Israels utenriksminister fordømmer FNs menneskerettighetsråd, -mener rådet støtter terrorisme

Statsministerens kontor: Etterforskningsresultatet av en slik kenguru domstol er gitt på forhånd, Israels statsminister støtter utenriksminister Libermans fordømmelse av FNs menneskerettighetsråd

libermanBåde utenriksminister Avigdor Liberman og statsminister Netanyahu’s kontor hardt ut mot FNs menneskerettighetsråd. Den israelske regjeringen er samstemte i sin fordømmelse av UNHRC (FNs menneskerettighetsråd) som onsdag besluttet å sette i gang en internasjonal undersøkelse av påståtte israelske brudd på menneskerettighetene under Gazakrigen. Dette “terrorist-rettighetsrådet” som utenriksminister Liberman kalte det har lenge tatt side med de palestinske terrorgruppene i området, sa den israelske utenriksministeren som la til at Israel vil fortsette å bekjempe terroristgrupper på Gazastripen som er anti-semittiske grupper slik som også FNs menneskerettighetsråd lenge har vært.

“Når land som Cuba og Venezuela som aldri har forstått hva menneskerettigheter egentlig hamas-killing-childrener stemmer mot oss, – er det et tegn på at vi (Israel) gjør de rette tingene,” sa Liberman videre. Det såkalte menneskerettighetsrådet har så langt i konflikten ikke beskyldt Hamas for å begå forbrytelser med å skyte raketter mot israelske byer. Onsdag avfyrte Hamas mer enn 80 raketter mot israelske byer uten at det såkalte menneskerettighetsrådet finner grunn til å påtale det. FNs menneskerettighets-råd har også tidd stille om de massive palestinske rakettangrepene som var årsaken til den israelske militæroperasjonen på Gazastripen. I følge det israelske forsvaret vil operasjonene inne på Gazastripen fortsette til Hamas er beseiret militært og ute av stand til å avfyre raketter eller gjennomføre terror mot Israel. Hamas har i løpet av de siste to ukene avfyrt nærmere 2250 raketter og målet har primært vært sivilbefolkningen i Israel. “Hamas begår doble krigsforbrytelser ved først å bevist avfyre raketter mot sivile israelske mål og dernest skjule seg blant barn og i skjørtene på sivile kvinner som dermed utgjør menneskelige skjold,” heter det fra statsminister Netanyahu’s kontor.