Israel beskutt med mer enn 1000 raketter -men i Oslo samles Israelhatere og frafallsreligiøse til demonstrasjon mot Israel

Mer enn 1000 raketter er villkårlig blitt skutt mot byer i Israel de siste 72 timene. Evangeliske kristne ber for den jødiske nasjonen i en svært vanskelig tid hvor raketter kan treffe både beboelser, barnehager, skoler og sykehus. I Oslo har Israels fiender i Norge trommet sammen til anti-israelsk demonstrasjon lørdag. Blant dem som er trommet sammen finner vi Palestinakomiteen i Oslo, Palestinakomiteen i Norge,  Norsk Folkehjelp, Rødt Oslo, Fritt Ord, MotForestillinger, KFUK KFUM Global, NTL Oslo Met. Organisasjonen Redd Barna var tidligere også med, men har trukket seg. Også kristne deltar i denne såkalte festivalen som varer fra klokken 12:00 til etter midnatt. KFUK KFUM Global står på listen blant «tilsluttede» og Oslo-biskop Kari Veiteberg er blant appellantene foran Stortinget.

I følge Norge i Dag har organisasjonen Redd Barna trukket seg fra lørdagens anti-israelske demonstrasjon i Oslo. Under paroler som «Sanksjoner Israel NÅ!»
«75 år med Nakba, stopp fordrivelsen!» «Stopp de ulovlige bosettingene» «Opphev blokaden av Gaza» «Oljefondet ut av okkupasjonen» «Boikott apartheid! Boikott Israel!» har Israels fiender i Norge samlet seg. “Kristelig Forening Unge Menn og Kristelig Forening Unge Kvinner” deltar sammen med biskopen i Oslo, Kari Veiteberg. Mens Guds folk i Norge ber for Israel og står med henne i denne tid av uro, ser vi hvordan frafallsreligiøse fra folkekirken rotter seg sammen med miljøer som har en lang tradisjon i å fordømme og forbanne Israel. Kristne som tror på Bibelens Ord og på det profetiske ord i Skriften vil ikke våge å løfte sin hånd mot Israel. Vi vil ikke ta del i boikotter og fordømmelse av Abrahams ætt. Jehova Gud har med ed tilsvoret Abrahams barn landet og Guds fiender raser. Intet nytt i det. Det tragiske er likevel at en biskop i en kirke som påroper seg å være Jesu Kristi kirke tar del og støtter dette. Den norske kirkes biskoper er stort sett på ville veier i alt de gjør og foretar seg. Likevel finnes det også i apostatkirkens medlemsrekker mennesker som oppriktig elsker Jesus og tror på Guds Ord. De finnes, men det tynnes i rekkene.

Én tanke om “Israel beskutt med mer enn 1000 raketter -men i Oslo samles Israelhatere og frafallsreligiøse til demonstrasjon mot Israel

 1. – Mon jeg finner troen når jeg kommer tilbake : Uttalte Yeshua før han dro opp til himmelen. Han finner nok mange religiøse , herunder norske biskoper , som er jødehatere. Oslo kommune har vedtatt boikott av israelske varer. Vi vet hva Skriften sier : Den som forbanner Israel vil selv bli forbannet.
  Heldigvis er det ikke jeg som skal avgjøre hvem som skal arve Guds rike. Personlig tror jeg at jødehatere vil finne en stengt Perleport.
  En annen norsk biskop – som nå er pensjonist , skulle holde andakt i Hordvik bedehus nord i Bergen. Han oppdaget at det israelske flagget hang oppe på plattformen. Da kom han med følgende uttalelse : Om dette flagget ikke blir fjernet ; så reiser jeg hjem uten å holde noen andakt. Flagget ble fjernet.
  I Dnk er nå kvinnelige biskoper i flertall – den nye biskopen i Bjørgvin er også kvinne. Da undrer jeg om Dnk har lest og forstått hva apostelen Paulus sier om slikt ? Om Paulus tar feil her – hvor mange andre feil finnes i hans skrifter i Bibelen ?? ( dette har jeg skrevet om i lokalavisen her for mange år siden ). Tar Paulus feil : Så kan andre skrifter i Bibelen også være feil ! Det som hendte i Sodoma og Gomorra har Dnk stemplet som rent tøv ved at denne kirken vier og velsigner likekjønnede.
  Jeg venter med glede på at Herrens dag snart kommer ! Tiden er overmoden.

  4
  1

Det er stengt for kommentarer.