Israel øker Covid-19 presset: “Lærere som ikke kan fremlegge Coronapass eller fersk negativ Covid-19 test vil ikke kunne undervise eller få lønn

Covid-19 diktaturet strammer seg stadig mer til i Israel. Et land hvor nær sagt 80 prosent av befolkningen er “beskyttet” og som fremdeles befinner seg i pandemi med høye smittetall og dødstall. På tross av både to og tre skudd med vaksine erklærer israelske helsemyndigheter indirekte at vaksinen ikke beskytter -siden myndighetene nå går for å tvinge lærere til å ta vaksinen eller teste seg. Israel gikk allerede under Netanyahu i feil retning -og har under Naftali Bennetts venstreregjering fortsatt i Netanyahu`s fotspor

Stadig mer av det som er en forløper til “dyrets system” innføres nå i Israel i høyt tempo og vaksinering er tydeligvis den eneste veien israelere får lov til å gå. Uten vaksine og såkalt “Corona-pass” er du nå en annen eller tredjerangsborger i Israel. Helsearbeidere har lenge hatt vaksinasjonskrav hengende over seg, og nå er det lærere som skal tvinges til å bøye seg for “dyrets system”. “Under new orders, staff who do not have a Green Pass showing they are inoculated or free of coronavirus will be denied entry to schools.” heter det i et dramatisk oppslag i Times Of Israel. Uvaksinerte lærere må enten levere en fersk Covid-19 test eller legge frem et såkalt “grønt pass” eller “corona-pass” for å kunne entre arbeidsplassen. Lærere som nekter eller ikke har tatt giften, vil ikke kunne undervise eller motta lønn. Det israelske helsedepartementet instruerte torsdag rektorer ved israelske skoler og nekte uvaksinerte lærere adgang til skolen. Ikkevaksinerte må enten fremlegge en ny Corona-test eller vise frem vaksine-bevis for å kunne entre skolene.

Det nye tyranni vil bli innført tredje oktober og viser i praksis at “valgfrihet” ikke lenger er en mulighet i den jødiske staten. Samtidig som store deler av befolkningen er i ferd med å få sitt tredje skudd med Covid-19 vaksinen fortsetter smittetallet å være høyt i Israel. Et ekspertteam som rådgir den israelske regjeringen oppfordrer nå til ennå kraftigere restriksjoner for å få alle til å vaksinere seg. I den siste uken har det blitt påvist 46000 nye smittetilfeller og 137 Corona-relaterte dødsfall. Dødstallene nå er på høyde med hva de var i oktober og november 2020. Flere måneder før vaksinen ble rullet ut til befolkningen. For øyeblikket er det innlagt 723 Coronasmittede som er alvorlig syke. I følge uoffisielle kilder er flere av de smittede og syke fullvaksinerte helsearbeidere som på tross av å være “beskyttet” har blitt smittet og sjuke av Covid. Allerede i vår kunne israelske myndigheter stolt kunne fremføre at Israel var det første land i verden som ville oppn娔gruppeimmunitet”. En påstand som viser seg å være en illusjon da vaksinene ikke holdt det den lovet.

Facebook Comments

7 tanker om “Israel øker Covid-19 presset: “Lærere som ikke kan fremlegge Coronapass eller fersk negativ Covid-19 test vil ikke kunne undervise eller få lønn

 1. Og dette verdslige aschkenazy-folket skulle altså ha noe som helst med Jehovah Guds rike ved Kristus å gjøre? Hjelpe seg mann så lett det ser ut til at kristenheten narres.

  Bibelen:

  “Rett jøde er ikke den som er omskåret på kroppen, men ved hjertets omskjærelse i ånden”.

  Ordet jøde betyr bare helt enkelt “gudsdyrker”, og derfor er den åndelig, kristen jøde den som lever som kristen – “uavhengig av hvilken rase han enn tilhører”.

  8
  4
  • Jeg trodde “jøde” kom av ordet judeer. Dvs fra landområdet til Judas stamme.

   Og hva de har med sin skaper å gjøre står det mye om i Bibelen. Men du har sikkert ikke lest hva Paulus skriver om saken.

   5
   4
  • Du gjør den blemma å tro at dagens fysiske landområde som ligger der Jehovah Gud lot sitt daværende folk bo også representerer Hans utvalgte folk i dag. INGEN vet hvem disse var, da de etter tapet mot romerne i år 70 evt. ble bortført og spredt til andre land og allle tempelets ættetavler ble brent og ødelagt.

   Men vi vet at Guds utvalgte konverterte fra kjødelige jøder som frembragte Jesus, til kristne åndelige jøder “av alle folk, stammer og ætter” fra hele jorden – kvinner og menn. Disse innbefatter de som valgte Jesus og ble til hans menighet i år 33 på pinsedagen. Det finnes derfor opprinnelige jøder blant disse hvis antall er 144 000, og sammen utgjør Guds rike i himmelen.

   ALLE andre mennesker har det andre bibelske håpet om fremtidig liv på “den nye jord” – “de skal arve jorden”. INGEN kristne kan “lære å føre krig”. Gjør de det er de IKKE Jehovah Guds og Kristi folk.

   4
   3
  • Vel, Gud ga ett løfte i 5 Mos. 28 – der det står om forbannelsene, om de forlater han- Velsignelsen er kun 14-15 vers, om jeg husker rett – men resten – kanskje 50 vers eller mer – er forbannelsen.

   Vi andre – må velsigne dem – for å få velsignelse, uansett hva de gjør. Men nå beveger deg seg inn i meget farlig farevann, på vei mot Jakobs trouble – eller Åpenbaringen 12.

   Jeg var i Jerusalem i 2018 og feiret deres 70 år som stat – og det var en fantastisk frihet der da – i forhold til Norge. Men jeg snakket med en eldre gudskvinne – som var en stor jødevenn – hun hadde en dag sittet på en cafe i Israel – og da begynte hun å gråte – hun klarte ikke å stoppe. Men det var Ånden som gråt gjennom henne – og sa at mitt folk bryr seg ikke om meg – de gir meg ingen oppmerksomhet.

   Du vet – Israel er jo for det meste ikke frelste, men det har vært en tydelig gudsfrykt i tidligere tider – da de ble en stat – og 6 dagers krigen og ikke minst Yom kippur krigen. Men de nye forandringene i jødenes hjerte – så beveger de seg bort fra alt som har med Gud å gjøre – og ønsker å bli som nasjonene rundt dem – noe Gud ikke vil tillate. Derfor beveger Israel seg nå inn i store farer – fordi Gud kan ikke beskytte den ondskapen som de driver med – som tvangsvaksinering. Og deres store gudløshet.

   Deres kjærlighet til verden – ble også deres fall for forbildet på antikrist, antiokus Epifanes – herskeren som plagde jødestaten i 7 år. Les hva Hanukka egentlig handler om:

   https://lynglimt.blogspot.com/2019/08/25-desember-2017-hvorfor-feirer-jdene.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *