Jan Hanvold: “Trump`s Corona-smitte er djevelens krampetrekninger for å hindre at han blir gjenvalgt”

“Vi har hatt noen herlige dager på Hallingskarvet. Med kjente og ukjente, å frydet oss i Den Hellige Ånd. Og sent live 3 dager. Samt har jeg fått laget flere engelsk språklige programmer til vår Vision Heaven. Vi startet bønn for alle, hvor vi ber for hele Norge hver dag i oktober ifra 17.30 til 18.30. Vær med, å løft Norge opp i forbønn. Så ber vi hele tiden for Donald Trump. At han nå har fått corona, er bare djevelens krampetrekninger. For å prøve å hindre at han blir gjenvalgt,” skriver Visjon Norge sjef Jan Hanvold på Facebook. Hanvolds politiske analyse får blant annet Levi Fragell og Oddbjørn Johannessen til å reagere

“Men djevelen eller alle motstanderne, arbeider forgjeves. Når nå millioner av afro, latin og hvite amerikanere ber for Trump. Så valget er allerede avgjort, dette har vi jo vist i flere år nå. At Trump blir gjenvalgt. Til sorg for rasister, kommunister, sosialister og sekulær fundamentalister. Men til glede for oss som står for de kristne og jødiske verdiene,” skriver Hanvold som blir møtt av kritikk av Oddbjørn Johannessen som stiller spørsmålet hvordan Normisjon kan samarbeide med en redaktør som kommer med slikt vrøvl”.

Forvirrede norske politikere
“En lurer jo på hvor forvirret, våre politikere i Norge er. Nå har de startet et nytt Sentrum parti. Med super sosialister, som vi allerede har nok av i Norge. De har ikke en sjanse, til å komme inn på tinget. Så har har vi grasrot mannen Jan Bøhler som har gått over til Senterpartiet. Det har han gjort rett i. Når Ap ikke vil høre på grasrota, taper de velgere. Dette er ikke partiet for vanlig arbeids folk lenger, men for en liten elite. Som hever seg over vanlig folk. Så har vi Venstre som har fått ny leder. De vil bli kvitt kristendommen i Norge, ikke rart i når de har en muslim som nestleder. Samt at de skal inn i EU. De kommer garantert under sperre linjen. Så det er mye galskap som skjer i Norge, hvor klima hysteriet har tatt overhånd. Og Norge nå skal sage av den greina som har gitt oss velstand. For, å redde verden. Olja som har vært en stor velsignelse. Men når Norge kaster Gud og hans prinsipper ut. Blir alt dårskap og galskap. Derfor stemmer folk på grønnskollingene og andre partier som vil ødelegge næringslivet i Oslo og andre steder,” skriver Hanvold videre.

MDG galskap satt i system

Med sine forbud, nedlegging av parkeringsplasser, nye avgifter. Vi skal ikke bygge nye veier i dette landet. For vi skal alle sykle og gå. Vi skal reise med tog, som stort sett står. Motto til VY er: Det står alltid et tog. Så da blir det buss for tog. Så skal vi slakte alle kuer, å alle skal bli veganere. For, å ikke slippe ut gasser. Galskapen vil ingen ende ta. Når man skal fjerne benk i Oslo, fordi den er rasistisk. Samt at vi skal slutte å si han og henne. Etter hvert som galskapen utvikler seg har vi fått et ny kjønn som heter Hen. Ja, ja, det er godt å se på Jesus, troens opphavsmann og fullender. Som er svaret på alle ting. Den alvorligste krisa verden står ovenfor er : At vi har ei synde krise, at menneskene har vent seg bort ifra skaperen. Jeg tenker på : Hvorfor har Norge et dobbelt så stort budsjett som Finland? Det er lite forskjell på leve standeren i Norge og Finland.

“Norge må bli fri fra EU diktaturet”
“Saken er at vi har fått et byråkrati, som vokser seg større og større. Som som gjør det verre og verre for vanlige folk, å følge med. I en jungel av skjemaer, sliter lærere, sykepleiere og leger med, å gjøre jobben sin. Vi får stadig nye lover, som ikke tjener folket. Men som kontrollerer vanlige folk, med personvern, med nye bygge forskrifter ect. Små bedrifter må ansette minst en person, bare for å fylle ut skjemaer av alle slag. Erna og co , har solgt oss til EU. Vi har fått 12000 eu direktiver, som vi skal følge. Så vi trenger, å bli fri dette EU diktaturet. Norge står ovenfor så store utfordringer, at det eneste som kan redde oss. Er en gjennom gripende vekkelse. Så folk kan bli født på ny, å se galskapen og omvende seg til Gud. DA takker vi Herren for en ny uke, med forventing. Det er godt, å høre de gode nyhetene. Jesus kommer snart igjen. Og skal opprette sitt tusenårige fredsrike. Ha en velsignet uke,” skriver TV sjefen til sine følgere på Facebook. Jan Hanvolds politiske analyse blir ikke akkurat tiljublet blant aktivister på Facebookgruppen “Stans Pengepredikantene” som kappes om å håne Visjon Norge sjefens analyse av dagens virkelighet.

Facebook Comments

5 tanker om “Jan Hanvold: “Trump`s Corona-smitte er djevelens krampetrekninger for å hindre at han blir gjenvalgt”

 1. “Største skylda det hadde snekker’n som lagde stegan ta råtne bord.”

  Gud lagde Djevelen og covid og Trump og Jan Hanvold. Og der telte han deg òg!

  ?????????

  3
  2
 2. Enig med hanvold i ting angående mdg og eu. Også enig med han at Trump er det beste valget for usa og for verden. Men å skylde på djevelen blir for dumt. Hvem som helst kan bli smittet av denne corona dritten. At hanvold har rett i noen ting, betyr ikke at han er noen vi skal høre på. Han er fremdeles en løgner, pengepredikant, og kjeltring.

  2
  4
  • Jan Hanvold er dessverre ingen intelligent mann. Og heller ikke særlig opplyst. Det verste er at han smitter andre forskremte, forvirrede og forstokkede mennesker med samme pølsevev.

   Jan Hanvold, Jan Åge Torp og Søkelys er svart humør. Pinlig komisk men utnyttelse av andres lidelser.

   3
   1
 3. Merker meg det Hanvold (og andre) stadig sier om vekkelse. Eneste måten jeg kan tenke meg det ville skjedd på er hvis det blir hungersnød, krig, ordentlig pest, jordskjelv eller tsunami som skyller bort halve Norge eller noe sånt.

  Slike ting skjer garantert etter bortrykkelsen.

  3
  4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *