Jan Hanvold: “Så er det fritt frem for NRK til å mobbe og henge ut meg og andre”

Støttespillere som Henry Østhassel og seniorpastor Oddvar Johansen  er ikke overrasket over utfallet i PFU. TV Visjon Norge sjef Jan Hanvold reagerer nå sterkt på at pressens faglige utvalg (PFU) ikke gav han medhold i sin klage mot NRKs oppsiktsvekkende dokumentar omkring Jan Hanvold og Visjon Norge som ble sendt på brennpunkt i fjor høst. I kommentar publisert på egen Facebookside, slår Hanvold fast at det med dette er fritt for NRK (og sikkert andre også) til å mobbe og henge ut meg og andre,” skriver Jan Hanvold tirsdag. I kommentaren viser Hanvold til at PFU og også kringkastningsrådet har konkludert likt. I sin reaksjon sier Hanvold at han ikke er overrasket over utfallet

“Det er jo ikke uventet, da det sitter media-folk i begge fora, -Så dette blir jo som bukken som passer havre-sekken,” skriver Hanvold som mener at vi igjen har fått et bevis på at vi lever i et “demo-diktatur” hvor den politisk korrekte eliten og kamaraderiet styrer,” skriver Hanvold som ikke ser noen mening om å gå til søksmål mot NRK. “Og skulle gå til søksmål imot NRK, har ingen hensikt. Da det ville koste skjorta, å ikke føre frem,” skriver Hanvold som nok har rett i det. Det å sette i gang en rettsprosess mot den statlig finansierte radio og tv kanalen vil kunne bli en svært dyr fornøyelse, som neppe vil føre til et annet resultat enn det som foreligger etter møtet i pressens faglige utvalg.

Kaller NRK “Fake News”

“Det som er betryggende er jo at fler og fler, ikke tror på NRK eller main-stream media lenger,” skriver Hanvold som legger til at det i disse fore er “for mye Fake-news, hvor sekulær-fundmentalistene styrer,” slår Jan Hanvold fast før han avslutter med at “Gud må se i nåde til dem. Da står vi på, å kjemper kampen videre. Så mennesker kan bli frelst og møte Jesus,” avslutter Hanvold som også er et yndet hatobjekt på Jan Kåre Christensens “himmelske blogg”:

“Ikke uventet” skriver støttespiller av Jan Hanvold

Også avisen Dagen har i dag omtalt Hanvolds nederlag i  PFU og blant Hanvolds støttespillere er heller ikke overraskelsen særlig stor. “Noe annet hadde vi selvsagt ikke regnet med..”, skriver Oddvar Johansen som er seniorpastor i Filadelfia Drammen, mens Henry Østhassel i Konvertittstiftelsen slår fast dette: “Helt som jeg forutså av koseklubben PFU som bare er til for å beskytte hverandre. Det er en koseklubb hvor man sitter og sludrer litt mellom smørbrødene. Det er som med Spesialenheten for Politisaker som mente at det var helt greit at pilitiet kappkjørte i Oslofjordtunellen i 205 kr/t fordi de hadde; «biler som er særskilt egnet for kjøring i høye hastigheter. Ja vel ja, da kan altså Petter Solberg bare tråkke på. http://www.tv2.no/…/politiet-raakjoerte-i-over-200-kmt…Jeg har for lengst mistet all tillit til systemet som bare er til for å beskytte dem selv. Politi, domstoler, barnevernet, PFU osv. Tillit er noe man må opparbeide seg – tillit kan ikke forlanges slik de gjør det i Nord Korea,” skriver Østhassel i kjent stil.

 

 

11 tanker om “Jan Hanvold: “Så er det fritt frem for NRK til å mobbe og henge ut meg og andre”

 1. Det var jo en svært grundig dokumentar, som var 100 % faktabasert.
  NRK var forsiktige og kan ikke klandres noe. Hanvold fikk jo anledning til å se gjennom programmet på forhånd, og hadde ingen merknader.
  Så kommer det masse negative reaksjoner i hele landet på FAKTA at Hanvold klager. Det han egentlig klager på er jo at NRK har fortalt sannheten om ham, og den er ikke pen!

 2. Vel,det er svært viktig å påpeke og kritisere Hanvold fordi han svindler og bedrar mennesker i Jesu navn. Her har NRK og andre gjort en god jobb. Jeg har på min blogg omtalt hans gjengifte, men skjønner jo at gjengifte bare er en liten bagatell. Hanvold er tross sine brister en stor Guds mann som vil må be for og velsigne.

 3. Hanvolds spekulative innsamlingsmetoder burde vært straffbare. De går ut over sårbare mennesker som er lette å manipulere og skremme. Hanvold går ikke av veien for å bruke all midler for å få inn penger.

  Rart han tåler så lite når han selv ikke legger bånd på seg i omtale av andre.
  Hvor hører det for eksempel hjemme å kalle vår prinsesse for “en representant
  fra helvete”.
  http://www.vg.no/rampelys/kongehuset/martha-louise-er-en-representant-fra-helvete/a/153806/
  Hanvold er dessverre en løs kanon på dekk, som ved sine mange ufine stunts ødelegger for Visjon Norge.

 4. Jan Hanvold greier helt utmerket å henge ut seg selv. Med sine mange dumme og lite gjennomtenkte utspill har han tråkket over mange grenser. Hva med å lære seg litt folkeskikk?

  • Han minner litt om Trump og Jan Kåre; de har ikke for mange brikker å flytte med, åpner munnen altfor ofte, og det er stort sett gørr som kommer ut!

 5. Søppel og dritt og vas. Kristenfolket er verst i sine kommentarer. Skjønner godt Hanvold føler seg sveket av judaser i staben. Har faktisk ingen sans for den type kristne. Greit og mene noe annet, men de kan rette kritikken der den høre heime og så kan de bare gå. Ingen tvinger dem til og jobbe for Hanvold. Ingenting verre enn og bli dolket av folk en stoler på. Hanvold er ikke fullkommen som alle oss andre, men så kan en jo prøve selv og stå i det trøkket 24/7. Alle disse kristne som spyr ut søpla si, tenker dere ikke på familien og barna? Samlet inn en milliard til seg selv? He, he. Det koster jo ikke noe og drive TV kanal 24/7 og ha 60 ansatte? Jada, Hanvold har temperament, har ikke helt sansen for superlativene han slår om seg med på Facebook . Men, men hvem er perfekt. Vi kan vel si litt alle mann når vi blir presset selv om vi er kristne.

  • Superlativer fra Hanvold? Du er klar over hva et superlativ er? Nei, det er definitivt negative adjektiv den mannen lirer av seg. Superlativene kommer kun frem når han snakker om seg selv og andre som svindler penger fra folk i Jesu navn.
   Mannen er en gjennomsyret ond mann!

 6. I Guds øyne er Jan Kaare Hanvold som en gris å regne. Da skriften sier at han som en gang tok imot Jesus og ble renset i hans dyrebare blod, har vendt seg tilbake til synden. Så er han som en gris som velter seg i søla igjen, eller som en hund som har kastet opp og spiser opp sitt eget oppkast. Vemmeligere enn dette kan ikke ting bli, derfor er Jan Kaare Hanvolds liv og virke verre for Gud en både bordeller, horehus og å gå i en Moske for å tilbe en månegud som Muslimene gjør. Jan Kaare Hanvold og de som går med han er i Guds øyne de menneskene som fremfor alle andre mishager ham.

 7. Arne Ulf, påfalllende at Jan Kåte måtte benytte DET kleine bildet, som illustrasjon. Blir like patetisk som når Dagbladet benytter unge damer i bikini på forsiden, for å fortellle at det blir sol og sommer over østlandet?
  Heldigvis har du Forstander Ulf og Smyrna Oslos ekte hjemmeside det moralske kompasset i orden?

Det er stengt for kommentarer.