Jan Hanvold: Dårlige nyheter til dere som tror at Bernie Sanders eller han homsen vil vinne valget i 2020

Jan Hanvold: Vekkelsen kommer og vi skal feie ut Jesabel og hele kostebineriet i Jesu navn, slo Jan Hanvold  fast på TV lørdag. “Hvis noen skal høre på nyheter om at Bernie Sanders vinner, eller han homsen fra South Bend vinner presidentvalget, så har jeg veldig dårlige nyheter til dere, for Donald Trump blir gjenvalgt som president, takk og lov og pris, halleluja!»«Hvor dum kan du bli og fortsatt puste, hvis du ikke forstår at Gud er på ferde, at Donald Trump er et mirakel ifra Herren! Så ikke hør på NRK eller TV2, eller disse dustene i disse TV-kanalene. De skjønner ingenting, og er fulle av sosialisme og kommunisme og antikristens ånd, amen!» «.. og jeg har min egen TV-kanal, så jeg kan si AKKURAT DET JEG VIL, amen!» slo Hanvold fast i kveld på Visjon Norge, 15. februar

“Her forkynnes «evangeliet» på Visjon Norge. Skam dere kristne støttespillere!,” sier Levi Fragell i en kommentar til Hanvolds utsagn på direkte tv lørdag kveld.  Hør klippet under og vi beklager lav lyd.

Slået op af Cecilie Erland i Lørdag den 15. februar 2020

8 tanker om “Jan Hanvold: Dårlige nyheter til dere som tror at Bernie Sanders eller han homsen vil vinne valget i 2020

 1. Jeg har vanskeligheter med å tro at Donald Trump er antikrist. Jesus var omtrent 30 år da han stod frem og Trump nærmer seg 74 år og hadde i Norge vært pensjonist.
  Jeg finner heller ikke gode grunner nok i Skriften til at Antikrist skal være en amerikansk president. Jeg tror vi må plassere Antikrist enten som en europeisk politisk superhelt eller mest sannsynlig en muslimsk leder som vil gjenskape det ottomanske imperiet.

  6
  3
 2. Dette med antikrist og hvor han kommer fra kan man ikke vite. Europa er for liten og svak til å styre hele verden. USA er supermakt, men kan ikke kontrollere hele verden. Kina vokser seg stadig større, men kan ikke kontrollere hele verden. Så her er det snakk om en globalistisk regjering som på tvers av land og folk tar i bruk totalitært diktatur for å styre hele verden. En slik konstellasjon er ikke på plass enda selv om planene er klare. Islam vil ha en nøkkelrolle.

  4
  2
 3. Spekulasjoner om Antikrist er en eldgammel øvelse, men framstår for opplyste mennesker som hårreisende overtroiske.

  Jeg forstår at visse kristne godtar enhver utrolig forklaring basert på metaforer og syn som er gjengitt i bibeltekstene. Likevel har alle som har foreslått religiøse og profetiske forklaringer på slike tekstbiter, tatt skammelig feil.

  Nye varsler om Jesu gjenkomst og alle slags endetidsfantasier fremstår ikke bare som underholdende for folk med sunt bondevett, men også som pinlig naive og fordummende. Minner om at ordet “salig”, som betyr “lykkelig” og “velsignet av Gud” i Bergprekenen, er det samme ordet som i uttrykket “heil og sæl” og det engelske “silly”.

  Det er fint å ha et åpent sinn, men hos dem som seriøst spekulerer om endetidens antikrist, faller visst hjernen ut.

  2
  1
  • Har du lest Valdres profetien ? siden du tydeligvis dømer andre på deres intelligens, kan du forklare meg hva av avsnittene i denne profetien som ikke har skjedd ?
   Om du gransker nyere historie om Europa og Norge fra 1968 og frem til i dag, så vil du finne at det er kun deler av kapittel 4 som gjenstår , nemlig Jesus gjenkomst , 3 verdenskrig og at vi fra vesten må flykte alt det andre har skjedd . Jo men sier du flyktninger blir da ikke mer og mer behandlet som Jødene før 3 verdens krig ? Jo det bli de, sjekk litt rundt flyktning leirer i eksempel vis Hellas å Libya , sjekk lit rundt rettigheter til uretunerbare flyktninger i Norge .
   Jeg er enig med deg i at det er mye spekulasjoner ol. om hvem som er hva og det er vel nokså naturlig gitt tiden vi lever i , men du skal være rimelig fornektende om du påstår at alt som står i Valdres profetien er bare tilfeldigheter .
   Jesus kommer veldig snart igjen og jeg påminner om igjen , vi må bøye oss i dyp bønn og være rede, for dagen og timen kjenner ingen.

   2
   2
 4. Jan Hanvold er ingen Guds mann!! Hvorfor forlater han ikke plattformen?? Dessuten må Hanvold snart be hele Norge om tilgivelse!!

 5. Det er faktisk ikke interessant hvem som får rett. Resultatet får vi når stemmene er telt opp. Å spekulere blir bare dumt. Når det er sagt, heller Trump enn en av de andre to. Ikke fordi jeg er spesielt begeistret for Trump, men fordi jeg tror de andre vil være mye verre alternativer.

Det er stengt for kommentarer.