Ingen julefred å spore på “den himmelske blogg” hvor blogger fortsetter å hetse pastor Torp

Mens julefreden er i ferd med å senke seg i de tusen hjem, fortsetter en rekke ekstreme elementer i Human Etisk Forbund og den mobbe-dømte bloggeren Jan Kåre Christensen å bruke omfattende tid og krefter på å mobbe og sjikanere sitt favorittoffer Jan-Aage Torp i Oslokirken. Torp som selv brukt betydelig tid og krefter på å engasjere seg for dem som urettmessig blir forfulgt av norsk barnevern, har i de siste ukene måtte se massiv mobbing fra et ekstremt miljø i Human-Etisk Forbund, og fra blogger Christensen som på ingen måte er i stand til å svelge det rettslige nederlaget han opplevde med bistand fra advokat Brynjar Meling. Etter å ha forholdt seg taus lenge, fant Oslokirkens pastor det nødvendig å rette en korrigerende kritikk i en oppdatering på Facebook

Å bli utsatt for mobbing og netthets er noe ingen fortjener. Vi har i de siste dagene blitt kjent med historien om hvordan Ida Marie Ellingsen far, Christian tok til Facebook for å ta et oppgjør med de anonyme mobberne som heset hans datter Ida Marie, fordi hennes mor var død av kreft. Saken ble behørig omtalt både på Dagsrevyen og på NRKs nettside. (link til NRK)  En som har måttet leve med mobbing og sjikane både fra ekstreme HEFere og blogger Jan Kåre Christensen er Jan-Aage Torp. Torp er som kjent av mange pastorer og kristne ledere som er skilt og gift igjen, og dette har falt blogger Christensen tungt for brystet. “Det er viktig å forstå hvilke miljøer og holdninger som idag boltrer seg på hverandres nettsider, og som tillater hverandre å mobbe, trakassere, ramme relasjoner, og bekjempe dyrebare verdier. De stjeler og manipulerer fotografier, gjengir åpenbare løgner, og bruker nedrige knep,” skriver pastoren og fortsetter: “I løpet av kort tid har de sluppet til på nettsidene til Fragell og den mobbe-dømte JKC hvor KBB & Co har herjet med Silje Garmo, Einar C. Salvesen, en humanist, Ordo Iuris og meg selv. Dette svekker rettssikkerheten i Norge.Jeg advarer: Medier og miljøer som skaper den type mobbe-montasje som jeg viser her, vil aldri få den minste plass i mine sfærer,” skriver Torp som flere tusen ganger er blitt omtalt med voldsomme skjellsord på bloggerens nettside. At Torp av og til ønsker å si i fra er noe vi alle kan forstå og vi oppfordrer dem som mobber og hetser til å omvende seg og gjøre bot.

 

 

 

5 tanker om “Ingen julefred å spore på “den himmelske blogg” hvor blogger fortsetter å hetse pastor Torp

 1. Det er dessverre ikke så mye «julefred» å spore på Søkelys heller. Bloggen er blitt et talerør for jv,s liv og lære.

  6
  5
  • “Den gudløse har ingen fred”, sier Bibelen. Sanne kristne har ALLTID indre fred. Uansett om ateister, falske religiøse eller motstandere uttaler seg. Fred er en av åndens ni frukter, og har du ikke fred i hjerte og sinn, så mangler du den hellige ånd.

   5
   5
 2. SPLITTELSEN…

  … i kristenheten er nå så formidabel at det er all grunn for Satan Djevelen til å være veldig fornøyd.

  For når all kranglingen og alle rettsrundene pipler ut til verden rundt tar de fleste full avstand fra all religiøsitet. Det ser vi på at stadig flere velger ateismen. Ringen er sluttet – ingen er villige til å lide et tap – og ingen tåler å høre bibelske sannheter lenger.

  Faktum er at akkurat slik skulle det være – rett før Harmageddon.

  4
  5
 3. Det må være lov til å være uenige, til og med mene at noen har feil lære og andre rett. Men å mobbe folk og hetse grupper mener jeg ikke hører noen steder hjemme. Vi burde ikke holde på sånn. Jeg mener ikke det er vår jobb å dømme om folk kommer til himmelen eller helvette. Selv om noen tilsynelatende gjør det som er galt, så er det til slutt Gud som skal dømme. Vår oppgave er å peke på sannheten og få folk til å holde seg unna løgnen. Ellers er det viktig å være gode mot hverandre.

  3
  1
 4. Jan Kåre Christensen gjør det han gjør fordi han ikke har fred i hjertet.

Det er stengt for kommentarer.