Jan Hanvold hevder avisen Dagen lyver

hanvold-tar-imotTV grunder Jan Hanvolds forhold til den kristne avisen Dagen har lenge vært anstrengt og TV Visjon Norge grunderen har flere ganger langet ut mot Dagens redaksjonelle linje og journalister. I en post på Facebook publisert torsdag hevder apostel  Jan Hanvold at Dagen rett og slett lyver: “.Ellers ser jeg avisen  Dagen lyver igjen. Jeg har aldri kalt paven for antikrist. Men at han er en forløper for antikrist, å at den katolske kirke er skjøge kirken som Johannes åpenbaring omtaler. Dette er jo klassisk pinse-teologi som alle klassiske pinsevenner tror på, å vet stemmer med bibelen. Må Gud velsigne Dagen og alle deres journalister. Jesus kommer snart igjen,” slår Hanvold (bildet av en utslått Jan Hanvold)

Bakgrunnen for Jan Hanvolds siste utfall mot Vebjørn Selbekk og hans journalistkolleger i avisen Dagen er et innlegg skrevet av Jan Paus der det stilles spørsmål ved “språkbruken i Visjon Norge” -hvor Paus blant annet skriver dette: “Derfor synes jeg det var skuffende at Hanvold i en TV-sending omtalte paven og Den katolske kirke som Antikrist, og som han sa at det å studere teologi var idiotisk og at de som studerte det ble idioter. Det minner ikke bare om at en opphøyer seg selv til å være den som har skjønt alt, men heller om dårlig folkeskikk, og liten forståelse og respekt for brødre og søstre i andre arbeidslag. Jeg tror Visjon Norge kunne bli enda bedre med litt selvransakelse og å rydde opp i sitt språkbruk,” skriver Paus i innlegget som kan leses fra Dagen.no

Ingen tillit til Dagen

hanvold-hevder-dagen-lyverTV grunder Hanvold har ved flere anledninger uttrykt sterkt at han misliker avisen Dagen og dagens utfall på Facebook er bare et av flere som har blitt rettet mot den kristne avisen. Hanvold som av mange oppfattes som  “en løs kanon” har brukt facebook til et sted hvor han slenger med leppa. Hanvold omtalte tidligere i år Dagen som en “religiøs avis” og dette er noe som i Jan Hanvolds tros-teologiske verden står i motsetning til sann og levende kristendom. Det er ikke så forferdelig mange år siden medlemmer av trosbevegelsen var opptatt med å drive ut “religiøse demoner” eller “religiøse andemakter” som Ulf Ekman kalte det. Hanvolds Facebook post avsluttes med en utladning om kanalens videre sendinger….” Dette er jo klassisk pinse-teologi som alle klassiske pinsevenner tror på, å vet stemmer med bibelen. Må Gud velsigne Dagen og alle deres journalister. Jesus kommer snart igjen, så vi må stå på å forkynne evangeliet overalt. Og trene folk nå i endetidens vekkelse. Derfor åpner vi også en avdeling av vår bibel og media skole i forum kino, Bergen til Høsten. Neste konferanse vi sender er Norge Idag, generalforsamling på Bildøy. Før vi fortsetter i Kristiansand. Da skal vi på møte med Rodney og få oss en god latter. He, he, ha, ha, halleluja. Gud eer god.

hanvold-dagen

 

2 tanker om “Jan Hanvold hevder avisen Dagen lyver

  1. Jeg så noen minutter på Browne nå. Han gikk rundt og dyttet folk i gulvet ved hjelp av manipulasjon. Han lovet også millioner til en eller annen mann før han ble puffa i gulvet.

Det er stengt for kommentarer.