Jan Aage Torp: “Selbekk mener åpenbart at omstridt blogger må få lov til å sjikanere og personforfølge dem han hater

vebjørn-selbekk.you-tube“Ytringsfrihet er blitt en overordnet kampsak for Dagens sjefredaktør Vebjørn Selbekk siden han medvirket til raseriet i den muslimske verden i 2006. Jeg var vel nesten den eneste som støttet ham i de første ukene, sammen med Finn Jarle Sæle, og jeg beundrer fortsatt hans mot og integritet i den saken, samt i mange nyere samfunnsdebatter. Men alle ytringer bør ikke omfavnes av denne prinsipielle ytringsfrihet,” skriver Jan Aage Torp på egen blogg torsdag. Pastor Torp gikk høsten 2014 til det skritt å politianmelde en omstridt blogger -som også ble funnet skyldig i Oslo tingrett i en enstemmig dom.

Imidlertid ble ikke Tingrettens kjennelse helt slik Vebjørn Selbekk ønsket. “Selbekk støtter meg nok i sin motvilje mot selve innholdet i de mange hatytringer som en straffedømt blogger ble dømt for i Oslo Tingrett i januar 2016, men han mener at bloggeren må få lov til å sjikanere og personforfølge min kone & meg i hundrevis av blogginnlegg  – i ytringsfrihetens navn. Her takker vi for den prinsipielle avklaringen som er gjort av Hatkrim-gruppen ved Oslopolitiet, og som førte til en enstemmig dom, som vi tror snart blir rettskraftig. Hatkrim og personforfølgelse omfattes altså ikke av ytringsfriheten! -skriver Torp som mener at bloggerens virksomhet ikke dekkes av ytringsfriheten. Den straffedømte bloggeren har anket sin sak inn for Borgarting lagmannsrett, men det er usikkert hvorvidt han vil prøvd sin sak. I tiden etter Tingrettens dom har bloggeren fortsatt med å publisere et stort antall innlegg hvor Torp og hans kone er blir omtalt på samme måte som tidligere. Om saken virkelig vil ende i Lagmannretten gjenstår å se, men i bunn og grunn, hva har en sak om sjikane egentlig å gjøre i en høyere rettsinstans? Det beste for partene, og for samfunnet er kanskje at tingrettens dom blir rettskraftig, og kanhende Torp og hans kone da kan få fred.

9 tanker om “Jan Aage Torp: “Selbekk mener åpenbart at omstridt blogger må få lov til å sjikanere og personforfølge dem han hater

 1. Søkelys er prinsipielt imot gjengifte ut fra Guds ord, men etter mitt syn er det Guds ord som skal presenteres og ikke hets av navngitte forkynnere. Det er unødvendig å bruke store deler av livet til å skjelle ut dem man uenig i med stygge karakteristikker. Som i alle ting Torodd, så er jeg enig med Torp i noe, men uenig med Torp i andre ting. Det samme gjelder med Selbekk, jeg er uenig i deler av de synspunkt Selbekk selv fremmer, men enig med ham i andre ting.
  Det blir som i alle tilfeller fra sak til sak.
  Christensen må ha sin rett til å ytre seg, men overfor Torp har blitt rene besettelsen. Det finnes noen som er skrudd sammen slik som Christensen er, ,men ikke mange. Jeg ser der er et par slike figurer på You Tube som bruker hele sitt liv på å lage videoer mot en navngitt fiende. Tragisk og patetisk.

 2. “Den som har syndet mot ett bud har syndet mot dem alle”
  “Den som er ren, han kaste den første sten”
  Jakob 2;10 og Joh 8;2.
  Både Torp og bloggeren e på feil spor.

 3. Eva.
  Hvordan er Torp og bloggen på villspor?
  Torp forkynner ustanselig nå imot sin egen sønn som ikke er lengre en tronende?

  Bloggeren, Torps sønn, vgtv og andre som mener det,sa det samme.
  Her er det mange som er på vilspor og du mest Eva som sammenligner disse to??????

  • Tull, løgn og tøys, Jan Kåre Christensen.

   Du har aldri forstått noe av dette her og skriver som en 8 åring. Det anbefales at du holder deg til jevnaldrende. Nemlig barn.

 4. Ansgar Braut 8 hundre tusen i bot til deg og det samme til Torodd Fuglesang hadde vært en passe beløp til Christensen sin familie for den hetsen som dere har utsatt familien for de siste 3 årene!

  • Så, så, Jan Kåre Christensen alias Sofus.

   Gå å lek med bamsene dine du mens Sylvi innhenter rettens tillatelse til å utvise deg fra Norge fordi du ikke forstår og respekterer våres lover, regler og språk. Selv om du mentalt sett er en 8 åring, finnes det ingen grunn til at du skal bo her. Dette mener FrP, Sylvi Listhaug og resten av oss nordmenn.

   Men lek heller med bamsene og dukkemennene dine istedet for å plage oss norske menn og kvinner. Så kommer snart tante Sylvi og kjører deg til flyplassen.

 5. Ansgar Braut nærmere den O….. med løgn, fantasi og en virkelighetsforståelse på avveie er det ikke mulig å komme.
  Den dagen rettferdigheten skjer er garantert du og din medkamponjong Torodd Fuglesteg i fengsel 🙂 🙂 :-).

  Bare vent, du slipper ikke unna før eller siden skal dere 2 Norges største og verste nettroll stilles til ansvar for alt dere har skrevet og sendt med mailer rundt omkring 🙂 🙂 :-)!

  Gleder meg allerede nå for å se dommen over deres liv.
  Torp er allerede avslørt, nå er det dere 2 og Kjell Andersen som står for tur 🙂 🙂 :-)!

  • Du er enda i trassalderen, Sofus alias Jan Kåre Christensen.

   Du raser og hyler som det barnet som ikke får være lenger oppe enn ni om kvelden. Dette selv om åtte års unge gutter ikke har godt av å være oppe så lenge.

   Men nå burde jeg gi mer her da mer kommentarer fra meg til deg gir meg et helt ufortjent rykte som pedofil da godt voksne folk ikke burde bruke tid sammen med ukjente unge gutter.

   Du burde heller ikke komme til forumer for voksne mennesker, Jan Kåre. Du hører ikke til i dette og lignende forumer der voksne folk oppholder seg. Hold deg til barne forumer.

 6. Ansgar Braut dit nettroll.
  Det ligner ikke deg å bruke alle de ukvemsordene som du pleier å bruke?
  Er du dårlig?
  Hvor har du gjort av alle de stygge gloser??????????
  Du må være meget syk 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Det er stengt for kommentarer.