hele attentatet kommer på minst en halv million Euro eller dollar.

Italienske Marskalk Trivulzio (1448-1518) er idag kun kjent for sin berømte uttalelse om hva som skulle til for å vinne en krig og han svarte: “Penger,penger,og mere penger”.

Idag er det slik i Europa, forteller samtlige etterretningstjenester oss,at det finnes tusenvis av sovende Jihadist-terror celler her. Og med flyktningestrømmen kommer også nye våpenføre menn med sympatier for Jihad. I alle forstedene til de store byene er det tusenvis av ungdommer som hater Vesten og er fit for fight mot Kafirene. Dette begynte allerede i Paris for ti år siden.

Objektivt sett ligger alt til rette for en krig mot det gamle,sekulære og kristne Europa. Men det som er et åpent spørsmål: det å drive asymmetrisk terror og geriljakrig koster enorme summer. Vil det komme penger til europeisk terrorisme og i så fall fra hvem? Penger er nøkkelspørsmålet her.

Jeg har i mange artikler redegjort for at Nato/USA har vært i allianse med wahhabi-Jihadisme helt siden Afghanistankrigen i 1979 og som bare fortsatte med Libya og Syria nå.Dette skriver sogar Aftenposten om ,så da må det være sant blant Vangsgutane og.

I intervjuet med italiensk tv 19 november sier Bashar al-Assad ganske riktig om den barbariske Syriakrigen: ” Hovedansvaret hviler på Vesten som støttet disse terroristene som skapte Islamsk Stat i Syria og skapte Nusra/Qaida da de ga en beskyttende paraply til disse terrorist organisasjonene.”

Dette peker igjen tilbake til sikkerhetsrådgiver John Brennans uttalelse på nyåret 2011:”Islamists and Jihadists are not our enemy.”

Modern Tokyo Times sammenfatter en hel epoke når de 2.1.2014 skriver: “Som vanlig vil de politiske lederne i London,Paris og Washington støtte enhver form for barbari såfremt dette imøtekommer deres geopolitiske ambisjoner.”

Det er altså dette barbariet som nå vender tilbake til de som sendte ut voldens bomerang,også kalt backlash og blowback. Vi kjenner det i hjertet av Europa.

Spørsmål: vil Nato/Usa bryte sin allianse med terroristisk islam som sin leiehær,sin proxy-arme?

Dette er høyst tvilsomt da Nato/USA forbereder seg på store kriger mot både Russland og Kina hvor terroristisk islam er tiltenkt viktige oppgaver både i Kaukasus,Ukraina,Krim,Tartarstan og i provinsen Ziang i Kina hvor uighurske Jihadister får støtte fra NatoTyrkia og andre. Og det siste er grunnen til at Kina nå melder seg på i kampen mot terrorisme for de vet utmerket godt at uighur-Jihadister får trening av Nato-offiserer i Tyrkia og Jordan.

Fortsetter Nato-Jihad alliansen er Europa fullstendig fortapt for den er å betrakte som et militærakademi for terrorisme. En kan ta eksemplet med TOW-missilen som er ett av de mest fantastiske våpen Raytheon noen gang har laget. Det er kjempedyrt fullpakka av elektronikk som tenker selv og kan knuse en tanks til støv på hele 3800 meter. Men å utdanne TOW-skyttere hører til høyere militær utdannelse,noe som blir gitt fra Natos folk; etter Russerinntoget i Syria i sept har antall ToWs økt i krigszonene. Det er en game-changer. USA er fremdeles besatt av å fjerne Bashar al-Assad. Og viser det i praksis med tilførsel av de beste våpen de har; Tow,Stinger og Manpad,de siste skyter ned fly.

Det kan godt være at wahhabi-statene i Gulfen,SaudiArabia,Kuwait,Emiratene og Qatar ønsker seg en tilstand av destabilisering og lav-intensitets borgerkrig i Europa og igangsetter massiv finansiering av terrorcellene som allerede finnes i hver eneste storby. Hele poenget med å være tilhengere av wahhabi-salafisme er at du skal vie ditt liv til å gjøre Allahs sanne religion til verdens ledende makt. Kalifatet med Sharialoven er det strategiske målet for enhver Jihadist-organisasjon. Når de dreper hverandre,skyldes det uenigheter om taktikk.

Det nye er naturligvis at man har oppdaget flyktningestrømmen som et politisk våpen for destabilisering. Dette åpnet seg ved at Nato bombet fram Jihadterrorister i Libya. Om de ønsker kan islamske stater,innbefattet NatoTyrkia sende nye millioner av tredje-verden-folk mot Europa.

Dette er det eneste som er verdt å sitere fra Halvor Tjønns anbefaling om “meir hardhendt integreringspolitikk”: “Alt dette føresett naturlegvis at det ikkje kjem nye store folkevandringar frå Midtausten inn i Europa dei neste åra. Skjer det,vil planane om ein sterkare integrasjon ikkje kome lenger enn på teiknebrettet.”

Militant Islam anført av NatoTyrkia og Libya driver nå regelrett gangster pengeutpressing og politisk utpressing av Europa. Alle de statene jeg har nevnt vet utmerket godt at de kan knuse Europa med flyktningevåpenet. Blander man dette med terrorfinansiering, er Europas dager talte.

De som har skjønt dette for mange år siden er bl.annet israelske terroreksperter. Prominente Boaz Ganor skriver 27 mai 2011:

“From an historical point of view,the Islamists are winning the war.”

Ja. Og da har Vesten selv medvirket sterkt til dette.

Av Jan Hårstad: Gjengitt med tillatelse

Én tanke om “Jan Hårstad: Moralske øvelser i provinsen -Islamisme på Vangsgutetunet.”

  1. Stemmer det, og effekten av pengebruken er der også. Tidligere forsvarssjef Fredrik Bull- Hansen sa for noen år siden at hvis det hadde brutt ut krig mellom USA og resten av verden, hadde USA sannsynligvis vunnet.

Det er stengt for kommentarer.