Jan Hanvold på vei ut av koma. Er i ferd med å vekkes

Jan Hanvold, som fikk hjerteinfarkt på reise i USA, forrige uke, vekkes nå langsomt fra kunstig koma. – Det går den riktige veien, sier Inger Hanvold lettet til Norge IDAG. Som kjent ble Hanvold rammet av hjerteinfarkt under en reise i USA og det ble foretatt et kirurgisk inngrep og Hanvold ble lagt i kunstig koma. I følge de siste opplysninger er Hanvold nå i ferd med å våkne opp og skal ha respondert på besøk. “Nå er han tatt av maskinene som har holdt hjertet i gang og legene har begynt å trappe ned medisinene, opplyser pårørende til Norge IDAG. Han responderer nå på familie som kommer på besøk. – Det går den riktige veien, sier hans kone, Inger Hanvold, lettet til Norge IDAG.

Nyheten om Hanvolds hjerteinfarkt og kunstige koma førte til at mange troende over hele Norge gikk i forbønn for Hanvold. Nå er han på bedringens vei og ting ser ut til å gå veien for Hanvold.

 

4 tanker om “Jan Hanvold på vei ut av koma. Er i ferd med å vekkes

 1. Så bra😊👍
  Tenkte dette ville gå bra. Godt det var mulig å få ham ut av kunstig kona nå, ikke bra å ligge lenge slik for noen organer. ligget allerede over en uke. Tøft for varma og kona, dette må bare føles fantastisk for ddm.
  Går nok fort fremover nå. Han er sterk.

  3
  4
 2. Jeg har møtt Jan Hanvold her i Bergen ved to anledninger og har hatt personlig samtale med ham. Videre har jeg vært på Gjestegården under en direktesending.
  Det er meget trist at Hanvold skulle få et kraftig hjerteinfarkt mens han opphold seg i USA – det ville selvsagt vært langt bedre om det hadde skjedd i Norge. Trolig tar det lang tid før han kan begi seg ut på en flyreise over Atlanterhavet. Jeg kjenner en mann herfra som fikk hjerteinfarkt på Gran Canaria : Han måtte vente en måned før han kunne ta fly hjem.
  I kveld har jeg sett på TV Visjon Norge. Programlederen har uttalt flere ganger at denne kanalen nå har store økonomiske utfordringer. Han ber 10.000 vipse 200 kroner – da kommer pengene direkte inn på kanalens konto.
  Således er det en reell fare for at TV Visjon Norge går i svart – kan hende vil Hanvolds sykdom forsterke denne prosessen.

  4
  3
 3. Tider skal komme, tider skal henrulle. På kort sikt vil nye pengepredikanter overta etter dem som faller fra. Fristelsen blir for stor. Og det religiøse grunnlaget er perfekt grobunn for giftig bakterievekst.

  Forstår at ensomme minstepensjonister og sorgtunge enker lar seg forføre av Hanvolds skremmende trusler og ekstremistiske tigging. Noen vil savne ham som en kamerat i TV-hverdagen. Men kanskje noe nytt og bedre kan få lov å utvikle seg når han sitter invalid i junaiten? Vi må bare fgi gi det tid.

  Noen er født grådige og hensynsløse, andre er uselviske og lettlurte. Men sammen skal vi utvikle kloke systemer for å overstyre naturens luner og isteden spre fornuft, sannhet og kjærlighet til alle.

  Ja, vi får håpe Hanvold koser seg der han er
  og kanskje holder seg unns og trapper ned. Så får vi håpe fornuft og sannhet overtar for falskhet og overtro. Og vi får håpe de verste svindlerne møter såpass mye sunn skepsis at denne typen bedragerske fantasier snart dør ut.

  Den nye teologien i «frafallskirken» har byttet ut slaveri, overgrep og dumhet med omsorg, klokskap og godhet.

  Tross stygge tilbakeslag med religiøst hat, egoistisk toskeskap og ideologisk forakt for sannhet, kryper samfunnet sakte framover.

  Det liker vi.

  3
  2
  • Har selv hørt (merkelig nok, like før Hanvold ble syk nå) en eldre trofast giver si :

   « hvem skulle ELLERS styrt kanalen, hvem kunne NOENSINNE klart det? Det finnes jo INGEN som han…» (?)

   De VIL heller ikke ha noen annen. Jeg tenkte der og da at når idolet deres ikke er mer, så visner disse litt. Slik skal det ikke være.

   Slik personfokusering er ikke bra. Men de ser det ikke. Men jeg kan forstå de eldre -når jeg bruker litt godvilje. Og forstår dem enda bedre om de er enke eller syk eller ensom.

   Men dessverre, likedan har det vært med Ulf Ekman, Howard Browne, alle Bill /Joel’er i USA, og så mange mange andre. «Kongen i menigheten».

   Jeg HAR sett pastorer som skiller seg ut. De er virkelig en hyrde for sin menighet, taler klart Guds Ord, har omsorg, taler vél og utnytter ikke mennesker. De er sjeldne.

   1
   3

Det er stengt for kommentarer.