Jan Aage Torp ut mot Dagen og redaktør Selbekk i krast innlegg -etter Hanvold kritikk

Velkjente pastor Jan Aage Torp i Oslokirken er blant dem som reagerer sterkt på avisen Dagens kampanje-journalistikk mot Visjon Norge og Jan Hanvold. I et innlegg publisert både på kristen-koalisjonens nettside og også i avisen Dagen skriver Torp dette: “Det er en tragedie som brettes ut i avisen Dagen, nesten daglig: Man går systematisk til krig mot evangeliets fanebærere i vår nasjon.” 

Viser til Selbekks støtte overfor blogger Christensen

og Torp fortsetter: “Selbekk utfordret på Dagsnytt Atten avisen Norge Idag til å være en kritisk røst. Men det er jo nettopp Norge Idags styrke. Mens Selbekk har fått en etterlengtet rolle i Kringkastingsrådet, så utfordrer Norge Idag nettopp NRK og Kringkastingsrådet. Mens Selbekk gir uforbeholden støtte til barnevernet, setter Norge Idag søkelyset på de gruoppvekkende inngrep som gjøres av det sekulærhumanistiske barnevernet. Mens Selbekk heiet frem en blogg-mobber som er blitt entydig dømt og straffet av tingrett, lagmannsrett og høyesterett, har Norge Idag gitt tydelige råd om hvordan sjikane og personforfølgelse bør ta slutt. Mens Selbekk radbrekker TV Visjon Norge, så viser Norge Idag konstruktivt hva tv-kanalen faktisk gjør. Dette er hva en avis gjør som «taler der andre tier». Takk, Finn Jarle Sæle & Co!

Les hele Jan Aage Torps innlegg her:  http://www.dagen.no/dagensdebatt/samfunn/KRISTENLIV/Et-fornyet-Dagen-og-Hanvolds-150.000-seere-550815

12 tanker om “Jan Aage Torp ut mot Dagen og redaktør Selbekk i krast innlegg -etter Hanvold kritikk

 1. Spørsmålet er HVILKET evangeliet man går imot. Det evangeliet som får høyest prioritert på Visjon Norge er vel PENGEEVANGELIET.

  • Dessverre har du rett Birgir. Mange av de gjestene som blir invitert til Hanvolds kanal forkynner et høyst tvilsomt evangelium, selv om det via Visjon Norge forkynnes noe bra.

  • Selvfølgelig er det noe bra og. Men det “andre” får altfor stor plass. Jeg sluttet å se på Visjon Norge fordi de “klarer” å få omtrent hvert eneste bibelvers og hver eneste bibelfortelling til å omhandle penger.

  • Jeg kjenner ikke Kanal 10 spesielt godt, men også de har jo webtv, så jeg kan legge en link til kanal 10.
   Jeg så at det på kanal 10s nettside lå link til programmer med Robert Liardon, en merkverdig skrue som hevdet at han var i himmelen når han var 7 år og hadde vannkrig med Den Hellige Ånd.
   I tillegg hevdet Liardon at himmelen rommet kroppsdeler som armer, knær, hjerte, nyrer osv osv.
   Når Liardon i følge seg selv spurte Jesus om hva dette var, så svarte Jesus at dette er kroppsdeler som er ment for de troende. Grunnen til at lagrene var fulle, var at de troende ikke hadde tatt i bruk sin autoritet og gjort krav på dem i Jesu navn.
   Liardon ble senere avslørt som -da han ble tatt med buksene nede i seksuell omgang med en mannlig ungdomspastor,
   https://www.charismamag.com/index.php/blogs/621
   Det er nettopp linker og program fra slike i trosbevegelsen som gjør meg betenkt med å promotere kristentv.
   Nå ser jeg at linken til Liardon er død, så jeg vet ikke om de sender program med ham.
   Dog kan jeg selvfølgelig linke til kanal-10s webtv -og eventuelt skrive dersom noe skulle dukke opp.

  • Jo, da. Mange trodde på Liardons utsagn om lager av menneskelige reservedeler i himmelen. Senere tilsto han at dette bare var noe han hadde funnet på. Kanskje er vi kristne spesielt naive og tror på løgnere som sier de har vært i himmelen eller i helvete. Flere slike har dessverre blitt invitert til Visjon Norge. Maldonado sa til og med at han hadde vekket opp døde. Lett å si når ingen krever bevis.

  • Har du hørt Edvard John en eneste gang snakke klart om livets 2 utganger og Kristus Jesus som Frelser fra dom og helvete og til himmel og evig glede? Det har ikke jeg. Og jeg har selv vært i studio og snakket med han og ledelsen flere ganger. De forkynner ikke annet enn ett innpakket budskap der løfter om velstand, fremgang og suksess er nøkkelord, og ikke frelse til fortapte syndere. Kanal10 er ikke noe bedre enn Hanevold & co

 2. Susanne Løken: Jeg har hørt Edvard John tale tydelig om omvendelse fra synd og livets to utganger minst 100 ganger:-)

  Å si at Kanal 10 ikke er noe bedre enn VN, vitner om at du har sett svært lite på Kanal 10.

  • Jeg kjenner Edvard og ledelsen personlig, og har tilbragt mye tid med de..har også vært med de i 6 måneder og spilt inn programmer..så jeg tror jeg vet litt hva jeg snakker om. Har også mange ganger snakket med Edvard om dette, og han innrømmer faktisk selv at han selv burde hatt en mye klarere forkynnelse om himmel/fortapelse og Kristus korsfestet.

  • Hvem du kjenner og ikke kjenner har da intet å gjøre med hva jeg har hørt på Kanal 10 og gjøre. Det er et faktum at jeg har hørt Edvard John tale om omvendelse fra synd og livets to utganger, utallige ganger!
   Dessuten har de svært lite fokus på penger, i motsetning til VN! Jan Hanvold prøver å tappe VN for mest mulig giverkroner til eget forbruk, mens Børje Claesson etablerte Kanal 10 med 10 mill SEK, som han fikk da han solgte en veletablert bedrift han hadde startet og drevet. Kanal 10 er en stiftelse, så de 10 mill er gitt til Guds rike! Han har også tatt ut en svært moderat lønn: ca kr. 250-275.000 kroner.

   Så, Fru Løken, du er nok ingenlunde så kjent med Kanal 10, som du gir inntrykk av.

  • Jeg er enig med Løken og Christiansen, faktisk.
   Kanal 10 er en light-utgave av Visjon Norge.
   Verken bedre eller verre – bare andre folk.
   s

Det er stengt for kommentarer.