Jan Hanvold ut mot de blå sosialistene som styrer Norge

jan-hanvoldIkke lenger fult så glad for den borgerlige valgseieren i 2013

“Nå skal de blå-sosialistene stjele søndagen ifra oss. Ved at butikker av alle slag skal holde åpent. Budet om å holde hviledagen hellig, betyr ingen ting for regjeringen. For nå er jo Norge en sekulær stat, med mange religioner. Derfor kan vi ikke ha søndag som helligdag lenger. Om en ikke er kristen, betyr det mye for familier som skal følge opp barna sine. At de har fri på søndag. Da foregår det masse stevner og cuper innen idretten. En går tur i skog og mark. Går på ski og gjør andre ting. Det er en fryd å komme til Israel, å oppleve hvordan alt står på sabbaten,” skriver TV Visjon Norge grunder på egen Facebookside. Dermed uttrykker den kristne pastoren som først lovpriste den blå-blå regjeringen en viss skuffelse over kursen Norge har tatt.

“Selv sekulære jøder, respekterer dette, at hele landet holder sabbaten. Når hverken næringslivet eller arbeids organisasjoner ønsker søndags åpne butikker. Hvorfor vil ikke law-1024x681regjeringen høre på folket ? Nei, fordi de vet bedre, de er jo eliten som skal presse igjennom sine standpunkt. Det er bra at Bondevik går imot dette og engasjerer kirken og andre imot søndags åpne butikker. I USA jobber mange 7 dager i uka, p.g.a av at det er ingen forskjell på helligdager og hverdag. Vi trenger å stå opp for søndagen, som en fri og helligdag. Det neste de vil ta bort er påsken og pinsen, fordi Norge nå er et flerkulturelt land. Så vi må ta hensyn til muslimer og andre religioner.La oss holde søndagen hellig, så vil Gud velsigne de 6 andre dagene også. Jeg går i kirken hver søndag, fordi jeg vil være velsignet. Derfor går min kone og barn til kirken, fordi vi ønsker å lære barna den velsignelsen det er, å holde hviledagen hellig. Så går vi i kirken for byen vår og for landet vårt. Det er velsignelse å holde hviledagen hellig. Og Gud lønner dem som følger de 10 bud. Som det står i Salomo ordspråk 14:34 ” Rettferdighet opphøyer et folk, men synden er folkenes vanære.” Ønsker du å være velsignet de 6 hverdagene, så hold hviledagen hellig, ta del i gudstjenesten. Fyll opp kirkene og menighetene,” oppfordrer den kjente og omstridte TV pastoren i et innlegg publisert søndag. (Foto You Tube og kristenbloggen.net)

3 tanker om “Jan Hanvold ut mot de blå sosialistene som styrer Norge

 1. Begrepet “sosialisme” er svært mye misbrukt i Norge, som et skjellsord. Faktum er at det ikke har vært ført
  sosialistisk politikk i Norge noen gang. Partiet rødt er et sosialistisk parti. AP er et sosialdemokratisk parti, og
  det er egentlig SV også.

 2. Torstein. Vi er i den nye pakt nå. Søndagen er Herrens oppstandelsesdag og den kristne kirke feirer gudstjeneste da for å minnes Kristi oppstandelse fra de døde. Sabattsbegrepet er i søndagen overført til en kristen kontektst og Hanvolds poeng er å ha en fast dag da samfunnet stopper opp og tar en pustepause.
  Hvorfor er du i den gamle pakt Torstein?

 3. Jeg vet ikke om noen åpne butikker på søndagen har noen betydning. Folk blir ikke mer gudelige om butikkene er stengt.
  Store deler av samfunnet må jobbe på søndagen; helsepersonell, flygere, skiftarbeidere, sjøfolk, personer i transportbransjen m.m.

Det er stengt for kommentarer.