Jan Hanvold tilbake i Norge -innlagt på Drammen sykehus

TV predikanten Jan Hanvold er tilbake i Norge og er innlagt på Drammen sykehus. Han ble transportert tilbake til Norge med ambulansefly fra USA hvor han fikk en hjerteinfarkt. Flere av Visjon Norges programledere har tidligere oppfordret Visjon Norges publikum om å stå sammen med Hanvold og familien i bønn. Oppfordringen gjelder fortsatt i høyeste grad. –Jeg henvender meg til den store Visjon Norge-familien som Jan er så glad i, om å gå i forbønn for denne situasjonen, fortalte programleder Astri Weber Gellein Laurendz under programmet «Studio Direkte», kort tid etter at det var kjent at Hanvold hadde fått et hjerteinfarkt. -Men vi må fortsette å be for Jan og hans familie. Bønn hjelper og vi ser frem til ytterligere fremgang for Jan Hanvold, sa redaksjonsleder Arne Pedersen under «Studio Direkte» i forrige uke.

8 tanker om “Jan Hanvold tilbake i Norge -innlagt på Drammen sykehus

 1. Gikk som jeg ventet. Han er sterk, men det er begrenset hva vi alle kan tåle alle sammen, så vi må leve sunt hele gjengen. Må Gud gi nåde og vi selv gjøre vårt. Tviler på det er mange som lever så sunt i matveien som Ture. Mormor levde sunt som Ture.

  Ba for Hanvold -at de måtte ta ham fort ut av kunstig koma, ( det er ikke bra) og kjente fred. Og hatt fred siden. Og tenkte han er nok raskt hjemme. Og jeg sa DETTE kommer det noe bra ut av.

  Nå har jeg intet imot at det blir HELT slutt på VISJON Norges Howard Browne-samarbeid og turer dit og andre steder. Vi vil IKKE ha det. Trenger ikke gå over dammen etter vann….

  Geir Jonassen, Leif Jakobsen, Stig-André Lippert m.fl. har hatt gode programmer i det siste. Ordet og Israel’s stevne nylig var også bra program. Med gode gamle sanger om Jesus og Korset.

  4
  6
  • Og plutselig er Insigna interessert i å få et svar fra Hannah på noe. Etter å ha skrevet uhøflig og utrolig barnslig og frekt.

   Og spørre om noe -som OM alt var ok fra din side. Det blir bare sært…

   Det er en langt i fra normal oppførsel. Er du seriøs? Er du et barn?

   Kommer dere folk dere aldri videre?
   Opptatt av og lever for spesielle opplevelser , atmosfærer, higer stadig etter MENNESKER som stadig skal profetere over en, og over land og folk.

   Jeg har profetiene i Bibelen og Guds Ånds ledelse i mitt liv.

   Kommer det noe viktig fra GUD, som virkelig gjelder, så sover jeg IKKE.

   Du er full av harme og ufred.
   Og jeg har holdt meg unna deg. OG kommer til fortsatt å gjøre det. Inntil du kommer deg ned på jorden og finner fred i Gud.

   3
   6
  • 22. juli-profetien er overflatisk sett bare komisk, men viser hvor skummel sammenblandingen av religion og politikk kan bli selv i vår fredelige del av verden. Hellige krigere kan finne religiøs legitimitet for politisk galskap.

   De verste eksemplene på guddommelig ideologi og menneskefiendtlig overtro er selvsagt muslimske teokratier, men også nasjonalkonservative og faktafornektende hatgrupper og konspirasjonsteoretikere i Russland, det tidligere Øst-Europa og USA påberoper seg ofte en religiøs rett til å undertrykke andre mennesker og begrense vitenskap, demokrati, frihet og kjærlighet.

   Å tro på spøkelser, astrologi og en flat jord er svært uskyldig sammenliknet med den dødelige islamismen, den høyreekstreme kristenfundamentalismen i Nord- og Sør-Amerika, det hensynsløse religiøsiteten i Israel og den fordummende karismatikken i Afrika.

   PS. Selvsagt er det dessverre også politiske bevegelser som ikke dyrker en utenomjordisk guddom, men sine dogmer og diktatorer like trangsynt som religiøse samfunn og sekter. Både politiske og religiøse ekstremister kan være like nådeløse i sin faktamotstand og like brutale i å straffe motstandere og «syndere».

   Overtro og galskap er og blir overtro og galskap. Gud og Satan har neppe skylden.

   😘

   4
   2
 2. Til hannah det var bare et spørsmål ro deg ned slapp av du må forstå at folk er drittlei hersker teknikkene du bruker mot andre mennesker 😄 kanskje du burde lytte til Guds ord angående det faktum at vi må leve gjennom trengselstiden , kom deg ned på jorden legg fra deg falsk læren som du formidler, bibelen sier ikke at vi skal rykkes opp til himmelen før trengselstiden og Jesus andre komme.

  5
  2
  • Jo
   Bibelen sier så😊
   Ingen trengsel. Du er ingen jøde.
   Veeeldig sint nå Isigna…. Jeg skjønner det😉

   Vet du noe? En god regel å huske…
   Når de som underviserser viser lite glede og trygghet så er det grunn allerede til å slå av.

   Se på noen som f.eks. ber etter penger til kollekt og ofte også kan virke sinte, da blinker det noen varsellamper hos meg.

   5
   6
 3. Ingen er sint på deg hannah 🤣jeg med andre er drit lei av de falske påstandene du kommer med mot personer i kommentarfeltet falsk profetier vrang forestilnger og vranglære er det eneste du klarer å gulpe opp, meg er det ikke synd på jeg har kone og barn og en godt avlønnet jobb bor fint gjør jeg og 😊😊hvordan går det med deg?😃

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.