Inkvisisjonen tvang Åge Hareide til å beklage utsagn om at fotballen burde være fri for politikk og propagandasaker som Pride

Den nye tids inkvisisjon, VG, Dagbladet, NRK og TV2 som alle fungerer som frontkjempere for vår nye tids folkereligion, pride og seksuell mangfold, har i dag omsider lykkes med å tvinge RBK trener Åge Hareide til å ydmyke seg overfor deres dogmer om Gaypride og regnbuen. Hareide har i hele dag blitt utsatt for kjetterjakt av MSMs propaganda-apparat som ikke tålte at fotballtreneren hadde noen avvikende meninger om pride bevegelsen og fotball. Etter å ha blitt utsatt for prideinkvisisjonen i hele dag, har Hareide nå bøyd kne og beklaget.

Det nye folkereligiøse symbol i Norge er blitt en gullkalv alle må hylle. Inkvisisjonen tillater ikke avvikende meninger, selv ikke fra kjendiser

I det nye Norge, hvor vi alle må hylle regnbuen og Sodomas synder, tåles ikke avvikende meninger. Hareides store synd mot det ugudelige kartellet som kontrollerer informasjonsstrømmen i Norge, var at han uttalte dette om pride og fotball: “– Man bør holde idretten og fotballen helt fri for politikk og andre propagandasaker, som Pride er. Pride er på mange måter en propaganda for at folk skal være glad i hverandre. Det er okei, men ikke bruk idretten til det, sa RBK-sjefen. Dette utsagnet var nok til å få FakeNews media til å gå i fistel og det har i hele dag vært en sammenhengende press for å tvinge Hareide til å synge med på regnbuebevegelsen, pressens og regjeringens lovsang og hyllest til regnbuen. “NRK var først ute med å omtale saken, i et intervjuet der tre personer som alle gikk til frontalangrep på Hareide. Statskanalen intervjuet ingen som var enig med Rosenborg-treneren. En av de som gikk lengst i sin kritikk var NRKs egen sportskommentator Jan Petter Saltvedt. Han hevdet at Hareide «setter pris på regimene i Kina og Russland» fordi han ikke ønsker å blande Pride-politikk og fotball.

– Dette er ikke politikk. Det er respekt for menneskeverd. Hvis ikke idretten kan være en plass der vi kan uttrykke slike ting, får han alene prøve å rette opp forholdet til regimer han åpenbart setter pris på, som Kina og Russland, sier Saltvedt. Hareide ble også presset av kulturminister Abid Raja, som krevde en unnskyldning fra den erfarne fotballtreneren. – Hareide bør beklage, sa Raja,” som i likhet med resten av den borgerlige regjeringen leder nasjonen på en vei som vil ende under Guds vrede. Hareide har nå beklaget sine utsagn og nok en gang har vi fått sett at det ikke lenger er tillatt å mene noe annet enn det homobevegelsen forlanger at folk skal mene. Avisen Dagbladet som kanskje er det mest ugudelige MSM medium i Norge, kjørte torsdag et tosiders oppslag hvor UEFAs nei til å “lyse opp fotballstadion i Munchen i regnbuens farger. For Dagbladet var det passende å omtale dette som “et mørke senker seg over Europa”. I den Bibelske troen blir “Gay Pride” omtalt som mørke, men slik er det ikke i vår nye folkereligion. Her blir lyset omgjort til mørke og mørke til lys, og hellig blir vanhellig og vanhellig blir kalt hellig. Vi har i dag vært vitne til hvordan MSM anført av NRK, TV2, VG og Dagbladet har figuert, ikke som fanebærere for ytrings og pressefrihet, men som inkvisisjon for vår nye folkereligion.

En religion fra Sodoma- født frem i mørke fordervede sinn

En religion fra Sodoma, født frem i mørke fordervede sinn, og hyllet av statsministeren og regjeringen som fremstår som talspersoner for skammelige lyster og urenhet og som promoterer og støtter seksualitet Guds hellige Ord omtaler som “styggedom eller en vederstyggelighet”. De få av oss som ennå sier nei takk og ikke ønsker å delta i hyllelsen og tilbedelsen av vår nye folkereligion må være forberedt på å betale prisen. Og som kristne kan vi selvfølgelig ikke støtte eller stemme på mennesker som fremmer denne agenda. For det vil være å gå på kompromiss med Guds ord og forakte de verdier som Gud selv representerer og står for. “Uttrykket i deres ansikter vidner mot dem, og om sin synd taler de åpent som folket i Sodoma, de dølger den ikke; ve deres sjeler, for de volder sig selv ulykke!” (Jes 3,9) og da gjenstår det bare en advarsel fra Jesu egen munn som etthvert Guds barn må ta til seg: “Kom Lots hustru i hu!” Luk.17,32 -Så får hele inkvisisjonen bare skrike. Guds Ord står fast!

 

Facebook Comments

14 tanker om “Inkvisisjonen tvang Åge Hareide til å beklage utsagn om at fotballen burde være fri for politikk og propagandasaker som Pride

 1. Veldig riktig VOX. Og om jeg må få supplere deg angående sanne versus falske kristne fra Jesu egen munn i Bibelen:

  “Falske disipler

  21 Ikke enhver som sier til meg: ‘Herre, Herre!’ skal komme inn i himmelriket, men den som gjør min himmelske Fars vilje. 22 Mange skal si til meg på den dagen: ‘Herre, Herre! Har vi ikke profetert ved ditt navn, drevet ut onde ånder ved ditt navn og gjort mange mektige gjerninger ved ditt navn?’ 23 Da skal jeg si dem rett ut: ‘Jeg har aldri kjent dere. Bort fra meg, dere som gjør urett!’”

  (Matteus 7:21-23)

  Enkel matematikk. Finnes det falske som kaller seg kristne, ja så må det som du skriver finnes SANNE KRISTNE.

 2. FALSKE OG SANNE DISIPLER / KRISTNE

  Jeg benytter begrepet “sanne kristne” om dem som bruker Guds Navn Jehovah, som ikke tror på det trehodede treenighetstrollet som oppsto i år 325 evt, eller helvetestroende navnkristne som setter sin lit til Tor, Odin og deres dødsgudinne Hel og hennes Helviti – Hels straff.

  Som Judas skriver i 1:4 finnes det falske kristne:

  ” 4 For det har sneket seg inn visse folk blant dere, ugudelige mennesker som for lengst er oppskrevet til dom.”

  Og når Jesu halvbror sier dette inspirert av Jehovah Gud – at noen innenfor er falske, så må det nødvendigvis være atter andre som er SANNE KRISTNE!

  På samme måte som jødene under prestenes jødedom ble ødelagt i år 70 evt., blir den navnkristne kristenheten snart motbilledlig avlivet for godt i Harmageddon.

  Lykke til når fasiten kommer snart!

 3. 1. Dersom du vender om, Israel, sier Herren, skal du få komme tilbake til mig, og dersom du tar dine vederstyggeligheter bort fra mitt åsyn, skal du ikke vanke hjemløs om,( Jeremia,4:1).

  2.Solen var gått opp over jorden da Lot kom til Soar.
  24, Da lot Herren det regne ned over Sodoma og Gomorra svovel og ild fra Herren ut av himmelen. 1, Mosebok 19:23-24.

  • Veldig bra at du bruker Bibelsteder. Skulle stått Jehovah i stedet for Herren (Baal), men det kommer nok skal du se.

   4
   3
  • En kjent norsk forkynner var i Israel og besøkte stedene der Sodoma og Gomorra lå nær Dødehavet. Han kunne se konturene av bygninger i dette landskapet. Videre tok han jordprøver med seg hjem til Norge og fikk disse analysert her. Resultatet var at ingen steder på denne jord var innholdet av svovel i jordsmonnet større enn nettopp på disse stedene. Dette forteller oss at Bibelen er sann. De som stiller opp i disse Pride-paradene ( politikere og andre samfunnstopper ) formidler til oss at hendelsene i Sodoma og Gomorra bare er tull og tøys og at Skriften er irrelevant. Da spør jeg : Hvor lenge venter den Allmektige før han reagerer ?

   3
   4
  • Dersom “en kjent norsk forkynner” fant den mest svovelholdige grunnen noe sted på denne jorden, og det tusenvis av år etter at “Herren lot det regne svovel og ild” burde jo det bety at der er store og drivverdige forekomster der.

   Hvem er denne forkynneren og når gjorde han disse prøvetakningene?
   Jeg fant ikke noe om det på nettet, men det betyr jo ikke at der ikke er dokumentasjon. Har du noe som underbygger forkynnerens påstand?

 4. Fri pinsevenn: “Det er skremmende tider.”

  Bare for de som har noe å frykte.

  Sanne kristne derimot”løfter sine hoder, for forløsningen stunder til.”

  7
  1
  • Ser at uttrykket “sanne kristne” går igjen. Det uttrykket finnes ikke i Bibelen, men stammer trolig fra Vakttårnets litteratur, der det underforstått sikter til at bare Jehovas vitner er sanne kristne.

   En mer bibelsk inndeling av ulike mennesker har vi fra apostelen Paulus. I det første brevet til menigheten i Korint deler han mennesker inn i tre grupper: For det første har vi det han kaller “naturlige/sjelelige mennesker” (1. Kor. 2:14). For et sånt menneske er alt åndelig bare dårskap. Han er en ikketroende.

   Den neste gruppen er “åndelige mennesker” (1. Kor. 2:15). De kjenner Guds veier og handler deretter. Dette er åndelig modne kristne. Den siste gruppen til Paulus er kristne som fortsatt er kjødelige (verdslige) (1. Kor. 3: 3,4). Se også Hebr. 5: 11-14.

   I menigheten i Korint var det mange slike kjødelige kristne. De tenkte og handlet ofte på verdlig vis. Selv om kjødelige kristne vil bli frelst, vil de kunne miste belønning ved Kristi domstol.

   2
   4
  • Godt observert Jephtah, uttrykket “sanne kristne” finnes ikke i Bibelen.
   Veldig fint innlegg ellers også, det gjenspeiler klart og tydelig nåden vi står i.

   2
   4
 5. Sakset fra nettet:

  “Jeg har lenge lurt på hvorfor de vaksinerte er så redde for oss ikke-vaksinerte? De er jo trygge okke som…”

  “Og nå fjerner i stillhet WHO anbefalingene om å vaksinere barn..”

  “Stoltenberg-familien var tungt inne med investeringer i vaksineindustrien allerede på 1990-tallet..”

 6. Dette var ren og klar tale fra Søkelys – som jeg støtter fullt ut ! Men : Jeg får en vemmelig følelse av at denne omtalte ” bevegelsen ” snart vil prøve å sette en stopper for denne nettsiden. I dag kom det frem i media at regjeringen er i ferd med å lage en ny lov der det blir straffbart for kristne å be for homofile – for at de skal endre legning.

  6
  1
  • Det er skremmende tider. Menighetene holder ikke igjen for lovløshet.
   Det vil bli en tøff trengselstid for mange når de skjønner at ikke Jesus bortrykker dem før trengselstiden er begynt.
   Vi ser det umenneskelige presset de som ikke går i takt med de politisk og religiøst korrekte blir utsatt for.
   Vi har nå en “borgerlig” regjering som vil kriminalisere kristendommen i Norge. Som du sier, det blir straffbart å be for homofile.
   Dette kommer når Krf sitter i regjering. Saltet har mistet sin kraft og lyset er slukket.
   Dette er som Elias tid, de fleste har bøyd kne for Baal og det er kun noen få Herrens profetiske røster tilbake.
   Eli presteskapet har grepet om seg i kristenheten og nesten ingen blåser alarm. Folk lever så altfor godt i det moderne Sodoma.
   Gud er klinkende klar. Det vil bli tøft å være kristen fremover.
   Underveis får vi takke for at vi har en frelser og rettleder i Kristus
   Jeg er ikke alltid enig med Søkelys, men en ting kan vi si Søkelys er og det er tydelig i tale. Og slik tydelighet blir ikke applaudert av lunkne kristne.

  • Det er fult mulig at myndighetene, Google, eller de som distribuerer nettet, og denne nettsiden, vil stoppe dette diskusjonsforumet. For tro ikke annet en at myndighetene følger med som en hauk.

   Når det eventuelt skjer så har Hr. Andersen alle våre e-mail adresser, og hvis han vil så kan han sende oss ting han finner og er opptatt av.

   Mvh RJ

 7. Trakasering og represalier, – en som ytrer seg kryper til korset. Ikke pent å se på. Det som likner mest er DDR og Sovjetsamfunnet. Vi er der nå. Den intolerante politiske sosialismen kjører på med mobbing i kjent stil. Jeg kan ikke komme på ett eneste sosialistisk land som er fritt og tolerant. Det blir ikke bedre fra høsten av, da skyter det virkelig fart.
  En nasjon av knelere har vi blitt. Å fortelle sannheten har blitt forbudt. For et sørgelig folkeferd vi har blitt.
  Det er presset man blir utsatt for med en gang man ytrer seg mot LGBT+. Som det står skrevet: «Vær fornuftige, vær årvåkne. Deres motstander, Djevelen, går omkring som en brølende løve og søker å sluke noen.» (1. Peter 5:8).
  Løven brøler for å lamme byttet og taler man mot PK i dag brøler de tilbake og bringer deg til taushet. Kjent spill, slår aldri feil. Satans taktikk fra tidenes morgen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *