Jan Hanvold ville ikke delta i NRK debatten -reagerer på hvordan avhoppere syter over menigheter og foreldre

jan-hanvold2“Det er utrolig hvordan human-fundamentalistene får lov til, å fritt utfolde seg både i den kristne dagspressen og ellers i media. Hvor da ulike avhoppere i kristne miljøer, skylder på foreldre, menigheter, pastorer og alle og enhver mann. NRK inviterte meg for å være med på debatten i kveld. Men jeg sa klart ifra at jeg tar ikke del i dette sirkuset. I alle ungdomsmiljøer enten det er kristne eller ikke. Fins det ungdommer som blir ekstreme. Det skjer en omfattende indoktrinering på AUF sommer leir. Hvor en synger kampsanger og internasjonalen og får innprentet et hat til Israel og kapitalister osv. Men det er jo ingen som beskylder AUF eller SV for, å drive med hjernevask. De fleste ungdoms organisasjoner, skal redde verden. Og det er ikke noe galt i det,” skriver Jan Hanvold i en oppdatering på Facebook

“Men når enkelte ungdommer tar til det ekstreme. Og så når de er blitt voksne, anklager pastor-fortapt-sønnsine organisasjoner fordi det var deres skyld, at de ble så ekstreme. Blir jo det veldig feil. Samtidig som noen gjør det til et levebrød og jobb, å angripe noe en deltok i selv . Og tjener penger på, å henge ut andre.Da mister dette jo all seriøsitet. Men dette er jo godt stoff for sladre media og den religiøse pressa. Som elsker, å drive med negativ journalistikk.
Så disse folkene overfører sine personlige problemer på andre mennesker. Istedet for ,å ta ansvar for sitt eget lv og sin egen ekstremisme. Selv er jeg glad for, å vokst opp med kristne foreldre. Bakdelen var at de ikke tilhørte noen kirke. Da det ikke var noen kirke der jeg vokste opp. Derfor fikk jo jeg bare, ikke kristne venner. Noe som gjorde at jeg rotet meg borti i mye tull. Som stoff og alkehol. Så derfor ble jeg først frelst da jeg var 21 år. Hadde vi vært med i en menighet, så hadde jeg vært spart for mye.
Men jeg går ikke rundt, å skylder på mine foreldre, eller ikke kristne venner for alt det gærne jeg gjorde.Eller miljøet jeg vokste opp i .
I Norge har vi heldigvis ytringsfrihet og religions frihet. Men det ser ut som disse human-fundamentalistene, ønsker at staten skal overta barneoppdragelse i vårt samfunn. Og hvor foreldrene ikke skal kunne oppdra sine barn i den kristne tro. Så vær obs på human-fundamentalistene, som er ekstreme. Som er drevet av hat og bitterhet, imot alt som er imot deres ateistiske religion. Vi får be for disse stakkars menneskene, som ikke vet bedre…Ha en velsignet da…” skriver TV Visjon Norge grunnlegger Jan Hanvold

3 tanker om “Jan Hanvold ville ikke delta i NRK debatten -reagerer på hvordan avhoppere syter over menigheter og foreldre

 1. Dette blir mye propaganda mot alt som har med det kristne budskapet og kristne generelt å gjøre, utrolig provoserende. At disse to personene som har dårlige opplevelser med episoder de har opplevd, er selvsagt trist, men at de løper ærend for å trakke ned evangeliet og hjelper den ateistiske ånd å spre seg er absolutt smakløst.

  Kanskje de burde latt “ekspertene” i panelet blitt igjen og sagt en mening når debatten gikk over til hvordan muslimene oppdrar sine barn. Dette blir veldig ensporet og det er tydeligvis kristendommen de vil til livs. Selvom jeg mener at det som hører den voksne verden til, må barn få slippe å få tvunget på seg. Unger i dag blir dratt med på Harry Potter filmer og får ukritisk se på okkulte barne/ungdoms filmer uten at de “kloke” så mye som løfter på øyenbrynene. Glad jeg tidlig lærte å tenke selv, og ikke kan skylde på omstendighetene til evig tid. Har opplevd mye rart, men glad jeg har troen på en god Gud og tror på hele Guds ord. Realitetene i ordet endres ikke av hva man mener, og det er synd man får så dårlige erfaringer i barndommen at man forlater troen.

  • Tror ikke Torp jr har forlatt sin tro etter det jeg har hørt han har sagt. ! “Gjest” har mye rett – MEN: det er sannelig på tide å rette søkelyset på det MISBRUKET som lenge har versert i Guds Navn! Jeg er selv et offer for denne frekke galskap og mammon i vår Frelsers Navn i tillegg til å bli regelrett “økset ned” (med nådegaver og talegaver og lengsler og behov ) – etter en STOR frelse – av pastorer og eldstebrødre! Jeg ønsker i høy grad VELKOMMEN enhver AVSLØRING av all galskapen idag. Jeg har et levende forhold til min Frelser !! Og Hans Ord og et rikt åndsliv på tross av ensomhet !! Troen og frelsen er faktisk en personlig sak egentlig. Så kom de sammen de som hadde samme tro og ånd og delte alt i kjærlighet . Sånn er det IKKE idag . Der ÅTSELET ER SAMLES GRIBBENE var Jesu Ord og idag er det mye “åtsel” dvs mennesker som lider på mange måter og det er mye nød .., = mye for GRIBBENE der ute å gasse seg med!!
   Tragisk – for de som ennå er ubefestet i Ordet og derfor føres vill.

 2. SKAM PÅ HANVOLD!!!!’
  Her er det FAR Torps ekstremisme som er “syk”.
  Ikke sønnen! Jeg var selv innom i Skippergt på den tiden og Torp junior har HELT RETT!! Vederstyggelig av Hanvold å skylde på barnet og tenåringen som var i et sånt miljø! Torp er fortsatt på vill vei i det “nye apostoliskes forførelse “.
  Og Hanvold selv er jo MULTIRELIGIØS og i den falske apostel og profetbevegelsen vi har i verden idag! Nei, Hanvold. Dette var for drøyt!!

Det er stengt for kommentarer.