Jan Hanvold og Guillermo Maldonado -noen må betale prisen for sin tro på Messias Jesus

Årets karismatiske storfest i Telenor Arena er nå over. Apostelen og hans team som avleverte store og svulmende løfter om helbredelse, velstand, penger og endog nye
hofter er reist hjem, og forsamlingen, trolig lettet for noen millioner kroner er vendt tilbake til dagliglivets gjøremål, kanskje ventende på at pengene og helbredelsene som ble lovet, skal materialisere seg. Men i Iran sitter det en ung kvinne som ikke maldonado-hanvoldkunne komme til din åndelige fest i Telenor arena. Hennes navn er Maryam Naghash Zargaran Nasim . Hun er ikke så heldig at hun fikk anledning til å høre den superapostel du fremhever nærmest som en reserve Gud for å få skikk på tingene i Norge. Norge trenger apostelen Guillermo Maldonado, så jeg en kvinne skrev på Facebook. Jeg i min naivhet ha helte tiden trodd det var Jesus Norge trengte, men nok om det. Tilbake til Maryam Naghash Zargaran Nasim. Hun en kvinne som valgte bort islam og erklærte at Jesus er Herre, men i motsetning til det dere apostler lover, strømmet problemene på da hun mottok Jesus som Herre.

Maryam Naghash Zargaran Nasim er at navn som kanskje ikke er så lett å huske som navnet til Norges store redningsmann Guillermo Maldonado, apostel og pastor i en stor velstandsmenighet i Miami. Men Maldonado kan nyte frukten av sin tjeneste i fengslet-iransitt private jetfly, i sitt  luksuriøse hjem eller i en av sine flere dyre biler, sitter Maryam Naghash Zargaran Nasim  fengslet i et tøft fengsel i Teheran. I følge rapporter skal kvinnen som har sittet der i tre år, være alvorlig syk og døden nær, fordi myndighetene nekter den 36 år gamle kvinnen nødvendig medisinsk behandling. Den kristne kvinnen som ble arrestert i 2013 fordi hun var involvert i å plante menigheter i Iran. Maryam Naghash Zargaran Nasim var en del av det samme arbeidet den nå løslatte pastor Saeed Abedini jobbet med, å grunnlegge menigheter i Iran.  Den nå fengslede kvinnen var en av de første som ble omvendt som en frukt av pastor Abedini’s virksomhet i Iran. Den 36 år gamle kvinnen valgte dermed å forlate Islam og Allah til fordel for Jesus Kristus. Den iranske kvinnen som ikke har tatt ut den helbredelsen eller velstanden,  som du Jan Hanvold, -og dine apostel-kolleger støtt og stadig lover til oss i bytte med en pengegave til deres virksomhet. I følge Baptist Press lider den fengslede kristne kvinnen av diabetes, smerter og en alvorlig hjertesykdom. Hun har nå begynt å sultesteike i fengselet fordi landets myndigheter gjentatte ganger har nektet henne å bli transportert til et sykehus i nærheten. (foto Facebook)

Nær døden, trenger vår forbønn

“Hun er i ferd med å dø,” fortalte Abedini til Baptist Press nylig, og den nå løslatte pastoren la til at hun ble straffet bare fordi hun hjalp ham i tjenesten. I følge Maryam Naghash Zargaran Nasim’s søster, Naeemet, skal den dødssyke kvinnen ha blitt sendt til sykehus da hun falt i koma i fengselet, men etter å ha våknet opp igjen, ble hun sendt tilbake igjen til fengselet mot legenes råd. Naaemeh fortalte pastor Abedini -at hun hadde sett til sin søster den korte tiden hun var på sykehus, hun hadde fått tatt noen fotografier. Hun lå der i koma og hennes søster trodde først at free-Nasimhun var død,” forteller Abedini til Baptist Press. Legene sa at hun burde være på sykehuset, men politiet tok henne tilbake til fengselet for to dager siden. Den 36 år gamle kvinnen soner en fire år lang fengsels-straff for å ha truet den nasjonale sikkerhet ved å plante nye menigheter. Det er den nøyaktig samme anklage som ble rettet mot pastor Saeed Abedini som ble dømt til 8 års fengsel. De iranske myndigheter har lenge jobbet hardt for å slå ned på kristen virksomhet i landet, og har siden 13 mai slått til mot  ti forskjellige husmenigheter i Teheran området. Guds folk må be for den forfulgte kirke i Iran og i disse dager, Jan Hanvold, -skal vi ikke kreve våre rettigheter og forlange at pengene skal strømme inn, men i stedet skal vi legge den syke og fengslede kvinne frem for Gud i bønn. La oss be for vår fengslede søster i Herren,  og la oss be for alle som må betale prisen for å følge Jesus Kristus, og tilslutt Jan Hanvold og alle dere store apostler. Legg bort deres apostel-nykker og kom dere ned på knærne med bønn og tårer for alle dem som ikke jubler i fengende møter med apostler og team fra Amerika, og la oss enkelt be for den kvinnen som representerer den sanne lidende Jesu Kristi kirke. Og tilsist et vers fra Herrens Ord.  “Kom fangene i hu som deres medfanger, dem som lider ondt, siden I og selv er i legemet!” (Hebr 13,3)

 

 

 

 

Én tanke om “Jan Hanvold og Guillermo Maldonado -noen må betale prisen for sin tro på Messias Jesus

  1. Ikke tror jeg at Hanvold svarer på dette, men hvis han hadde prøvd ville han nok fått et forklaringsproblem. Maldonado tok turen til Norge for å hjelpe Hanvold til å få mer penger i kassa. Kanskje ga ikke stevnet i Telenor Arena den helt store uttellingen, siden Hanvold rett etterpå går ut og dømmer “gjerrige” mennesker til fortapelse, dvs de som ikke gir rikelig til hans storhetsfantasier.

Det er stengt for kommentarer.