Islamist terror i Frankrike, -mann funnet halshugget og flere skadd i angrep mot fransk fabrikk

Flag_of_Islamic_State_of_Iraq.jpgEt islamistflagg og en mann funnet halshugget samt flere skadede skal være resultatet av en islamist-aksjon ved en fabrikk ved den franske byen Grenoble. Det er hørt en kraftig eksplosjon ved virksomheten som er angrepet, melder lokal presse.  Mannen, som bar et islamist-flagg, angrep en gass-fabrikk i Grenoble øst i Frankrike i formiddag. Det skriver nyhetsbyrået AFP, som siterer en kilde i rettssystemet. Angriperen gikk inn i fabrikken og utløste flere små eksplosjoner. En død person ble funnet død i nærheten av fabrikken. Denne personen skal være halshugget. Flere personer skal være skadet, melder NRK på nett

4 tanker om “Islamist terror i Frankrike, -mann funnet halshugget og flere skadd i angrep mot fransk fabrikk

  1. Islam er ingen ufarlig religion. Skulle ønske at dette kan gå opp for politikerne.

    • Det er ikke akkurat fredens religion. Derfor skulle vi åpne landet for kristne som blir forfulgt i muslimske land, og dersom vi tar inn muslimer er det viktig at PST kontinuerlig overvåker disse miljøene.
      Men vi er dessverre blitt en nasjon som velger bort Gud til fordel for et liv i materialisme og synd, og konsekvensene blir da at Gud ikke lenger er vårt vern og borg.

    • “…dersom vi tar inn muslimer er det viktig at PST kontinuerlig overvåker disse miljøene”.
      Hvor mye penger skal vi egentlig bruke på potensielle terrorister? Som også står frem å truer oss og deretter får topp advokater slik at de kan fortsette med det. Derimot burde vi absolutt åpne for kristne forfulgte.

    • Kristne som rømmer disse landene GS må selvfølgelig få beskyttelse, når det gjelder muslimer, så er det dessverre slik at det strømmer på til Europa. Dersom Norge skal ta i mot noen av disse, må det 1. være i et antall som er mulig å kontrollere, 2 en eller to familier i norske småkommuner som må bli godt inkludert i samfunnet. VI bør unngå opphoping av slike i storbyene og det må selvfølgelig være arbeid til alle av disse i en eller annen form, (dersom de ikke er uføre, krigsskadde eller syke) Og det bør også være midlertidige oppholdstillatelser, som gis inntil konflikten i deres eget hjemland er slutt. Men jeg forstår selvfølgelig at mange er skeptiske til å slippe inn muslimer, da de ser rundt seg på all terror.

Det er stengt for kommentarer.